ısırgan otu yedım bırsey olurmu

txuxliiinnn

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2007
246
28
623
İzmir
bugun ısırgan otu yemegını yedım.sonradan aklıma geldı bazı bıtkıer zararlı hamılelıkte.sızce brsey olurmu.keske yemeseydım.cok pişman oldum.nasıl dusunemedım.bana bır tesellı.bılgısı olan varmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım üzülme ısırganın hamilelere bi zararı olduğunu sanmıyorum aksine yararlı bir bitki

ben ilk gebeliğimde kayınvalidem ısırgan otlu börek yapmıştı vallahi hiç de aklıma gelmedi öyle bir yumuldum ki o böreklere... kızım üç yaşında turp gibi maşallah korkma güzelim hiç bir şey olmaz...

bugun ısırgan otu yemegını yedım.sonradan aklıma geldı bazı bıtkıer zararlı hamılelıkte.sızce brsey olurmu.keske yemeseydım.cok pişman oldum.nasıl dusunemedım.bana bır tesellı.bılgısı olan varmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çok olmuş ama belki okursunuz:) bende aynı sorunu yaşıyorum şuan bebisinize inşallah birşey olmamıştır diymi ?

Olaya burdan bakarsak semizotu ispanak vs de yemememiz lazim. Yemegi yapildigina gore bu ayni zamanda bir sebze turu degil mi? Bu kadar didiklemeyin akisina birakin biraz afiyet olsun:)

Back
X