Merhaba kizlar dert degil cok sukurde dun bisey oldu sinirlerim bozuldu. hepimizin basina geliyodur eminim melesef cozumude yok seni enayi yerine koyan iyi bi is yaptini sananlari degistiremiyoruz.
Bi akrabımız var benden iki yas buyuk.buyuklugununde verdigi cesaretle beni cok kullandi .kullanmasinda ona degil kendime kiziyorum aptal olmasaydin dimi yani.
Sabahtan aksama kadar bana sevgilisiyle bilmem nesiyle olan sorunlarini anlatirdi bir gun olsun senin ne sikintin var su isin vardi hallettinmi demedi.
Genel olarakda zaten bencil bi insan.mesela bigun misafir gelmis o zaman daha evli degil genc kiziz o zaman.pasta tabagi hazirliyoruz misafire ne yaparsiniz mesela en buyuk pastalari koyarsiniz dimi bu gitti en kucukleri seciyor iclerinden ozellikle.kendi evlerinde bana ekmek aldirirdi vs vs
Dun yasadigim olay her ikimizde artik evlendik o baska yerde yasiyor .zaten de artik yaptiklarindan dolayi samimiyeti kestim hos onun umrunda degil beni kullanacagi seylerde bitti.
Onun arabasi yokken bize bile geldiginde hanimi evinden alip geri goturdugum zamanlar oldu .
memlekete gelmisler.dun ortak arkrabaya gittik.benim arabam yoktu bunuda esi alacakti .ben yapamam esin benide birakabilirmi diyemem ama o olsa rahat soyler .sadece kizim var bi yuzden rica ettim.bizide otobus duragina birakirmisiniz dedim ?
Ne dedi
rasi bize ters ama dedi.ki esi cok iyi bilse eve kadar birakir.canim cok yandi .bu zamana kadar hep kendime kiziyordum senin enayiligin sen kendini cok kullandirttin diyordum ama dun canim cok yandi kizlar (haram zikkim olsun sana yaptigim butun fedakarliklar dedim)ailesinin istemedigi sevgilieri oldu beni akullanarak bulustu .annesi beni kotu bildi vs vs gecmis zaman daha neler neler.
Artik yapilan iyilikler enayilik olsugu bi zamanda yasiyoruz malesef.
Sizinde bole durumlara uzuldugunuz zamanlar oldumu kizlar paylasmak istedim.
Bazen yapilan kotulukler insana karmi kaliyor .bu bahsettigim kisinin gorustugu bi cocuk vardi .ama binlarin ailecek kariyer takintisi vardi.guya cocugu cok seviyordu ama isi kariyerli degildi.cocuga evlilik vaatleri verdi o sirada ciddi bi kariyeri olan iyide bi insan cikti onu birakti buna gecti .gayet mutlu rahatta lutfen kiskaniyomusun gibi dusunmeyin.gozum yok mutlu olsun .ama bazen neden benciller uyuzlar mutlu istedigini aliyorda yapilan iyiliklar havada kaliyor diye dusunmuyor degilim.
Dun beni duraga birakmama meselesi canimi cok yakti.bundan onceki yaptiklarina eyvallah kendi salakligin dedim ama dun yaptiklarima haram ettim ilk defa.sizce hakkim varmiydi kendi rizamla yaptigim enayiliklere sonradan haram etmek?