• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsin icinden cıkamiyorum.

aycaf

kızım,en büyük hediyem,sonsuz şükrüm...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
400
130
123
Buraya yazmayi hep erteledim,can sıkıcı seyler olunca insan yaziya dökmek bile istemiyor...evliyim ,2 cocuğum var biri 6 aylik bebek ,ve ben hic iyi bir anne degilim,4,5 yaşindaki kizima coğu kez bağiriyorum ,sonra icim icimi yiyor,kac kere tövbe ettim bağirmiyayim,Allahim nolur bu siniri benden al diye,olmuyor ,olmuyor...sebebini de biliyorum aslinda ,eşim,eş olamayan,baba olamayan,bana psikolojik zulmeden eş sıfatındaki adam...Kücük yasta bilincsizce kacarak yapilan bir evlilikten bir farki yok evliligimin,26 yaşinda evlendim,aşk evliligi ve bir sürü zorluğa rağmen direterek,direnerek yapilan bir evlilik.Sonuc kocaman bir mutsuzluk! Bu evliliğib tek kazanimi tek ödülü evlatlarim,ve bu mutsuzluğun nagatif getirisi cocuklarimi etkiliyor diye cok cook üzülüyorum.Esimin kahve aliskanligi var,bağinli derecede,ve hamileyken nerdeyse heegün cikti,geceli gündüzlü,zor bir hamilelik gecirdim hep ağlayarak,yapayalniz ,yanimda sadece kizim vardi,tartismalar,kavgalar,degismeyen sonuclar.Ve ben bu yaziyi yazarken bile kavga ediyorum cünkü beyefendi yine tüm gün disardaydi ,insanin caresizlikten tükendigi bir yer vardirya o naktadayim simdim.Kimseyle paylasamiyorum,dolayisiyla icimde büyüdükce büyüyor.Sabah erkenden güne basliyorum,gece de bebeğim cok sık uyanir,iki cocuğumda da gece hic kalkmadi,bir gün de sen cok yoruluyorsun demedi,varsa yoksa bekar ya da yaşli tayfasiyla kahve ,vs. Cocuklu bir insan yok grubunda insana bir düsünür bir sorgular benim ne isim var bu ortamda diye.Neyse cok uzun oldu ve karisik,anlatamadim,icimdekileri ,suan calisiyor olsam cocuklarimi güvenle emanet edeceğim birisi olsa bir dakika düsünmez,yolumu ayirirdim.O kadar cok fefakarlik yaptimki,tükendim.

Bu arada cok tembel,uykuya doyamiyor evde olduğu zaman sürekli güzellik uykusunda,memur olmasaymis ac kalirmis ,doğum yaptiktan sonra ,hastayken ya da cocuklarim doğmadan önce calisiyorken bir gün uzandiğimi hatirlamam,cünkü doğumdan sonra ilgi bekleyen bir bebek beni bekliyor,calisirken isten gekip elimi yikayip kiyafet degisimden sonra hoooop mutfağa...tavi verdikce sömüren ,disardan bakinca sessis,iyi huylu görünen ama cocuğuna ayni tahammülü gösteremeyen,dk basi yalan söyleyen sonrasinda yalani ortaya cikinca bir özür bile dilemeyen,ve yalanlarina arttirarak devam eden,vefa,kiymet bilmeyen birisiyle evlenip ,fedakarlikta dibe vuran ,akilsiz ben...Artik genclik elden gitmis gibi hissediyorum,bir sürü hobim var ama onlara bile zaman bulup kafami dağitamiyorum...Tek amacim iyi bir anne olabililmek onu da beceremiyorum.

Keşke çocuklarına sıkı sıkı sarılabilsen.. herkeste aynı es Kahveye gitmese başka seyler hep aynı...
Ben buna katilmiyorum kahve aliskanliği bama göre evli bir erkek icin hic normal değil,cocuklarim benim canim uyandilar bu saatte sohpet ediyoruz,iyikilerim onlar.

Keşke çocuklarına sıkı sıkı sarılabilsen.. herkeste aynı es Kahveye gitmese başka seyler hep aynı...
Ne güzel. Bencede kahveye gitmemeli evli çocuklu bir erkek fakat bazıları böyle vazgeçirmek zor açıkcası onu eve yakın tutan bişeyler yapmak gerekiyor evde tutabilmek..

