• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İskenderun'dan asker bekleyenler buraya

serapm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
299
0
96
Çanakkale
tanıdığı,sevgilisi,komşusu,arkadaşı her kimi iskenderunda askerlik yapıyorsa artık burada toplanıyoruz.

kimsenin hiçbirşeyi yokmu iskenderun'da.benim nişanlım orada bahriyeli olrak gitti ve yine orada kaldı.

benim aşkımda acemiliğini orda yapmıştıı :69:
ama şimdi izmirde :72:
Allah kavuştursun tatlım senide

26 subatta iskenderundayim bende, memleketim orasi=)
denizcilerin sürgün yeri derler iskenderun icin ama hep abartili bulmusumdur..
yazin cok sicak, kisinda firtinasi vardir sadece ama yinede bir baskadir memleketim=)
askeriye hemen carsida zaten hersey ayaklarinin altinda, pazar günleri tüm telefoncular sirf askerler icin aciklar, telefon kiraliyorlar..
Yemekleri hele ayri bir güzeldir, yemeye doymassiniz dönerini, adanasini, cigköftesini ve dünyanin hicbiryerinde bu kadar lezzetli yapilmayan künefesini=)
Carsi izninde yasadilar yani Iskenderunda askerlik yapanlar..
Benim askim Sivasin beldesine düstü, ne carsi ne birsey=)
ama cok sükür son 14günümüz kaldi=)

Son düzenleme:
26 subatta iskenderundayim bende, memleketim orasi=)
denizcilerin sürgün yeri derler iskenderun icin ama hep abartili bulmusumdur..
yazin cok sicak, kisinda firtinasi vardir sadece ama yinede bir baskadir memleketim=)
askeriye hemen carsida zaten hersey ayaklarinin altinda, pazar günleri tüm telefoncular sirf askerler icin aciklar, telefon kiraliyorlar..
Yemekleri hele ayri bir güzeldir, yemeye doymassiniz dönerini, adanasini, cigköftesini ve dünyanin hicbiryerinde bu kadar lezzetli yapilmayan künefesini=)
Carsi izninde yasadilar yani Iskenderunda askerlik yapanlar..
Benim askim Sivasin beldesine düstü, ne carsi ne birsey=)
ama cok sükür son 14günümüz kaldi=)

rahat bi yer bende yemin törenine gittim.ben çanakkaleliyim.rüzgarını tören günü yaşadım felaketti sonraki gün bahar gibi herkez dışarılarda.dağıtımda da orada kaldı giriş tarafındaki askeriyede şimdi.künefesini ve yemeklerini yedim güzeldiler.allah herkeze kolaylık versin en güzel yerde olsa askerlk işte:1:ne güzel azcık kalmış allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.

rahat bi yer bende yemin törenine gittim.ben çanakkaleliyim.rüzgarını tören günü yaşadım felaketti sonraki gün bahar gibi herkez dışarılarda.dağıtımda da orada kaldı giriş tarafındaki askeriyede şimdi.künefesini ve yemeklerini yedim güzeldiler.allah herkeze kolaylık versin en güzel yerde olsa askerlk işte:1:ne güzel azcık kalmış allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.

aynen öyle canim, neresi olursa olsun askerlik sonucta..
ama en azindan carsiya ciktiklarinda rahat edecekler hersey ellerinin altinda olacak bunu düsün ve üzülme sakin, elbet bitiyor bizde bitmez diyorduk aha son 2haftacik kaldi=)
darisi basiniza, Allahim sagsaglim kavustursun tüm askerleri sevdiklerine

ayy askerim ile konuştum çok cnm sıkıldı.dha ilk günden traş köpüğünü çalmışlar,havlusuna silinmişler ıslak ıslak dolabına bırakmışlar.offf ya neden uyuz olur bu uzun dönemler kısa dönemlere hiç anlamam.

kızlar benim eşimde ayın 12sinde iskenderuna teslim oldu nasıl bir yer orda kalır mı acaba kısa dönem olarak gitti.Başka nerelere verebilirler acaba acemilikten sonra bilgisi olan var mı acaba ?

niye kimse bişey yazmıyor yaa kaç günlerdir herkesin askeri döndümü iskenderundan :43::43::43:

benim sevgilimde acemi birliğini İskenderun'da yaptı Ustabirliği Kocaeli/Kefkende 1 haftadır.
yemin töreninde bende gittim çok güzel çarşısı İstanbul nişantaşı, sahili caddebostan diyebilirim

Benimki serinyol'da. Dağın başında , yemin törenine bile gidemedim
İskenderunda olsaydı kesin gidicektim ama . Serinyola giden araba yokmus , ancak taksiyle
yada kendi arabanla :14: gidemedim bende. Neyseki son 13 gün .. :)

Selam Tatlım

Kader arkadaşıyız, Yarından itibaren şafak başlıycak zaman nasıl geçer bilmiyorum...:43:
Kısa dönem askeri benimki senin askerin ne ?
:72:

Allah sabır versin tatlım, zaman geçer merak etme... Çeyiz hazırlığı yap sende o ara :52:
benm ablamın sözlüsü de iskenderun'a gidicek yarın ne tesadüf amaa :60:

Selam Tatlım

Kader arkadaşıyız, Yarından itibaren şafak başlıycak zaman nasıl geçer bilmiyorum...:43:
Kısa dönem askeri benimki senin askerin ne ?
:72:
benimkide kısa dönem.evet kader arkadaşıyız.ben çok üzgünüm eminmki sende çok üzgünsündür.birbirimize destek olalım.rahat diyolar ama yinede üzülüyor insan Allah bize sabır versin:2:

benimkide kısa dönem.evet kader arkadaşıyız.ben çok üzgünüm eminmki sende çok üzgünsündür.birbirimize destek olalım.rahat diyolar ama yinede üzülüyor insan Allah bize sabır versin:2:

Evet canım bir derdimiz sıkıntımız olursa paylaşalım bakalım zaman ne gösterir.. :48:
askerlerimiz iyi olsun yeteeer...

Back
X