senin zorun ne ben onu anlamadım insanlar okadar emek vermişler meslekleri için yıllarca okumuşlar çabalamışlar şimdi kolaymı bırakmak tek maaşla çocuk büyütmek kolaymı ve karşındaki kadın hamile belki eşi yanında olmadan doğum yapacak eşini en çok yanında istedği zamn eşi yanında olmayacak ya kolay bişeymi gerçekten böyle zihniyetler olduğu için bu insanlar şuanda ayrı yaşıyolar yıllardır her ikisde devlete hizmet veriyolar 4 yıl ayrı yaşamak haksızlıktan başka birşey değil yazık ya insan halinden anlamıyosan bari yorumlarınla daha fazla moral bozma
Canım çok saol, dyorum sinirliyim ben mi yanlış anladm ? evet zihniyeti bu olan insanlar yüzünden mağduruz ya, dilerim yaşasında anlasın.canım ya şu hissetttiğini keşke herkes hissedebilse, insan en azından hamiledir der üzülür, ama yok.sen devlete girdin eşeklik edeceksin zihniyeti yürek burkucu.
Bende şöyle biliyorum,eğer eşin çalıştığı yerde kadro yoksa yada iş yeri yoksa
çalıştığı kurum muvafakat veriyor,başka kuruma geçiyorsun.
ayrıca candaşın eşinin kadrosunda sıkıntı yok.
ama eşi memur,kendi işçi olduğu için
eşinin çalıştığı yer, sen bize uymak zorundasın diyor.ama candaşın, eşinin çalıştığı yerde
kurumun yeri yok.aslında biraz işi yokuşa sürüyorlar.birde kimse kimseden özel pozisyon felan açılsın istemiyor.
neyse özetle bu kadar ayrıntıya da gerek yok da neden bu kadar uğraştırıyorlar.
sonuçta ben okadar çalışıp sınava girmişim.seçimimi de devletten yana yapmışım.
özel istesem zaten işim ne devlette.istifa ederdim şimdiye kadar.ama ben devlette çalışmak istiyorum.
neden bu kadar zorluk..
canım valla yazan ark bilse saçmalamazdı, birsürü haklı gerekçeler yazdım.nerden çıkardı benim için özel kadro istediğimi anlmadım.ama biliyosun bazıları kolay anlayamıyor, kapasite meselesi diyelim.bilmeyen konuşur gerçek bilende çözüm üretir.istifadan bşak.çok saol.
aynen arkadaşım ya ben candaşı tanıdığım için biliyorum
kaç gündür ağlıyor kız yine red geldi diye.ayrıca 4 senedirde uğraşıyolar
kolay mı? 4yıldır evli ama ailesinin yanında yaşıyor,aile birliği yok.şimdi hamile kaldı
binbir zorluklarla... tabi herkes istediğini yazmakta özgürdür ama azcık dikkat etsek
yazdıklarımıza,rencide etmesek ne iyi olur.
buu da kk da dertli bayanların kaderi galiba, sorgusuz yargılama.
ne hamileliğe nasıl sahip olduğumu, nede bugünleri ne umutla beklediğimi bilmeden konuşuyo.
haa diğer ark lar anladı mı ? belki hayır ama empati yapabildiler.
şu anda bi destek o kadar önemli ki.
ve farkında değil şu kırık yüreğimin nasıl ahını aldığının.
canım anlaman için burda bazı konu açan arkadaşlar var, tam hatırlamıyorum ama keşke onları okuyabilsen... ben şahsen ne kariye ne de para hırsı için gitmiyorum uzak bi yere ailemi dağıtıp. evladımın geleceği için yapıyorum bunu. hem dünyanın binbir türlü hali var; ne insanlar var, eşi için, ailesinin dağılmaması için bizim yaptığımızı yapmayıp-yapamayıp sonra ortada işsiz güçsüz, parasız ve güvencesiz kalan. sen şu an eşinle iyisin ama farzet ki ayrılanız gerekti ya da allah esirgesibn başına kötü bişey geldi, o zaman ne olacak!!! allah kimsenn başına bunları vermesin ama bugünlerin yarınları var ve yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz...
bizleri anlaman dileğiyle....
canım herkes memur olamıyor bu ayrım yapmak değil ama eğer memur olsa bu kadar basite almazları.o kadar haklısın ki bugünün yarını var ne aşklar ne sevgiler bitiyor, farzet istifa ettim gittim bide üstüne boşandım tesellim ne olacak ? işimide kaybettim be oh mu diycez biz ? ve hepimiz çoluğumuzun çocuğumuzun rızkı için katlanıyoruz bu eziyetlere.ve devlet sadece zorlamak adına yapıyor tayin hakkımızı elimizden almasalar yine işler yürüyecek çalışacak memuru olcak. aynen katılıyorum bizleri anlamaları dileğimle ...
canım haftasonu görüşeceğiz, şimdi birkaç yerden tanıdık arıyoruz ve şu cevabı aldım işçi olman tayin hakkına engel değil, sağlık raporlarını yeniden koy, burda hizmet süreni al eşinden önce hizmete başladığını belgeleyip yeniden dilekçe yazalım bebeği olacak aileyi kimse ayıramaz tayin hakları vardır dendi.hepsini deneyeceğiz.allahım rast getirir inş. sizilerinde benimde işimi

( damdan düşenin halini damdan düşen anlar

(
aynı şeyi düşünüyorum sizinle.bende para hırsı,kariyer için çalışmıyorum.
Evimde büyük sorunlar var diye bir konu var,çoğu arkadaş için de ibret olmuştur.
kadın aldatıldığını bildiği halde,3 çocukla ailesine gidemiyor.bu tarz şeyler herkesin başına gelecek demiyorum
ama senin dediğin gibi dünyanın binbir türlü hali var.neden çocukla zor durumda kalayım?
birde okadar okumuşum.niye boş yere mi uykusuz kaldım,hırpaladım kendimi.
bende bu şekilde düşünüyorum ama farklı düşünene de saygı duyuyorum.
çok haklısın dirim ya, sen deyince farkettim diğer sorunlarada örnek teşkil edebilir.
ben ki eğer istifa edip gitseydim k.validem çoktan düzenimizi bozmuştu.
senelerdir susmalarının tek sebebi kendi hayatımı kendim kazanmamve oğullarına destek olmam.
kolay değil bir yerlere gelebilmek.ve bunun çaresi varken istifa etmek hiçmi hiç kolay değil.
sen gibi insanlar lazım bu ülkeye.ve diğer empati kuran ark lar gibi.
hayatı kasten zorlamanın mantığı yok.