- 18 Haziran 2010
- 5.576
- 1.675
- 773
- Konu Sahibi smile_5050
-
böcekten çok siz zarar vermişiniz kendinize :)Ayyyyyyy
Dün gece hele ben ne yaşadım bir bilsenizz...
Yerde yatmayı seviyorum dahada havalar sıcakken yere serdim yattım haftalardır böyle yatıyorum.
Pc yine alıyorum yanıma takılıyorum öyle ışığı kapatıp... tek ışık pc den geliyor yani..
Işığa geldi heralde üstümü ortmüştüm sadece kollarım açıktı..
Sağ kolumdan vıınnnnnnn diye bir kırkayak geçtiiiiiiiiii
Neye uğradığımı şaşırdım çığlık çığlığa yerden kalkmaya çalıştım ama panikle bacaklarım yere sürtüldü bacaklarım titrediği için ayaklanamadım ve şuanda sol dizim mosmor ve her iki ayağımdada parmaklarımın oralarda sürtünme sonucu yaralar açıldı
Artık kesseler yerde yatmammmmm
bı sıket bulun ilaclatın cok guzel yapıyorlar işlerini bır arkadasım evıne cagırmıstı kurtulmustu.Iyi gcler herkese; (benimki dertmi bilmem ama bna dert oldu evim 4. Katta ama toki burasii ee biraz daglik yre yapmislar gecen esim yoktu lavaboya gircktinvorda bi kuyruk olusu bocegi yani akrep cildrcktim ufakti gerci su doktumgittii bndan bi kacgun once mutfkta yemek yaparkenkafami bi egdim yine ondan busefer buyuktu esim halletti aka sorun su ben artik ne kanepeye uzanabiliyorum ne yatsgimda yatabiliyorumm hrrgun esiminbyatmadini bkliyorum oda 12 den once yattmiyor canim cok skkn bu bocekler nezamn yuvslarna cekilir
artik ystagimda uyumak istiyorum ama cok korkuyom ya gelirse diye off
Sadece evinizimi ilaçlattınız eğer öyleyse fayda etmez,bütün apartmanın evlerinin ilaçlanması,apartman içinin ve dış kısmının,çevresinin ve bahçesinin ilaçlanması gerek ki faydası dokunsunIyi gcler herkese; (benimki dertmi bilmem ama bna dert oldu evim 4. Katta ama toki burasii ee biraz daglik yre yapmislar gecen esim yoktu lavaboya gircktinvorda bi kuyruk olusu bocegi yani akrep cildrcktim ufakti gerci su doktumgittii bndan bi kacgun once mutfkta yemek yaparkenkafami bi egdim yine ondan busefer buyuktu esim halletti aka sorun su ben artik ne kanepeye uzanabiliyorum ne yatsgimda yatabiliyorumm hrrgun esiminbyatmadini bkliyorum oda 12 den once yattmiyor canim cok skkn bu bocekler nezamn yuvslarna cekilir
Gecms olsun bende yerde yatmayi severim ama bocek cikar diye ystmiyorum kikayakta icimi fena yapti sizde bi ilaclayinAyyyyyyy
Dün gece hele ben ne yaşadım bir bilsenizz...
Yerde yatmayı seviyorum dahada havalar sıcakken yere serdim yattım haftalardır böyle yatıyorum.
Pc yine alıyorum yanıma takılıyorum öyle ışığı kapatıp... tek ışık pc den geliyor yani..
Işığa geldi heralde üstümü ortmüştüm sadece kollarım açıktı..
Sağ kolumdan vıınnnnnnn diye bir kırkayak geçtiiiiiiiiii
Neye uğradığımı şaşırdım çığlık çığlığa yerden kalkmaya çalıştım ama panikle bacaklarım yere sürtüldü bacaklarım titrediği için ayaklanamadım ve şuanda sol dizim mosmor ve her iki ayağımdada parmaklarımın oralarda sürtünme sonucu yaralar açıldı
Artık kesseler yerde yatmammmmm
güzelce bir ilaçlatsan bence sorun çözülür.Iyi gcler herkese; (benimki dertmi bilmem ama bna dert oldu evim 4. Katta ama toki burasii ee biraz daglik yre yapmislar gecen esim yoktu lavaboya gircktinvorda bi kuyruk olusu bocegi yani akrep cildrcktim ufakti gerci su doktumgittii bndan bi kacgun once mutfkta yemek yaparkenkafami bi egdim yine ondan busefer buyuktu esim halletti aka sorun su ben artik ne kanepeye uzanabiliyorum ne yatsgimda yatabiliyorumm hrrgun esiminbyatmadini bkliyorum oda 12 den once yattmiyor canim cok skkn bu bocekler nezamn yuvslarna cekilir
Olmaz.Çünkü bir tek sizin değil komple ilaçlanması gerek yukarıda yazdığım gibi.Esim birazdan ilac getircek ama cozum olurmu ilac arkadaslar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?