• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iskence gibi

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
Iyi gcler herkese; (benimki dertmi bilmem ama bna dert oldu evim 4. Katta ama toki burasii ee biraz daglik yre yapmislar gecen esim yoktu lavaboya gircktinvorda bi kuyruk olusu bocegi yani akrep cildrcktim ufakti gerci su doktumgittii bndan bi kacgun once mutfkta yemek yaparkenkafami bi egdim yine ondan busefer buyuktu esim halletti aka sorun su ben artik ne kanepeye uzanabiliyorum ne yatsgimda yatabiliyorumm hrrgun esiminbyatmadini bkliyorum oda 12 den once yattmiyor canim cok skkn bu bocekler nezamn yuvslarna cekilir
artik ystagimda uyumak istiyorum ama cok korkuyom ya gelirse diye off

İlaçlatamaz mısınız? Büyük ihtimalle o akreplerin çıktığı bir yuva vardır evde.

Hangi sehirdesin. Bulunduğunuz şehirden de kaynaklanıyor olabilir. Akrepler soğuklarda ortadan kaybolurlar.

Yuva falanyok ama bilmiuorum esim ilac alicak ama psikolijim sifir gece yalvariyorum esjme ne olur yatalim diyr yok bole bi iskence ya

, post: 36913050, member: 447333"]Kapi ve pencere pervaz aralarini iyice ilaclayin. Oralardan cikiyo olabilirler.[/QUOTE]
Galiba oralardnn geldi bidaha tokiye oturursam iiki olsun

Off ya ekimde fln gidermi bunlar
Ekime kadar öyle mi yaşayacaksınız? Hemen arayın bir ilaçlama şirketini, gelip bir güzel halletsinler. Ayrıca toki olmasıyla ne alakası var anlayamadım. herhangi evlerden de akrep çıkabilir, benim eski evim bahçeliydi, oradan da çıkmıştı..

Akrepler havlu, ayakkabı içi, yastık altı, yorgan altı gibi yerlerde saklanırlar. Evi ilaçlatana kadar ayakkabı ve terliklerinizi giymeden önce silkeleyin, yatağı yastığı kontrol etmeden yatmayın. Yine havlu, bornoz vs giyerken önce silkeleyin sonra kullanın.

Öncelikle mutlaka o evi ilaçlatın.akrep yani zehirli hayvan.
Sabrınız ve cesaretiniz beni derinden etkiledi.sahsen sokakta yatar o eve adım atmazdım.
Kış gelince kaybolacaklar ama yazın geri gelecekler?ilaçlama için bütçe ayıramıyorsanız,belediyeye başvurun.yanılmıyorsam onlar bu gibi durumlarda ilaçlama yapıyorlar.

mesele evde veya apartmanda böcek olması toki'yle ne alakası var durumun sen dua et fare çıkmamıs :S
parkelerin eskimi acaba onları değiştirebilirsin banyo yada mutfak fayans derzlerini yenileyebilirsiniz birde evi bolca ilaçlamak lazım dip köşe :S

Böceklerden nefret ederim içim fena olur ama sonuçta sadece evde dolanıyor akrep gibi insana zararlı bi hayvan değil. Bence hemen ilaçlatın evi akreple aynı evde yaşanır mı ya

Back
X