Ne güzel. Bencede kahveye gitmemeli evli çocuklu bir erkek fakat bazıları böyle vazgeçirmek zor açıkcası onu eve yakın tutan bişeyler yapmak gerekiyor evde tutabilmek..
Ben de bu düşünceyi anlayamıyorum. Neden kadın kocasını evde tutabilmek için uğraşmalı? Adam kendisi adam olsa da karısına çocuklarına sahip çıksa. Her şey kadından bekleniyor, bunu bekleyenler arasında kadınlar da var ne yazık ki.
Konu sahibi sen mükemmel bir annesin bence. Arada olur benim annem de bize bağırır ama bizi çok sever çünkü hep yanımızda oldu. Çok zor zamanlarda bile annem dimdik başımızdaydı. Emin ol senin çocukların büyüdüğünde de benim gibi düşünecekler.
Seni anlıyorum küçük çocuklarla çalışmak çok zor. Ailenden emanet edebileceğin kişiler yok mu? Eğer yoksa çocuklar okula başlayana kadar sabretmen lazım sanırım.
Her şeyin en güzeli, en hayırlısı seninle ve bebişlerinle olsun :KK36:

Bende kahve olayını sık olursa sevmiyorum. Ama ölçüsünde olursa ses çıkarmıyorum.
O kahveyemı gidecek benide arkadasıma bırakıyor sonra alıyor. 2gün üst üste gitmez mesela.. surat asacagımı bilir. Zaten bazı şeyleri sırf şu suratını şöyle görmemek için yapmıyorum diyor :D

Bende kahve olayını sık olursa sevmiyorum. Ama ölçüsünde olursa ses çıkarmıyorum.
O kahveyemı gidecek benide arkadasıma bırakıyor sonra alıyor. 2gün üst üste gitmez mesela.. surat asacagımı bilir. Zaten bazı şeyleri sırf şu suratını şöyle görmemek için yapmıyorum diyor :KK70:
Surat olayini coktan gectik biz,hakaret,tartisma,kavga,eve kac gün almadim daha gecenlerde 5 gün üst üste arabada sabahladi,rezil bir durum ama umrunda olmuyor,saygi coktan bitti sevgi de.

Ben de bu düşünceyi anlayamıyorum. Neden kadın kocasını evde tutabilmek için uğraşmalı? Adam kendisi adam olsa da karısına çocuklarına sahip çıksa. Her şey kadından bekleniyor, bunu bekleyenler arasında kadınlar da var ne yazık ki.
Konu sahibi sen mükemmel bir annesin bence. Arada olur benim annem de bize bağırır ama bizi çok sever çünkü hep yanımızda oldu. Çok zor zamanlarda bile annem dimdik başımızdaydı. Emin ol senin çocukların büyüdüğünde de benim gibi düşünecekler.
Seni anlıyorum küçük çocuklarla çalışmak çok zor. Ailenden emanet edebileceğin kişiler yok mu? Eğer yoksa çocuklar okula başlayana kadar sabretmen lazım sanırım.
Her şeyin en güzeli, en hayırlısı seninle ve bebişlerinle olsun :KK36:
Cok teşekkür ederim canim Allah razi olsun ,yazdiklarin moral oldu gercekten,insallah dediğin gibi olur ,cocuklarım ilerde sever beni.Ben de elinde tutma olayina karsiyim o yüzden hata yapinca alttan alamiyorum,yumusak davranamiyorum,evlilik ciddi bir sorumluluk gercekten,altindan kalkamayanlar bu yola girmemeli.

Cok teşekkür ederim canim Allah razi olsun ,yazdiklarin moral oldu gercekten,insallah dediğin gibi olur ,cocuklarım ilerde sever beni.Ben de elinde tutma olayina karsiyim o yüzden hata yapinca alttan alamiyorum,yumusak davranamiyorum,evlilik ciddi bir sorumluluk gercekten,altindan kalkamayanlar bu yola girmemeli.
başından beri böyleyse neden boşanmak yerine 2. çocuk?

madem boşanamıyorsun, boşvermeyi öğrenmelisin.

sonuçta çocukların suçu yok.

isterse eve hiç gelmesin. sen çocuklarınla mutlu olmayı öğren.

