Merhabalar. Ben doğuda gorev yapan yeni atanmış bir matematik ogretmeniyim. Universiteyi de ailemin yaninda okuduğum icin ilk defa gurbete çıkmak beni cok zorladı. Buraya geldigimde kendime yenk bir ev actim yeni arkdaslar edindim ve bi taksici abiyle tanıştım. Taksici abi; bana burayi tercihlerimde yazdıran ablamin onerisiyle tanıştım cok iyi her isine kosar dedi ben de numarasini aldim tanıştım. Ayni zamanda okulumuzun servisini de yapıyor. İlk basta buraya hic alisamadigim icin birine guvenmek istedim ve bu kisi o taksici abi oldu. Gercekten yüreği cok temiz beni kizi yerine koymuş gercekten cok iyi bir insan. Fakat burasi küçük yer olduğu icin fazla samimiyet laf getirir diye Arkadaslarim ve ailem temkinli olmami istiyor erkektir gerek yok diyorlar ama ben de kendisini öz abim gibi sevip guvendigim icin mesafeyi koyamiyorum samimiyetin dozunu kaçırıyorum örneğin bazen mesaj atar konusuruz bazen beraber sehir merkezine gideriz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım onlar da haklılar bana zarar gelsin istemiyorlar ama ben de mesafe koyamiyorum gercekten abimi cok seviyorum. Lutfen bana yardımcı olun bi akil söyleyin