İsini bilen yuzsuz tipler

bademinur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
525
0
66
Balıkesir
Merhaba kizlar dert degil cok sukurde dun bisey oldu sinirlerim bozuldu. hepimizin basina geliyodur eminim melesef cozumude yok seni enayi yerine koyan iyi bi is yaptini sananlari degistiremiyoruz.
Bi akrabımız var benden iki yas buyuk.buyuklugununde verdigi cesaretle beni cok kullandi .kullanmasinda ona degil kendime kiziyorum aptal olmasaydin dimi yani.
Sabahtan aksama kadar bana sevgilisiyle bilmem nesiyle olan sorunlarini anlatirdi bir gun olsun senin ne sikintin var su isin vardi hallettinmi demedi.
Genel olarakda zaten bencil bi insan.mesela bigun misafir gelmis o zaman daha evli degil genc kiziz o zaman.pasta tabagi hazirliyoruz misafire ne yaparsiniz mesela en buyuk pastalari koyarsiniz dimi bu gitti en kucukleri seciyor iclerinden ozellikle.kendi evlerinde bana ekmek aldirirdi vs vs
Dun yasadigim olay her ikimizde artik evlendik o baska yerde yasiyor .zaten de artik yaptiklarindan dolayi samimiyeti kestim hos onun umrunda degil beni kullanacagi seylerde bitti.
Onun arabasi yokken bize bile geldiginde hanimi evinden alip geri goturdugum zamanlar oldu .
memlekete gelmisler.dun ortak arkrabaya gittik.benim arabam yoktu bunuda esi alacakti .ben yapamam esin benide birakabilirmi diyemem ama o olsa rahat soyler .sadece kizim var bi yuzden rica ettim.bizide otobus duragina birakirmisiniz dedim ?
Ne dedirasi bize ters ama dedi.ki esi cok iyi bilse eve kadar birakir.canim cok yandi .bu zamana kadar hep kendime kiziyordum senin enayiligin sen kendini cok kullandirttin diyordum ama dun canim cok yandi kizlar (haram zikkim olsun sana yaptigim butun fedakarliklar dedim)ailesinin istemedigi sevgilieri oldu beni akullanarak bulustu .annesi beni kotu bildi vs vs gecmis zaman daha neler neler.
Artik yapilan iyilikler enayilik olsugu bi zamanda yasiyoruz malesef.
Sizinde bole durumlara uzuldugunuz zamanlar oldumu kizlar paylasmak istedim.
Bazen yapilan kotulukler insana karmi kaliyor .bu bahsettigim kisinin gorustugu bi cocuk vardi .ama binlarin ailecek kariyer takintisi vardi.guya cocugu cok seviyordu ama isi kariyerli degildi.cocuga evlilik vaatleri verdi o sirada ciddi bi kariyeri olan iyide bi insan cikti onu birakti buna gecti .gayet mutlu rahatta lutfen kiskaniyomusun gibi dusunmeyin.gozum yok mutlu olsun .ama bazen neden benciller uyuzlar mutlu istedigini aliyorda yapilan iyiliklar havada kaliyor diye dusunmuyor degilim.
Dun beni duraga birakmama meselesi canimi cok yakti.bundan onceki yaptiklarina eyvallah kendi salakligin dedim ama dun yaptiklarima haram ettim ilk defa.sizce hakkim varmiydi kendi rizamla yaptigim enayiliklere sonradan haram etmek?

Bir daha konuşmazsınız olur biter , bende göz yumdum yumdum sonra kendi yüzünede söyledim defolsun gtsin

cok buyutmussunuz bence ,
sızı kullanıyorsa bu zamana kadar beklememelıydınız daha onceden ılıskınızı kesmelıydınız bu kısıyle

Gençlik hataları,gençken yapılan edilenler,sevgililer,duygu karmaşaları....olur olmuştur.Herkesin olur.Evlenmiş barklanmış.Ayıp yani eski sevgililerini konu dahi etmen.Onları düşünmen.Yok büyük pastayı koymazmış filan...kaç yaşındasın sen.Bir de haram zıkım ediyorsun.Belki eşiyle farklı bir yere gidecek,belki eşine söylemek istemedi gerçekten yol terstir.Ya da bırakmadı diyelim.Mesafe koyasrın olur biter.