Bu sabaha yine cok uykusuz basladim ,stresim süte mi gecti ne bebeğim bir uyandi gece yarisi saatlerce uyutamadim ,sabahladik,ve yine ben ,yine ben...kahveden geliyor,vardiyalı işten gelmis edalarinda hemen yatip uyuyor,ve bu adam bir öğretmen!Cocuk yetistirme konusunda saatlerce yazılar okurum,ona da anlatirim ,bir de ben acip okuyayim ,cocuk psikolojosini anliyayim demez,cevremi bile ona göre sekillendirdim,misafirliğe gitme,ev oturmalari aliskanliğim yoktu ,kizim seviyor,mutlu oluyor diye o aliskanliği bile edindim,evlendim ,cocuklardan sonra 360 derece değisti hayatim ,adam bekarlikta yapmadiklarini simdi yapiyor.

başından beri böyleyse neden boşanmak yerine 2. çocuk?

madem boşanamıyorsun, boşvermeyi öğrenmelisin.

sonuçta çocukların suçu yok.

isterse eve hiç gelmesin. sen çocuklarınla mutlu olmayı öğren.
Başindan beri böyle değildi kahve aliskanliği son birkac senedir var,olumsuz davranislari vardi ama tolere edilebilir davranislardi,evlenip 3.5 sene cocuk düsünmedim,her sey zamaninda oldu,yani bilincsizce atilan adimlar değil,zamanla değisti,en cok hatayi da 2 bebeğime hamileyken yapti.

Elbette cocuklarimin bir suçu yok,zaten en cok da buna üzülüyorum.

Başindan beri böyle değildi kahve aliskanliği son birkac senedir var,olumsuz davranislari vardi ama tolere edilebilir davranislardi,evlenip 3.5 sene cocuk düsünmedim,her sey zamaninda oldu,yani bilincsizce atilan adimlar değil,zamanla değisti,en cok hatayi da 2 bebeğime hamileyken yapti.
küçük büyüyüp bir şeyleri yoluna koyana kadar boşvermekten başka çaren yok.

farzet ki eşin yok o evde.
yavrularınla mutlu olmaya bak.

inşallah bir çıkış yolu bulunur.

amaan erkekler malesef aynı genelde. ben artık uğraşmıyorum gittiği yere kadar. çabalamıyorum artık. bir oğlum var. çalışıyorum. kendimi oğluma endeksledim. biraz büyüsün keyifte yapıcam. çok şükür çalışıp paramı kazanıyorum. o naparsa yapsın. zamanı gelince belkide boşanırım. ama şu anda onu kafaya takıpta günümden olmak istemiyorum. kendimi üzmek istemiyorum zaten zamanında çok çabaladım

Her sey düzelince( genelde kisiliksiz kocanin keyfine bağli olarak) unutmalarimiz varya ,ne diyim...yaptıklari yanina kâr kalıyor.

Çocukların küçük oldupu için mi çalışmıyorsun ? Çekinin ailesiyle bu durumu paylaşsan ?

Ay aynı babam. Rahmetli annem neler çekti iki çocukla. Kahvelerden toplardık babamı öğretmendi o da. Eskiden şikayet ederdik kahveyi kumar oynatiyolar diye kapanirdi birkac gun. Şimdi annem rahmetli babam evden çıkmaz ne zor hayat ya

herkeste ayni degil , duzgun erkekler ve mutlu evlilikler var
konu sahibi herseyden once bu kadar fedakarlik yapmayi birakin bogulmussunuz resmen
ben boyle bir adamla evli kalamazdim ama siz ayrilmayi dusunmuyorsunuz anladigim kadariyla , o zaman mucadele edin
bakici tutacak gucunuz var mi? en azindan haftada 2 gun bir bakici gelse cocuklari birakip disari ciksaniz hatta evde baska odaya gidip kendinize vakit ayirsaniz bile size cok iyi gelecegini dusunuyorum
ayrilmayacaksaniz hayatinizda o yokmus gibi yasayin ve en onemlisi cocuklarin hicbir sucu gunahi yok , siz istemissiniz bu adami , hatasini cocuklariniza yuklemeyin bagirmayin onlara

Back
X