isitma sorunsali

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
Mune ne olur konuyu tasima isitma basligina en son konu 2012 de acilmis neredeyse:)

Arkadaslar yeni bir ev aldik, subat sonu tasinmamiz gerekiyor ancak site seklinde ve merkezi sistem dairelerin ici bitmis ama henuz evin coook isi var yazi bulur toparlanmasi muhtemelen bu yuzden subatta girdigimde isitma olmayacak ilk etapta onu nasil cozecegimi dusunuyorum simdilik.

Ya annemlerin yanina tasinacagiz bir sure ya da klima alacagiz bu durumda, ancak klimayi yazin kullanirmiyiz bilmiyorum ben cok tutuluyorum klimadan cunku, o yuzden daha cok bir kac ayligina bizi isitmada goturecek bir klimaya ihtiyacimiz var.

Ufoyu tercih edin diyebilirsiniz, ancak muteahit her dairenin salonuna klima tesisati kurmus kablolar borular su an sarkiyor duvardan, o tesisati kaldirmak icin tekrar alci siva isine girismek gerekecek en iyisi klima almak diye dusunduk bizde.

Basit, ucuz, ama elektrige de cok yansimayacak bir model arastiriyoruz. Airfell klimalarin yorumlarini okudum gayet olumlu gorunuyorlar ancak daha once hic klima kullanmadik tereddutteyim.

Klima almayacaksam 2 ay icin elektrikli isitici almam hic bos yere diyorum, gecer babamlarda otururum. Ama klima olursa en azindan bir sure idare edebiliriz evde belki.

Varmidir kullanan? Yada bilgisi olan? Yada hic bulasma diyen? Mutlaka al diyen? Kafam karisti

Ayakli ufolar var
Klima yazin cok sicak degilse daha buyuk bir masraf ..
Bir ikincisi radyatorler var yapi marketlerde
11 li falan baya iyi isitiyor ..
Ucuncusu hali altina yerlestirilen isiticilar var
Yerden isitma gibi dusun
Bence bunlar daha iyi ;)

Çocuk yoksa battaniye ile idare ediverin :)

Ev güneş alıyorsa yazın klima süper olur onun dışında.

Marka bilmiyorum /(

Yağlı radyatörler çok iyi ısıtıyor 300-400 liraya çok iyi bir marka bulursunuz. Veya konvektör ısıtıcı alabilirsiniz , klima gibi ısıtır ama daha ucuz.

Bizde de klima var petekler isitmadiginda (ki salonum isinmiyor) kullanıyoruz ailenin evinde zor olur kendi evine geçip düzenini oturtursunuz kafan rahat olur . hem oyle borulardan kablolarn fln sarkmasida hos dgil bamtin klimadan memnun dgilsin ya da sadece bi odayi isitiyor vs o zaman bu market indirimlerini takip edin indirimli olarak belirli tarihlerde ufolar ya da isiticilar geliyor onlardan temin edebilirsiniz

Inverter klima öneririm. Fiyatı biraz pahalı ama faturaya az yansıyor. En kötü, elektrikli battaniye alın, yatın, mis :D

Biz adanada yaşadığımızdan yazın sürekli klima kullanıyoruz kışı bilmem ama bizimkinin markası arçelik ama invertir olanı elektriği çok az yakıyor

Mune ne olur konuyu tasima isitma basligina en son konu 2012 de acilmis neredeyse:)

Arkadaslar yeni bir ev aldik, subat sonu tasinmamiz gerekiyor ancak site seklinde ve merkezi sistem dairelerin ici bitmis ama henuz evin coook isi var yazi bulur toparlanmasi muhtemelen bu yuzden subatta girdigimde isitma olmayacak ilk etapta onu nasil cozecegimi dusunuyorum simdilik.

Ya annemlerin yanina tasinacagiz bir sure ya da klima alacagiz bu durumda, ancak klimayi yazin kullanirmiyiz bilmiyorum ben cok tutuluyorum klimadan cunku, o yuzden daha cok bir kac ayligina bizi isitmada goturecek bir klimaya ihtiyacimiz var.

