İşin içinden cikamiyorum

Eşine güvenmiyosan boşan ama minnacık bebeği ne annene ne başkasına verme
Saçma düşünüyosun 'kötü niyetle demedim' desen de bunun iyi yanı yok

Sen ondan şüphe edince
O yeminler edip başka biri yok mu diyor

Eşim benden şüphe etse ağzına tükürürüm
Niye yalvar yakar ikna etmeye çalışayım

Eşinle son kez adam akıllı konuşup şans vermelisin. Bitirmek çok kolaydır. Verdiğin şansı iyi değerlendiremezse boşanırsın.

Bu arada bu virüs hemen hemen herkeste var.. Kimisi siğiller vesilesiyle farkına varıyor, doktora gidince öğreniyor. Kimisi belirti vermediği için "hpv li değilim" zannediyor. Yani alsında farkında olmayan bir sürü insan hpvli... Ve genelde de erkeklerde bulunuyor. Takdir edersiniz ki erkekler geçmişinde bir sürü kadınla birlikte olmuş olabiliyor. Nihayetinde de bu virüsü kapıyor.

yav bu hpv öyle havadan sudan kapılmıyor ki bi kere dış ortama çok dayanıksız bir virüs mutlaka bir temas olmuş olması lazım yani ha bu çok çok önce olmuştur virüs latent kalıp şimdi ortaya çıkmıştır onu bilemem ama bana bu kimseyle olmadım kısmı hiç inandırıcı gelmedi. nasıl kaptı bu virüsü madem??
bu hpv 6 veya 11 ise tehlikelidir ve siz hpv olduktan sonra cinsel ilişkiye girdiyseniz filan mutlaka bi pap-smear testi yaptırın lütfen
zaten tüm bayanlar yılda bir bu testi yaptırmalılar burdan da yazmış olayım :KK52:

Şİmdi bir meleğiniz var ona sıkı sıkı sarılın ,
En masumu ,enÇOK sevgiye ihtiyacı olanı,EN çok öpülüp koklanmaya ihtiyacı olan o ,savunmasız bir can o ,
Siz bukadar cesaretsiz olursanız ,savaş vermez ve kaçıp giderseniz o meleğinizde hayata 1 o sifir yenik başlıcak,
Lütfen sabırlı olun ,dayanın ve rabbim elbet çıkış yolu gösterecek,
Herşey kocanız üzerine kurulmamış,ondan daha önemli şeyler var yavrunuz gibi......

yav bu hpv öyle havadan sudan kapılmıyor ki bi kere dış ortama çok dayanıksız bir virüs mutlaka bir temas olmuş olması lazım yani ha bu çok çok önce olmuştur virüs latent kalıp şimdi ortaya çıkmıştır onu bilemem ama bana bu kimseyle olmadım kısmı hiç inandırıcı gelmedi. nasıl kaptı bu virüsü madem??
bu hpv 6 veya 11 ise tehlikelidir ve siz hpv olduktan sonra cinsel ilişkiye girdiyseniz filan mutlaka bi pap-smear testi yaptırın lütfen
zaten tüm bayanlar yılda bir bu testi yaptırmalılar burdan da yazmış olayım :KK52:
6 ve 11 tehlikesiz. 16 tehlikeli

Güzelim sen babanları falan bosver. Ailen çevren boşanmanı isyemeyecektir tabii. Ama gel gekelip o kahrida onlar cekmeyecek.

Senin hayatında tek bir problem var. O da senin kocan. Valla dış kapının dış mandali. Bosanirsin biter gider.

Evin kirasini bile sen oduyormussun. Evi tasi kendine yepyeni bir hayat kur.

Boşuna bu adamla devam edip kendini daha fazla üzme.

Back
X