işin içinden çıkamıyorum: (

beflemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
10
0
Merhabalar. Ben doğuda gorev yapan yeni atanmış bir matematik ogretmeniyim. Universiteyi de ailemin yaninda okuduğum icin ilk defa gurbete çıkmak beni cok zorladı. Buraya geldigimde kendime yenk bir ev actim yeni arkdaslar edindim ve bi taksici abiyle tanıştım. Taksici abi; bana burayi tercihlerimde yazdıran ablamin onerisiyle tanıştım cok iyi her isine kosar dedi ben de numarasini aldim tanıştım. Ayni zamanda okulumuzun servisini de yapıyor. İlk basta buraya hic alisamadigim icin birine guvenmek istedim ve bu kisi o taksici abi oldu. Gercekten yüreği cok temiz beni kizi yerine koymuş gercekten cok iyi bir insan. Fakat burasi küçük yer olduğu icin fazla samimiyet laf getirir diye Arkadaslarim ve ailem temkinli olmami istiyor erkektir gerek yok diyorlar ama ben de kendisini öz abim gibi sevip guvendigim icin mesafeyi koyamiyorum samimiyetin dozunu kaçırıyorum örneğin bazen mesaj atar konusuruz bazen beraber sehir merkezine gideriz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım onlar da haklılar bana zarar gelsin istemiyorlar ama ben de mesafe koyamiyorum gercekten abimi cok seviyorum. Lutfen bana yardımcı olun bi akil söyleyin:KK43:

mesafe koyacaksın.
sonuçta abin yada baban değil.
kimseye bu kadar güvenme.
senin yaşadığın yerin yabancısı olduğunu çok iyi biliyor ve sana yardımcı olmak adına herşeyi yapabilir.
şahsen ben tedbiri elden bırakmazdım.

Merhabalar. Ben doğuda gorev yapan yeni atanmış bir matematik ogretmeniyim. Universiteyi de ailemin yaninda okuduğum icin ilk defa gurbete çıkmak beni cok zorladı. Buraya geldigimde kendime yenk bir ev actim yeni arkdaslar edindim ve bi taksici abiyle tanıştım. Taksici abi; bana burayi tercihlerimde yazdıran ablamin onerisiyle tanıştım cok iyi her isine kosar dedi ben de numarasini aldim tanıştım. Ayni zamanda okulumuzun servisini de yapıyor. İlk basta buraya hic alisamadigim icin birine guvenmek istedim ve bu kisi o taksici abi oldu. Gercekten yüreği cok temiz beni kizi yerine koymuş gercekten cok iyi bir insan. Fakat burasi küçük yer olduğu icin fazla samimiyet laf getirir diye Arkadaslarim ve ailem temkinli olmami istiyor erkektir gerek yok diyorlar ama ben de kendisini öz abim gibi sevip guvendigim icin mesafeyi koyamiyorum samimiyetin dozunu kaçırıyorum örneğin bazen mesaj atar konusuruz bazen beraber sehir merkezine gideriz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım onlar da haklılar bana zarar gelsin istemiyorlar ama ben de mesafe koyamiyorum gercekten abimi cok seviyorum. Lutfen bana yardımcı olun bi akil söyleyin:KK43:

sen seviyorsun abi gibi ama bence o seni pek kardeş gibi görmüyor canım mesafeyi koy aileni dinle sonra daha üzüleceğin şeyler olmasın

Sen abin gibi yaklaşıyorsun da ben er kişinin başka amaçları olduğunu düşünüyorum.
Yardıma ihtiyacın olduğunda koşması falan güzelde beraber gezmek mesajlaşmak işi bozar.
Adam evli mi?

