- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
canım yorumladığın için teş.ederim. bu saatte zahmet verdim sana."böyle biraz zorlanıyorum" derken ne manada bilgi vermeden mi? birde " bilmiyorum canm senin kartlarina da epey yakin cikti..." demişsin ya ne demek istedin yani çıkan kartlar benim kartlarla benziyor manasında mı.
eğer istersen yarın sana tekrar fal bakarım merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.ve burcunu söylersen iyi olur.
eğer istersen yarın sana tekrar fal bakarım merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.ve burcunu söylersen iyi olur.
Hmm boyle biraz zorlaniyorum ama yorumlamaya calisayim :)
Bu kisi suan uzgun biraz maddi sorunlari var galiba hatta bu konuda kendisinden yasca buyuk birisinden bi yardim umut ediyo ve bu konuda epeyde sansli gozukuyo kim olabilir bilemiyorum annesi filandir belkide... Sevdigi kisiyle evlilik hayyali varmis fakat bunu kaybetmis ama evlilik degilse bile iliski yi kaybetmesinde araya dusmanlari girmis gozukuyo bilmiyorum canm senin kartlarina da epey yakin cikti... Ne kadar dogru bilemem ama ozlem duyuyo o da ve surekli dusuncelere daliyo kendini kotu hissedecegi bi kavga gozukuyo ve sonrasinda bi haber gelecek kendini epey sorgulayacak bu haber sonucu hayatinda bi degisim gozukuyo