iskence gibi

yani korkmakta çok haklısınız bende apartman dairesinde otursam korkardım ama bizim evimiz bahçeli bir ev ve haliyle arada akrep ve garip böcekler görüyorum zaman zaman. demin evimizin ahşap duvarında kırkayak mı derler öyle birşey gördüm ne yapayım aldım elime peçeteyi peçeteyle alıp camdan attım. evide 2 gün önce ilaçladı kardeşim.

Okurken yoruldum nasıl yazmışsınız akrep mi dürttü :)

İlaçlama şirketini çağırın öyle su dökmekle küsmezler :)

. akrep bu. zehirli. o evden çıkın bence. bak 2 arkadaşımın yazlıklarında akrep vardı bahçede.
birinin kızını soktu. kız kötüleşti geçen ay. serum falan. şimdi evi satacaklar. ilaç falan banamısın demedi onlara hoş.
diğer arkadaşımında kurt kjöpeğini ısırdı. şehire zor yetiştirdiler veterinere.

başınıza bu gelincemi harekete geçeceksiniz. hiç olmazsa ilaçlayın evi.

Off ya mayisda cikicaz zaten evde cocuk var ilaclamacilar ilaclasa cocuga zarar edersee bide o var esime dedim ilac alcak ama bu mendaburlara fayda etmiyomuski

Ayyyyyyy
Dün gece hele ben ne yaşadım bir bilsenizz...
Yerde yatmayı seviyorum dahada havalar sıcakken yere serdim yattım haftalardır böyle yatıyorum.
Pc yine alıyorum yanıma takılıyorum öyle ışığı kapatıp... tek ışık pc den geliyor yani..
Işığa geldi heralde üstümü ortmüştüm sadece kollarım açıktı..
Sağ kolumdan vıınnnnnnn diye bir kırkayak geçtiiiiiiiiii
Neye uğradığımı şaşırdım çığlık çığlığa yerden kalkmaya çalıştım ama panikle bacaklarım yere sürtüldü bacaklarım titrediği için ayaklanamadım ve şuanda sol dizim mosmor ve her iki ayağımdada parmaklarımın oralarda sürtünme sonucu yaralar açıldı
Artık kesseler yerde yatmammmmm

böcekten çok siz zarar vermişiniz kendinize :)

bı sıket bulun ilaclatın cok guzel yapıyorlar işlerini bır arkadasım evıne cagırmıstı kurtulmustu.

Sadece evinizimi ilaçlattınız eğer öyleyse fayda etmez,bütün apartmanın evlerinin ilaçlanması,apartman içinin ve dış kısmının,çevresinin ve bahçesinin ilaçlanması gerek ki faydası dokunsun

Gecms olsun bende yerde yatmayi severim ama bocek cikar diye ystmiyorum kikayakta icimi fena yapti sizde bi ilaclayin

güzelce bir ilaçlatsan bence sorun çözülür.

Ya burda okadar coluklu cocuklu insan var kimse demiyor zaten millet birbirine slm dahi vermiyor gecrn sene ben akrep gormedm hic neyse artik mayisa kadar sabretcem

Bir ilaçlama şirketiyle görüşebilirsiniz...
Ya da netten bakın böcekleri savan bitkiler falan var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…