- Konu Sahibi kirmizigitar
-
şubat sonu demek 1-2 ay zorlanacaksınız demek idare edilebilir yeni ev ise taşınmadan klima tesisatını halledip klima taktırmak bence en iyisiMune ne olur konuyu tasima isitma basligina en son konu 2012 de acilmis neredeyse:)
Arkadaslar yeni bir ev aldik, subat sonu tasinmamiz gerekiyor ancak site seklinde ve merkezi sistem dairelerin ici bitmis ama henuz evin coook isi var yazi bulur toparlanmasi muhtemelen bu yuzden subatta girdigimde isitma olmayacak ilk etapta onu nasil cozecegimi dusunuyorum simdilik.
Ya annemlerin yanina tasinacagiz bir sure ya da klima alacagiz bu durumda, ancak klimayi yazin kullanirmiyiz bilmiyorum ben cok tutuluyorum klimadan cunku, o yuzden daha cok bir kac ayligina bizi isitmada goturecek bir klimaya ihtiyacimiz var.
Ufoyu tercih edin diyebilirsiniz, ancak muteahit her dairenin salonuna klima tesisati kurmus kablolar borular su an sarkiyor duvardan, o tesisati kaldirmak icin tekrar alci siva isine girismek gerekecek en iyisi klima almak diye dusunduk bizde.
Basit, ucuz, ama elektrige de cok yansimayacak bir model arastiriyoruz. Airfell klimalarin yorumlarini okudum gayet olumlu gorunuyorlar ancak daha once hic klima kullanmadik tereddutteyim.
Klima almayacaksam 2 ay icin elektrikli isitici almam hic bos yere diyorum, gecer babamlarda otururum. Ama klima olursa en azindan bir sure idare edebiliriz evde belki.
Varmidir kullanan? Yada bilgisi olan? Yada hic bulasma diyen? Mutlaka al diyen? Kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?