Mesafeyi neden koyamıyorsunuz hiç anlamadım. Zaten yeni tanışmışsınız içli dışlı olmaya ne gerek var? Siz boşluktan insansızlıktan adama tutunmuşsunuz.
O abi dediğiniz sizin hakkınızda ne düşünüyor acaba....

evlide olabilr sen yakinligindan dolayi oda yakinlik gosterp etkilenebilr yuvasi yikilabilir bide insanlarsaki bu guven duygusu ne cabuk olusuyor ya devir oyle bi devirki oz bacisina anasina kizlarina tecavuz edenlerle dolu nasil hemen guvenebiliyorsunuz ki unutnayin en cok kazigi en cok guvendiklerinizden yersiniz

İnsan ne kadar değer verirse versin biraz mesafesini korumalı ama aileniz haklı. Şöyle bir örnek vereyim İstanbul' da yaşıyorum, büyükşehir değil mi ? Kimse kimseye karışmaz hatta bir kızla erkeğin arkadaş olması abes değil. Ama İstanbul dahi olsa küçük mahalle kısımlarına girdiğinizde mahallede alıcıları açık radar gibi olan teyzeler ablalar bir akşam önce benim komşumun ya da herhangi birini kiminle buluştuğumuzu söyleyecek kapasitedeler. Hadi onlar beni senelerdir tanıyor, seni mahallende ki insanlar ne kadar tanıyor ? Yeni atandım dediğine göre hiç ya da çok az. Yorumum sana sert gelmesin ama ailen haklı, biraz mesafeni koy hem karşı cins sonuçta evet bir yanlışını görmemiş olabilirsin ama göremeyeceğin ve senin adını çıkartmyacağı anlamına gelmez. Bence biraz aralığını koy ve ne olursa olsun özellikler yeni gittiğin bir yerde kimseye güvenme. Artık kimse güvenilecek kadar temiz değil..

bu ne abi aşkı yahu.
mesafe koyamayacak kadar.

valla küçük yer diyorsun, bir laf çıkar çok üzülürsün sonra.

kimsesizlikten tutunacak dal olarak görmüşsün ama ....

gerçek abin olmadığına göre aklı başında biri olarak ne yapman gerektiğini biliyosundur.

olay sevdiğim kız bana abi deyince ye dönmesin maazallah

Herkes aynı şeyi söylüyorsa doğru demektir.
He sen mesafe koymak istemiyosan orası ayrı.
Yarın bi gün evine de gelir aaabiiiin, sonrası Allah kerim. :)

Belli ki ailenden uzak yere gittiğinde kendinde bir boşluk yakalamış ve birine güvenmişsin. Sen abi gözü ile bakıyor olabilirsin ama yinede karşında ki erkek, hem ne kadar tanısanda güvensende mesafeni koymazsan iki gün sonra buraya abi dediğim adam bana sarkıntılık etti, benden hoşlandığını söyledi vs yazılar ile konu açabilirsin...

Dikkatli olup, aklını başına toplamakta yarar var konu sahibi... Sanırım yaşında küçük biz burda neler okuyup neler gördük dikkat et...

bnde bunca yildir okuduklarim gorduklerimden bisey ogrendiysem, o amca sizinle bosa vakit gecirmiyordur.

kendine şeir merkezinde dolaşabilicen başka arkadaşlar edin. laf cıksın istemiyorsan bunlar bayan olsun.

Abi dedigim kişi babam yaşında arkadaşlar yasim da küçük evet dogunun insani burdaki öğretmenlere cok sahip çıkıyor ve abim evli eşiyle de cok mutlu hatta beni de tanıyor bu konuda bi sıkıntımız yok buradaki çoğu kisiyle ayni samimiyette zaten beni kızı yerine koyduğu için ben onu cok seviyorum ve gerçekten bana burada abilik yapıyor o olmasaydi istifa edip gidecektim o kadar ki kötü durumdaydim babam yerine koyup guvendigimi kendisi de cok iyi biliyor ama haklisiniz ben mesafemi koymaliyim en azindan mesaj atmasina engel olmalıyım baska ne yapabilirim sizce? Baska bisey elimden gelmiyor çünkü her animiz burada beraber okula giderken gelirken markete giderken falan. Ama adi çıkaracak birisi degil etraftakilerin agzi torba degil o ayrı dava size hak veriyorum ama gerçekten kalbi temiz bir insan ben de ona deger veriyorum gercekten abim gibi

X