işiniz geregi bir yıl eşinizden ayrı kalsanız.....

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar işiniz geregi bir yıl boyunca evinizden ayrı kaldığınızda kaynınızın eşinizle birlikte evinizde kalmasına ne dersiniz annesinin de arada gelmesi var tabi ne derdiniz

Gercekten bir yil ayri kalmak cok zor. Evinizde kayninizin ve ya k.v. kalmasini düsünmek en son sey olurdu. Iliskinizi nasil ayakta tutabilirsiniz , onun hakkinda düsünmek gerek.

anladığım kadarıyla; sen şehir dışına gidiyorsun, eşin kaynını evinize getiriyor, anneleri de arada bir uğruyor.

bu durum, kişilerin karakterlerine göre değişir. senin endişen hangi konuda?

-bekar hayatı ve çapkınlık olasılığı mı?
-evine başkalarının girmesi, eve ve senin evdeki düzenine bir zarar gelmesi mi?

eşimin bir yıl süresince annesine alışıp beni istememesi onlarla vakit geçiripbenim yanıma gelmemesi ve beni unutması yalnız kalırsa belki beni özler kıymetimi anlar diye düşünüodum çünkü o orta okuldan sonra ailesinden farklı şehirde okumuş bi özlem var zaten . kayınvalidemde kalabilirmiyiz diye sormuyo sen git biz oraya gelecek biz yıl kalacaz diyo ben birşeyde diyemiyorum ağzıma lafı tıkıp oturtuyo

kızlar işiniz geregi bir yıl boyunca evinizden ayrı kaldığınızda kaynınızın eşinizle birlikte evinizde kalmasına ne dersiniz annesinin de arada gelmesi var tabi ne derdiniz

Eşinizin ailesi ile aynı şehirde misiniz?

Eger öyleyse ben izin vermezdim.

Ne münasebet kendi evi dururken gelip benim evimde kalacak.

Ha abisine ugrar beraber vakit geçirirler, 1-2 gün kalır anlarım da 1 yıl boyunca kalacak olması garip.

Siz de tahmin edersiniz ki 2 erkek evde kalınca o evin halini düşünemiyorum bile...

Son düzenleme:
1 yıl sonunda evımden gitmeyip yayılacaklarsa ıstemem ben

ama geçici birdurumsa 1 yılın sonunda gerı döneceklerse olabılır bence...

eşimin bir yıl süresince annesine alışıp beni istememesi onlarla vakit geçiripbenim yanıma gelmemesi ve beni unutması yalnız kalırsa belki beni özler kıymetimi anlar diye düşünüodum çünkü o orta okuldan sonra ailesinden farklı şehirde okumuş bi özlem var zaten . kayınvalidemde kalabilirmiyiz diye sormuyo sen git biz oraya gelecek biz yıl kalacaz diyo ben birşeyde diyemiyorum ağzıma lafı tıkıp oturtuyo

Niye evlendin o zaman diye sormazlar mı adama?

Evlenmeseymiş. Niye evlenmiş?

Yaşasın annesiyle!!!

vallahi eşine çok sinirlendim. Bu nasıl garip bir ana kuzusudur!!!

Son düzenleme:
yok aynı şehirde değiliz bir saatlik yol var. kaynım burda eşimin yanında dershaneye gidecekmiş sanki kaldıkları yerde dershane yokmuş gibi ya ben hafta sonları evime gelmek istiycem eşimle oynaşmak istiycem uzanıp yatmak istiycem geldiğimde onlar varken nasıl yapabilirm ki kızlar bana akıl verin

mub,

atanmışsın tebrik ederim. eşinle ne yaptın, bebeğin nasıl?

konuna yorum yapmak için bunları bilmek isterim

yok aynı şehirde değiliz bir saatlik yol var. kaynım burda eşimin yanında dershaneye gidecekmiş sanki kaldıkları yerde dershane yokmuş gibi ya ben hafta sonları evime gelmek istiycem eşimle oynaşmak istiycem uzanıp yatmak istiycem geldiğimde onlar varken nasıl yapabilirm ki kızlar bana akıl verin

Acik acik k.v. ve esinizle konusmalisiniz. Ben esimi hafta bir kere görüyorum onu özlüyorum onunla yanliz vaktimi gecirmek istiyorum . Ama bu sefer de hafta icinde kalsin, hafta sonunda gelsin derler...

tşk ederim arkadaşım atandım güzel bi yere darısı isteyenlerin başına inş:) ... bebegim karnımdayken ölmüş kalbi durmuş bir aya yakın bi süre önce kürtajla aldılar . maaşallah eşimle aramız iyi ben seni seviyorum bi daha bebek yaparız demişti o da ağladı sonrada atandım şimdide bu konuyla gündeme geldim arkadaşlar

Eşinle konuşabildin mi bu konuyu? Korkularını ona söyle.
Mesleğin ne, 1 yıl sonra dönebilecek misin?

canım durumuna üzüldüm bende bu sebeplrden istifa ettim eşinle onu kırmadan yalnız kalamayacağınızı iki erkek ne yaparsınız falan diyerek konuş.. biraz damar gir.. tavrını koy yoksa evin elden gider

tşk ederim arkadaşım atandım güzel bi yere darısı isteyenlerin başına inş:) ... bebegim karnımdayken ölmüş kalbi durmuş bir aya yakın bi süre önce kürtajla aldılar . maaşallah eşimle aramız iyi ben seni seviyorum bi daha bebek yaparız demişti o da ağladı sonrada atandım şimdide bu konuyla gündeme geldim arkadaşlar

her şeyde bir hayır vardır, üzmemeye çalış kendini

uzunca bi sürede çocuk yapma. ne bileyim eşine pek güvenmiyorum ben. yaşın çok küçük mesleğinin tadını çıkar

sakın kocana paranı yedirme:34:

kızlar eşimle konuşsamda birşey değişmezki kaynanamın yaptırım gücü fazla yanı biz oraya gelecek diyince ben bile birşey diyemiyorm basiretim bağlanıyo ki oğlu hiç bişey diyemez bu konuyu nasıl halletsem ki

Canım aradakı ulaşım kaç paraya mal olur

1 saat hıçbirşey ya sabah gıt akşam dön bende sandım kı 5 10 saat mesafe var

delimisin 1 saat için bır suur masraf azcık ahammul et istanbulda ankarada insanlar kaç saat yol çekıyorlar yapma etme gözünü seveyım yahu

ben senın kocanı hatırlıyorum

arayı zor düzeltmişken meydanı kayınvalıdeye mı bırakcaksın

ben olsam yorgunluktan çatlasamda sabah gıder akşam dönerdım

annem tam 18 yıl otobusle gunde 2 saat yol teperek işe gitti geldi s

sende yapabılırsın

ben yıne yanlış anladım sanırım:44:

kaynınla sızın aranız 1 saatmış

o zaman kaynın akşam evıne dönsun bu ne yaa

kocaın ikna etmeye çalış

kayınvalıdeye hıssettırme alttan alttan işle kocana

kızlar eşimle konuşsamda birşey değişmezki kaynanamın yaptırım gücü fazla yanı biz oraya gelecek diyince ben bile birşey diyemiyorm basiretim bağlanıyo ki oğlu hiç bişey diyemez bu konuyu nasıl halletsem ki

bunlar sen atandın diye senin peşini bırakmıyorlar. aç gözünü daha önce neler çetiğini unutma

artık paran var, güçsüz değilsin. gerçi ben olsam atanır atanmaz boşardım onu -da sen benim kadar acımasız değilsin-

Back
X