İşin içinden çıkamıyorum!!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi uzun süren bir ilişkim var.Ancak Amerika'da ve biz son zamanlarda çok sık kavga etmeye başladık artık.Çünkü tam işler resmiyete dökülecek ben kendimi çok çekiyorum ondan.Bu zamana kadar orayı gitmeyi çok düşünüyordum.Ama artık ona oraaya gelmek istemediğimi söledim.Çünkü benm burda bir düzenim var.İyi bir kariyerim var.Herşeyi tepip oraya gidip sıfırdan bir hayat kurmak gerçekten çok zor. Hem de ailesi de orda. Oda bana bekle beni ben gelim.AmA buraya kadar gelmişim sıfır parayla asla geri dönemem dedi(ona da hak veriorum çok sıkıntı çekti)ama bu bekle dediği zaman yaklaşık 5 sene hadi şimdi nişan olsa senelerce beklicem.
Artık 17-18 yaşında da değilizki.Hadi döndü diyelim bna diyorki bir süre annemlerin orda otururuz.evleri altüstlü bende orda oturmak istemediğimi söledim.Asla küçümsemek için söylemiyorum yanlş anlaşılmasın.Ama onun büyüdüğü ortam ile benim büyüdüğüm ortam çok farklı.Orda oturmak istemiyorum diyorum sen niye kibirlilik yapıyosun ki diyor.ben de diyorumki ikimizde üniversite bitirmiş insanlarız daha iyi şartlarda oturalım.çocuğmz daha iyi bir yerde büyüsün vs.ama anlamıyor.hem bu kadar beklemişken hem de sonunda bu kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Yetişme ve büyüdüğümüz çevre olarak farklıyız.Ama uzun süredir bir ilşki olduğu için bişeyleri yıkıp atamıyorum. Beklememek için ayrılmak da istemiyorum.Ama gerçkten iki ucu b.klu değnek derler ya aynen öyle.Gitsem Amerika'ya bir sorun gitmesem 5 sene beklemek.İşin içinden çıkamıyorum.Siz ne dersiniz bana?

bence kimse için fedakarlık yapmayın hele de ülke hatta kıta değiştirmek gibi.
evlilik tamamen kapalı bi kutu burda herşeyden vazgeçip evlenip oraya gidince
sizi nelerin beklediğini bilemezsiniz.

ben seni beş sene bekleyemem kusura bakma diyin bakalım ne dicek.

Orda nelerle karşılaşıcağnı bilmiyosun. ayrıca 5 sene uzun bi süre. neye güvenpte bekleyebilirsinki. bencede bekleyemem diyip verceği cevaba bakmalısın

söyledim 5 sene nasıl bekleyim dedim.hadi yanmda olsan bana desenki durumum yok biraz zamn ver hadi bekleyim dedim.göremiyorum bile seni dedim.bu şeklde 4-5 yıl çok zor dedim.Ben ne diyimki sana ozaman dedi.bende erken dönmek isterim ama bu kadar zorluk çekiosam cebime biraz para koyup dönmek istiyorum dedi.bu da zaman alacak dedi.sen de gelmek istemiyosun diyo.ikimizde çok arada kaldık.

Orda nelerle karşılaşıcağnı bilmiyosun. ayrıca 5 sene uzun bi süre. neye güvenpte bekleyebilirsinki. bencede bekleyemem diyip verceği cevaba bakmalısın

oraya gidersem bütün eğitimi hayatımı ailemi herşeyi tepip gitmiş olacam.sıfırdan bir insan doğru düzgün dile bile olmayan insan olarak.

Seviyosunuz madem birbirinizi illa ki bir ortak yol bulucaksınız. Ayrılmak istemiyorum diyosunuz ne beklemeyi ne de amerikaya gitmeyi göze alıyosunuz Sizce bu sevgimi ? Daha aile içine girmeden ailesinin yanında yada aynı apartmanda oturmam diyosunuz. Yani siz sevginiz için hiç bi fedakarlık yapmıyosunuz.

oraya gidersem bütün eğitimi hayatımı ailemi herşeyi tepip gitmiş olacam.sıfırdan bir insan doğru düzgün dile bile olmayan insan olarak.

