- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Onlarda oyle soyluyor villa bakalm dıyorlar ben eş ailesiyle geciniyorum sorun yasamıyorum sorun benm annem ve kzkrdesmde onlar oyle rahat deiller daha muhafazakardır annem ve cok surat sallar beraber gdersek neler olur dıyorum fena seyler olablr eş ailesyle gtsek benm annem krdesm kesn kuserler resmen arada kaldım yaNiye aileyle tatil olmazmış ki çok güzel oluyor valla, tecrübeyle sabit. Her sene mutlaka yaparız iki tarafla da. Bu sefer iki aileyle birlikte gideceğiz kurban bayramında. Biz genelde kendine ait havuzu olan büyükçe villalar kiralıyoruz bir haftalığına, ücreti de kişi başı hesaplıyoruz. Mutfak masrafını da ortak yapıyoruz, sıkıntı çıkmıyor. Yemekler annelerden ohhh miss...
Eşim kenslkle istemiyor gecen. Bayramda gdelim dedklernde yok olmaz demisti ailesine zaten ama ailesi cok ısrarcı hele gorumcem yalvarıyor resmenEşiniz babasının ikna etmeye çalışsin bence.
Kadınların kenarda köşede hiç mi parası yok? Biz destek oluruz vs desinler.
Beraber gitmeyin.
Zaten eşim ona kesn gozuyle bakıyor ben daha iyimserim :)Bende kimseyle tatile gitmem daha. İstediğin gibi ne gezebilirsiniz nede hareket edebilirsiniz. Üstüne maddi açıdan size yıkma tehlikesi de var bana göre
Onlarda oyle soyluyor villa bakalm dıyorlar ben eş ailesiyle geciniyorum sorun yasamıyorum sorun benm annem ve kzkrdesmde onlar oyle rahat deiller daha muhafazakardır annem ve cok surat sallar beraber gdersek neler olur dıyorum fena seyler olablr eş ailesyle gtsek benm annem krdesm kesn kuserler resmen arada kaldım ya
Dogru soyluyorsunuz benm annem bir vcdan azabı cektırıyorki zaten sormayın beni brakdınız gttıniz der durur hep ama gelincede b yere surat duser hemen bu boyle olmamalıydı der bikini giyeriz ayıp ort ustunu der felan falanBaşkasının gönlü olsun diye kendi tadınızın kaçması filan eskidendi onlar boşverinn
Evet farklı kültür yapısına sahipler eş ailesi daha rahattır benm ailemse daha tutucu arayı bulamayız muhtemelenO konuda bişey diyemiyorum. İki taraf anlaşamıyorsa sıkıntı çıkabilir. Ya baştan anlaşma yapıp sıkıntı istemiyorum diyeceksiniz tabi dinlerlerse sizi ya da iki tarafla da gitmeyeceksiniz. Ya da siz eş ailesiyle gitmek istiyorsanız annenize ufak bir yalan söyleceksiniz mecbur kaldım, hiç istemiyorum falan gibi.
Durumunuz varsa önce onlarla gidin üç günlüğüne sonra kendiniz gidin. Bir oğul anne babasını üç gün tatile götürmesi çok değil bence ama aile historynizi bilmeden yaptığım bir yorum. Fazla subjektif gelebilir.Zaten eşim ona kesn gozuyle bakıyor ben daha iyimserim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?