• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iskeleden dusen bebek..

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.014
13.041
408
İstanbul
hanimlar bundan yaklasik bir ay once bir bebek eminonu iskelesinden bebek arabasiyla debize dusmustu,bilmem hatirlar misiniz. bebegin ismi de ahmet nedim di. benim de 6 aylik bir kizim oldugu icin herhalde aciyi icimde hissettim cok uzulmus cok aglamistim. cok dua ettim onun icin. o bebegin son durumunu cok merak ediyorum. google dan aratiyorum. bi site oldu diyor bi site durumu iyiye gidiyor diye vermis son haberi 24 nisanda. bilen duyan var midir bebek ne durumda..

Bende o haberi görmüştüm tvde içim acımıştı Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok acı bir olay.

Durmunun nasıl olduğunu bende bir daha görmedim inşallah iyileşir yavrucuk ,Allah ailesine dayanma güçü versin.

O bebeğin durumunu bende merak ediyordum. İnşallah sağlığına kavuşur yavrucak

Allaha esirgesin inşallah iyi olur anneside evlat acısı tatmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hanimlar bundan yaklasik bir ay once bir bebek eminonu iskelesinden bebek arabasiyla debize dusmustu,bilmem hatirlar misiniz. bebegin ismi de ahmet nedim di. benim de 6 aylik bir kizim oldugu icin herhalde aciyi icimde hissettim cok uzulmus cok aglamistim. cok dua ettim onun icin. o bebegin son durumunu cok merak ediyorum. google dan aratiyorum. bi site oldu diyor bi site durumu iyiye gidiyor diye vermis son haberi 24 nisanda. bilen duyan var midir bebek ne durumda..

Bebeğin götürüldüğü hastanede arkadaslarim var. Kendi oğlumu da o hastaneye kontrole goturuyorum. Ay sonu kontrole gittigimizde eğer unutmazsam mutlaka soracağım insallah.

bebeğin yaşadığını duyunca sevindim çünkü bende şimdiye kadar o bebeğin öldüğünü biliyordum.
eğer yaşıyorsa allahım acil şifalar versin o yavruya.çok acı bir durum gerçekten.:14:

çocuk kurtuldu yani hayati tehlikesi kalmadı ama 30 dakıka beyıne oksijen gıtmedığı için engelli kaldı,RABBİM yardımcıları olsun İnşaallah.

amin. kesin bilgi mi acaba bu?

maalesef ki kesın bilgi canım,ben sağlık kurumunda çalışıoyorum bu haberi konuşmuştuk yine allah bilir ama çocuk çok uzun süre soluksuz kalıp beyne oksijen gitmediği için engelli kalabılır demişlerdi zaten ertesi günde bebeğin doktorları resmi açıklama yapmıştı...çok üzüldüm rabbim bundan sonra yardımcıları olsun inşallah

Allahım kaza geliyorum demez. Olay saniyeler içinde olup bitmiştir.
İnşallah çocuk iyidir.

Back
X