İşin içinden nasıl çıkılır bilemedim 😩

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar selamlar
Dğn kayınvalidelerdeyken şöyle bir konusma oldu - Gorumcem vr kvalidem tatilr gtmeyi cok istiyor fakat kpederim garip b şekilde maddi olarak cok kulfetli olucak arabamzda yok gtmeyelim demiş fakat hanımlar gtmeyi cok istiyor ucuz yollu b ev kralayp kurbanda tatile egeye gtmek uygun yemek uygun yer dıyorlar ve bana dedilerki sizle gdelim bizde nolur siz ikna edersnz babanızı biz edemiyoruz felan dediler hatta bende bsey dyemedim aslında bana gore gdilebilir ama nasıl olur (( biz her kurban tatile gderiz kendi başımıza kmseyle gtmedik ki eşim kesnlkle ailelerle tatilden hoslanmıyor hatta bahsettm olmaz kmseyi alamayız hem maddi hem manevi zorlanırız diyor haksızda değil sanki kvalidemler kendi masraflarını karsılayacaklar ama eşim dıyorki o iş yaş hic belli olmaz diyor ustelik her tatil zamanında iki ailede bizle tatil yapmak istiyor benm annem ve kardesimde brlikte gtsek dediler zaten bu yazda aynı sekilde ... bnde buyukce b transporter felan kralayıp hep brlikte uc gunlugune gtsek mi dedim iki ailenin karakterleri inanılmaz farklı ve benm annem cok gergin yapılı biri bişey hosuna gtmesse burnundan getirir insanın şimdi biz ne yapıcaz kendimiz gtsek gene iki ailede acıkca beraber gdelm bu sefer olmazmı diye cok içten soruyorlar kızlr nasıl olur eşimde kesnlkle karsı bu duruma

Niye aileyle tatil olmazmış ki çok güzel oluyor valla, tecrübeyle sabit. Her sene mutlaka yaparız iki tarafla da. Bu sefer iki aileyle birlikte gideceğiz kurban bayramında. Biz genelde kendine ait havuzu olan büyükçe villalar kiralıyoruz bir haftalığına, ücreti de kişi başı hesaplıyoruz. Mutfak masrafını da ortak yapıyoruz, sıkıntı çıkmıyor. Yemekler annelerden ohhh miss...

Onlarda oyle soyluyor villa bakalm dıyorlar ben eş ailesiyle geciniyorum sorun yasamıyorum sorun benm annem ve kzkrdesmde onlar oyle rahat deiller daha muhafazakardır annem ve cok surat sallar beraber gdersek neler olur dıyorum fena seyler olablr eş ailesyle gtsek benm annem krdesm kesn kuserler resmen arada kaldım ya

Eşiniz babasının ikna etmeye çalışsin bence.

Kadınların kenarda köşede hiç mi parası yok? Biz destek oluruz vs desinler.

Beraber gitmeyin.
Eşim kenslkle istemiyor gecen. Bayramda gdelim dedklernde yok olmaz demisti ailesine zaten ama ailesi cok ısrarcı hele gorumcem yalvarıyor resmen

Bende kimseyle tatile gitmem daha. İstediğin gibi ne gezebilirsiniz nede hareket edebilirsiniz. Üstüne maddi açıdan size yıkma tehlikesi de var bana göre

O konuda bişey diyemiyorum. İki taraf anlaşamıyorsa sıkıntı çıkabilir. Ya baştan anlaşma yapıp sıkıntı istemiyorum diyeceksiniz tabi dinlerlerse sizi ya da iki tarafla da gitmeyeceksiniz. Ya da siz eş ailesiyle gitmek istiyorsanız annenize ufak bir yalan söyleceksiniz mecbur kaldım, hiç istemiyorum falan gibi.

Başkasının gönlü olsun diye kendi tadınızın kaçması filan eskidendi onlar boşverinn
Dogru soyluyorsunuz benm annem bir vcdan azabı cektırıyorki zaten sormayın beni brakdınız gttıniz der durur hep ama gelincede b yere surat duser hemen bu boyle olmamalıydı der bikini giyeriz ayıp ort ustunu der felan falan

Evet farklı kültür yapısına sahipler eş ailesi daha rahattır benm ailemse daha tutucu arayı bulamayız muhtemelen

Zaten eşim ona kesn gozuyle bakıyor ben daha iyimserim :)
Durumunuz varsa önce onlarla gidin üç günlüğüne sonra kendiniz gidin. Bir oğul anne babasını üç gün tatile götürmesi çok değil bence ama aile historynizi bilmeden yaptığım bir yorum. Fazla subjektif gelebilir.
Sonra da sizin ailenizi götürürsünüz. Koyun kurt ot hikayesi gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…