Sen kendin kendini kullandırmışsın. Sen izin vermeseydin nasıl kullanacaktı ki?
O yüzden bence ona kızacağına kendine kız birazcık.
Olanlar sana ders olduysa ne ala.

Yapı meselesi canım ya , bi arkadaşım bana, beni eve bırakır mısın dese bana ters bile olsa ben bırakırım hayır diyemem , o arkadaşımdan da aynısını beklemem ama , Allah rızası için yaparım ben iyilik yaparsam eğer, şuna iyilik yapayım bana da yapar demem, karşımdaki insandan birşey beklemem Allahtan başka, bence sende artık bu beklenti içinde olmayı bırak, seni eve bırakıcak zorunluluğu yok demek ki değer vermiyor sana , iyilik yapmak herkese nasip olan birşey değil, öyle insanlar var ki bir ekmek kırıntısını kuşlara vermeye bile acizler , Öyle kötü kalpli benciller , Allaha havale et onun gibi insanları , eninde sonunda layıklarını buluyorlar...

yaşadığıklarımı paylaştım ağrıma gittiği için siznle dertleşmek istedim.sizin başınıza geldimi konuşmak istedim.

Bu insanın kurnazlıklarını bilerek(misafire vereceği pastayı bile seçerek veriyor demişsiniz) teklif etmeniz anlamsız olmuş.
Keske eyvallah etmeseydiniz hiç.
Birde karşılık beklememeniz gerekir, yapayım yarın oda bana yapar demek doğru değil. İnsanın İçinde vardır iyi niyet yada yoktur, sizin iyi yada kötü olmanız değiştirmez bu durumu.

Kötü kalpli bencil insanlar hiç bir zaman mutlu olamaz canım bunu unutma mutsuz oldukları için böyle davranırlar zaten, sadece mutlu rolü yaparlar çevremde gördüğüm bir çok örnek var. mesela benim bir arkadaşım vardı kıza etmediğim iyilik kalmadı hani gerçekten en yakın arkadaşım dediğime bile yapmadım ona yaptığım kadar naptı bana söyliyim.bi arkadaşıyla tanıştırmıştı sonra biz kızla samimi biraz sohbet ettik numaralarımızı alıp verdik kız benden bi doktor numarası istedi fıtığı vardı ertesi gün aradım doktorun numarasını aldım kaynanamdan benim arkadaşta yanındaymış cingar çıkardı manyak neymiş niye hemen aramışım niye rahatsız etmişim bağırdı çağırdı telde bana tanıştırdığı arkadaşı bile şok oldu napıyon sen dedi alakayı kesti onla. inan kıza iş bulmuştum o çok sevdiği o arkadaşları kaale alıp fikir bile sunmadılar ben eski patronumu aradım ki o dönem konuşmuoyrdum bi telefonumla 5 dk da iş buldu adam hatta bizim ki demiş beni yeni tanıdınız nasıl hemen kefil oldunuz bana da iş ayarladınız adam limonlupasta kefilse bende kefil olurum sana demiş ki hiç iş tecrübesi yoktu bundan iş bulamıoyrdu. Neyse noldu hasetinden başkalarının hayatını yaşıyor şimdi, çok mutsuz şu an duyuyorum. Boşver kendi çukurlarında boğulsunlar Allaha havale et. Zaten hasetinden kıskançlığından yapmıştı.

Sizde problem yok , ben olsam bende sizin gibi düşünürüm .Gün gelir yine size işi düşer , o zamanı iyi kullanun artık mümkünsede ilişkinizi kesin.En haz etmediğim insan tipi ağzının ortasına iki tane indiresim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…