• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin İçinden Çıkamıyorum

Ben 28 yasima kadar evliligi hic dusunmedim..kizlar neden bu kadar evlilik merkalisi ben de anlamiyorum..erkeklerin evlenmek istemesin anliyorum sorumluluklari ciddi oranda azaliyor.ama kizlarin arttigi halde cok meraklilar ozgurluklerini kisitlamaya...ayrica babana da katiliyorum..denk olmak onemli..

Nedeni aşık oluyor. Sevdiğini yannda istiyor. Belki özgürlüğüm kısıtlancak evet ama akşamları o benim yanıma gelicek yaptığım herseyden yiyecek :) benim için bu şekilde en azndan
Ben 28 yasima kadar evliligi hic dusunmedim..kizlar neden bu kadar evlilik merkalisi ben de anlamiyorum..erkeklerin evlenmek istemesin anliyorum sorumluluklari ciddi oranda azaliyor.ama kizlarin arttigi halde cok meraklilar ozgurluklerini kisitlamaya...ayrica babana da katiliyorum..denk olmak onemli..

Ben ailemi geçtim kendim üniversite okuyan biri olarak okumamis biriyle evlenmeyecegim, evlensem de anlasamayacagimi bildiğim için sevdiğim adama direkt söylemiştim, 2 yillik bir üniversiteye basladi benim icin bu sene beraber mezun olacagiz 3 yildir beraberiz. Ailen istememek de hakli 2 yillik da olsa bir üniversite mezunu olmali. Hem kültür farki
var birbirinizin ortamina asla ayak
saglayamazsiniz hem de üniversite
okuyanin bile yeterince değer göremediği bu ülkede lise mezunu ekmeği aslanin agzindan aliyor. Kuru aşk ile kimsenin karni doymaz canim benim ask biyere kadar idare eder bir yerden sonra gecimsizlikten nefret baslar. Aşki bir kenara birakip mantiginla hareket et sana tavsiyem. Kalp yanilir ama beyin yanilmaz..

Back
X