Buna değcekmi bununda garantisi yok. bence yapma. tamam fedakarlık elbet gerek ama bu kadarı sanırım çok fazla. hani yazmışsınya 17 18 yaşında olsak neyse falan diye. ben 18 yaşındayım 2 aylık evliyim canım :) ve evli olmama rağmen onun için ülkemi değiştirip sıfırdan başlamam çünkü sonumu bilemem.

Git ya da gitme diyemem. Ama aynı durumda olan bir arkadaşım vardı. Türkiyede çok az bulunan ve oldukça aranan bir bölümde okuyordu. Okul bitmeden oldukça cazip fiyatlarla iş teklifleri falan vardı. Ama arkadaşım okulun bittiği yaz evlenip Amerikaya gitti. Şİmdi 2 oğlu var. Orda çalışmıyor, ama eşinin maddi durumu oldukça iyi. Halinden de memnun, eşini seviyor. Yani bu durumda olup mutlu olan da var

hayır küçük görmek için söylemedim ama ikimizde geldik 26 yaşına küçük değiliz artık zaten senelerdir bekliyoruz birbirimizi.sanırım ben göze alamıoyurm çnkü sonumu hiç bilmiyorum.evlilik şans gerçkten kapalı kutu ne çıkarsa bahtına ama bu kendi memleketnde binlerce km uzakta olunca daha da zor.Bir karar vermemiz gerek artık.Mutluluklar dilerim sizee:)tebrik ederm valla :)evliliği göze alamayıp bin düşünen biri olarak :)

teşekkür ederim fikirlernz için

evet aileyle otrma fikrne kesinlikle karşıyım.Allaha da asla büyük söylemem ne olacağımz hiç belli değil.Ama artık okadr örnek gördümki çok soğuttu bunlar beni.Emin olun n efedakarlıklar yaptım yurt dışı eğitimimi teptim onun için.Ama evlilik gerçkten bambaşka.

keşke bende 2 ay önce göze alamasaydım diyorum bazen. lise son sınıfı bırakıp evlendim :) he kendi adıma pişmanlıklarım var ama aşk bunu bastırıyo. bin düşünmek iyidir iyi. umarım doğru karara ulaşırsınız

Teşekkür ederim Allah pişman etmesn kmseyi.

Ben evliyim 1,5 yıllık evliliğin nedemek olduğunu iyi biliyorum. Ama evlenirken yani eşimle bende çıkarak evlendim ama sizin kadar kafamda napıcam diye çaresizlik yaşamadım. İçinizde şüphe yada size zor gelen bişeyler varsa adım bile atmayın derim ben

Ben size şunu söyliyeyim ikinizde gerçekten birbirinzle olmak istiyorsanız bi yol mutlaka bulunur hayatta bir tek ölüme çare yok ..gerek ortak fedakarlıklarla vs ama bir yol vardır ama sizle biz bulamayız sizle sevdiğiniz bulabilirsiniz...

Evlilik her yerde evlilik. Burda da Amerika'da da. Oraya gidip 5 sene kalıp birlikte dönme imkanınız varsa sizin içinde çok güzel fırsatlar sunabilir. Çocuğunuzu orda dünyaya getirip Türkiye'ye döndüğünüzde ciddi avantajlarla okul hayatına başlayabilir. Okumuş fırsatları olan bir insansınız. Bu işin sonunda mutsuzluk da olabilir. Kimse mutluluk garantisi veremez size ama seviyorsanız inanıyorsanız denemeye değer diye düşünüyorum.

Tabi ki Amerikaya gitmeyip ondan da ayrılıp burda biriyle evlensem daha da mutsuz olabilirm hiçbirşeyin garantisi yok.Dikkatli karar vermek istiyoruz.Çok emek verdik ilişkiye ikimizde.Onun da hakkını asla yiyemem.

Tabi ki Amerikaya gitmeyip ondan da ayrılıp burda biriyle evlensem daha da mutsuz olabilirm hiçbirşeyin garantisi yok.Dikkatli karar vermek istiyoruz.Çok emek verdik ilişkiye ikimizde.Onun da hakkını asla yiyemem.

Nişanlımısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…