Ufoyu tercih edin diyebilirsiniz, ancak muteahit her dairenin salonuna klima tesisati kurmus kablolar borular su an sarkiyor duvardan, o tesisati kaldirmak icin tekrar alci siva isine girismek gerekecek en iyisi klima almak diye dusunduk bizde.

Basit, ucuz, ama elektrige de cok yansimayacak bir model arastiriyoruz. Airfell klimalarin yorumlarini okudum gayet olumlu gorunuyorlar ancak daha once hic klima kullanmadik tereddutteyim.

Klima almayacaksam 2 ay icin elektrikli isitici almam hic bos yere diyorum, gecer babamlarda otururum. Ama klima olursa en azindan bir sure idare edebiliriz evde belki.

Varmidir kullanan? Yada bilgisi olan? Yada hic bulasma diyen? Mutlaka al diyen? Kafam karisti
şubat sonu demek 1-2 ay zorlanacaksınız demek idare edilebilir yeni ev ise taşınmadan klima tesisatını halledip klima taktırmak bence en iyisi

Klima bence uygun ben ilk senelerde yaz ve kış klima kullandım markası vaillant güzel de isitiyor faturası cokta değil.simdi cocugum olduğu icin doğalgaz kullanıyorum.yazinda sicak larda klima kullanıyorum.tutulmamasi için karşısına oturmayın

şehir yazmamışsınız profilde istanbul görünüyor

ğer yazın kullanmayacaksanız klima almayın zira kışın ısınamazsınız ki onunla

o deliği de bir şekilde kamufle edin
arkadaşın biri çiçekli bir şey biri de tablo koymuştu

bir de yapı marketlerde vs yağlı petek var öyle çok pahalı değil 200-300 e bile var çok iyileri

bizde vardı müthiş de ısıtır az da yakar

hem de kalorifer peteğini istediğin yere götür

klima sabit

ama petek eve gel mutfağa götür ye iç salona geç oraya götür banyoya götür havası kırılsın sonra yatak odasını ısıt rahatça üstünü giyin vs vs hatta biz kombili evde oğlum bebekken bile kullandık banyo vs yaptırırken çok da pratik hemen ısınıyor geç soğuyor

klima istanbul da çözüm sunmaz gibi size hem de daha masraflı olur yazın kullanmayacaksanız o kadar yatırım

Herkese tesekkur ederim:)

Zaten klima salona takilacak salon mutfak birlikte sayilir (servis penceresi var arada) hem salon hem mutfak orda isinir yatak odasi icin de elektrikli battaniye fikri cidden cok iyiymis hic dusunmemistim bunu:) mart nisan ayini atlattiktan sonra zaten problem kalmiyor 2 ay bu sekilde idare edilebilir diyoruz bizde. Ev dubleks su an sadece alttaki iki odayi kullanacagim dolayisiyla yazin da sicak olacagini dusunuyorum klima bu yuzden daha mantikli geliyor. Cok sevmem ama cok bunalirsam yazlari da kullanirim bahaneyle... hem kablolardan kurtulmus oluruz sanirim

Radyatör aldım ben ayda ne kadar yakar diye hesapladık 2016ya göre 1 ayda 450 yakar hemen geri verdim . Klimam var evim sobalı klima akşamdan sabaha kadar açık kalıyor faturaya 30 lira yansıyor
Klima iyonizerli zarar vermiyor ve çok pahalıya aldık ama değdi yaz kış kullanıyorum bende her klimanın önünde duramam ama bu klima bence çok iyi tavsiye ederim ..

Valla klima alçaldan inverter alman tavsiyem yazın 18 saat çalıştırdım 40 lira farklı geldi faturam bizimki mitsubishi eko programlı olanlardan şuanda da indirim var bildiğim kadarıyla tabi diğer oda için elektrikli battaniye sart

bu "sorunsal" kelimesini ilk kim kullandıysa alnını karışlamak lazım.
bıdı bıdı sorunsalı
vidi vidi sorunsalı
...
sorun kardeş sorun
problem
:işsiz:

Back
X