işiniz geregi bir yıl eşinizden ayrı kalsanız.....

kızlar işiniz geregi bir yıl boyunca evinizden ayrı kaldığınızda kaynınızın eşinizle birlikte evinizde kalmasına ne dersiniz annesinin de arada gelmesi var tabi ne derdiniz

sorun yok, hem eşinizin yalnız kalması bence hoş olmaz.. sonra kendisini dışarılara atar, arkadaslarına takılır. en azından evde kardeşiyle annesiyle vakit gecirmesi daha iyi

Son düzenleme:
eşim kabul etti bende şaşırdm napamı gidip orada yeni bir düzen kurulack vsvsvs naparlarsa yapsınlar artık diyorum

eşinin yanına gelme imkanı yok mu?.

eski konularınızdan hatırladım sizi. atanmışsınız hadi hayırlı uğurlu olsun.

sizin ilişkiniz anlattığınıza göre farklı. sağlıklı değil.

eşin gitsin onlara onlar gelmesin.... anahtar falan alacaklar geldiğinde problem yaşarsın yerleşmiş olurlar evine söyle eşine cnm ben sonuçta o erkek bnm kullandığım eşyalar kullanılsın istemiyorum... evimi başka bir kadına emanet etmek istemiyorum anla cnm bnm sen onlar gitsen daha iyi olur de bence

kızlar işiniz geregi bir yıl boyunca evinizden ayrı kaldığınızda kaynınızın eşinizle birlikte evinizde kalmasına ne dersiniz annesinin de arada gelmesi var tabi ne derdiniz

Amanın:53: eski konularınızı şöyle bir göz gezdirdim bahsettiğiniz eşinizin siz hamileyken ilaçlarınızı
saklayan adam olduğunu görünce yorumda değişiklik yapmaya karar verdim.
Bence bu bir sene sizin 'evliliğiniz hakkında düşünmeniz' için harika bir fırsat.

Yalnız kalmaması ayrıca isabet olmuş.

Bir de atanmanıza çok sevindim. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
öncelikle ataman hayırlı olsun,darısı ben ve diğer istenlere...
anladığım kadarıyla kaynın sürekli,anneleri arada gidip gelecek,
aslında yalnız kalması arada eşinin onlara gitmesi daha mantıklı
bence...sonuçta anahtar paylaşımı olmaz,özeliniz paylaşılmaz ,
araları yakın mı uzak mı?
mesela yemeği orada yiyip eşin eve gelebilir,
güvensizlik gibi şeyleri aklına getirme derim yapacak olan adam burnunun dibindeyken de
her şeyi yapar,uzaklıkla alakası yok,

Ben biraz farklı düşünüyorum sanırım. Bence kalmasında bir mahzur yok. Birbirlerine yoldaş olurlar. Ama sen eve geldiğinde evden uzak durması lazım :12:

Kayınvalide de ben yokken gelebilir :51: ama evin düzenini değiştirmeyecek, kendi evi gibi düzen kurmaya çalışmayacak.

Eşin seni seviyorsa her halukarda özler merak etme. Bunun için 1 yıl boyunca yapayalnız kalmasına gerek yok. Kardeşi varken çapkınlık da yapması zor. Asıl tek başınayken çapkınlığa meyletmesi kolay olur.

diğer konunuzu henüz okumadım ama burda arkadaşların bahsettiği şeyler çok ciddi.meslek sahibi genç bir kadın neden kendini bu kadar ezdirir ki.sizler böyle yaptıktan sonra o erkekler neler neler yapmaz ki.çalışmayan çocuk sahibi kadınlar bile yeter diyip kendilerine sıfırdan hayat kurmaya cesaret ederken.sizler gibilerin bu tavrı neden.kendine yazık edenleri gördükçe hem üzülüyor hem de kızıyorum.bir kere yaşayacağınız hayatı dram haline getirmeyin getirmelerine de izin vermeyin.........
atamanız hayırlı olsun.

eski konularınızın sadece başlıklarını okudum o bile yetti ve bence asla kalmasınlar işiniz de güzel kimseye boyun eymeyin istemiyorum diyin çekin restinizi ev sizin hayat sizin kime kötülerse kötülesinler siz mutluluğunuza bakın

belkide en güzeli böyledir kim bilir belki biraz ayrı kalsak daha iyi olur ama çok iyi bildiğim birşey varki beni özlemeyeeck. özleyeceği tek şeylerim evi temizlemem yemek yapmam ütü yapmam vb. onu da annesi gelir o yapar . o kadar gerisi yok . biraz dertlendim o yüzden azıcık sitemkar yazdım .

eşim kabul etti bende şaşırdm napamı gidip orada yeni bir düzen kurulack vsvsvs naparlarsa yapsınlar artık diyorum

bak gordun mu ıcıne atarsan dıle getırmezsen hatta getırmene ragmen kulak arkası edılıyorsa ve sen daha ıstekle dıle getırmıyorsan rahatsızlıgını ıste ozaman adam nerden bılsın sıkıntını. anladıgım kadarı ıle sız de yasamaları artık mumkun degıl degıl mı bak ne guzel beraber yanyana olacaksın once hakkını aramayı dene herzaman, kabullenmek yerıne herzaman boyle yap bence

belkide en güzeli böyledir kim bilir belki biraz ayrı kalsak daha iyi olur ama çok iyi bildiğim birşey varki beni özlemeyeeck. özleyeceği tek şeylerim evi temizlemem yemek yapmam ütü yapmam vb. onu da annesi gelir o yapar . o kadar gerisi yok . biraz dertlendim o yüzden azıcık sitemkar yazdım .

Ne yazık ki yazdığın konularda dolayı ben de öyle düşünüyorum.:ssz:

Sıkma canını,her şeyin hayırlısı...:34:

arkadasım bundan bukadar emınsen bıtır bu evlılıgı ve atandıgın yerde kendıne yenı bır hayat kur. evlılık sorunlar hersey hepımız ıcın yeterınce zor ama sevgı saygı yoksa katlanma bırseye yapma bunu kendıne

Back
X