• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isınma problemi

.................LPG ile çalışan şofben ve katalitik sobalarda da gaz kaçağı veya sızıntılar zehirlenmelere yol açmaktadır. Ancak halk arasında bilindiği gibi sadece bu durumlar zehirlenmeye neden olmaz. Bunun yanı sıra şofben ve katalitik sobalar, herhangi bir kaçak veya sızıntı olmasa bile zehirlenmelere yol açabilir. Bu tür ısıtıcıların uzun süre çalışmasıyla, ortamda oksijen miktarı azalır ve karbonmonoksit oranı artar. Bu durumda karbonmonoksit, kandaki oksijenin yerine geçip vücuttaki tüm dokuların oksijensiz kalmasına ve zehirlenmeye yol açar.”......
Katılıyorum.

Bilemedimneolsunki Bilemedimneolsunki
Canım Allah yardımcınız olsun, atanmadan önce bir yıl babamlarla yaşadım, ev sibiryadan farksızdı... Odada ufo vardı ama karşısında dursan yakıyor başını ağrıtır, başka yere geçsen üşürsün...
Bizim bir komşu yağlı radyatör kullanıyordu, sürekli fişe takılıydı, iyi markaydı çok da elektrik harcamıyor diyordu ama güzel ısıtıyordu, bi araştırabilirsin bu konuyu

Bilemedimneolsunki Bilemedimneolsunki
Canım Allah yardımcınız olsun, atanmadan önce bir yıl babamlarla yaşadım, ev sibiryadan farksızdı... Odada ufo vardı ama karşısında dursan yakıyor başını ağrıtır, başka yere geçsen üşürsün...
Bizim bir komşu yağlı radyatör kullanıyordu, sürekli fişe takılıydı, iyi markaydı çok da elektrik harcamıyor diyordu ama güzel ısıtıyordu, bi araştırabilirsin bu konuyu
tesekkur ederim bakacagim

Back
X