Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim aşkımda acemiliğini orda yapmıştıı
ama şimdi izmirde
Allah kavuştursun tatlım senide
26 subatta iskenderundayim bende, memleketim orasi=)
denizcilerin sürgün yeri derler iskenderun icin ama hep abartili bulmusumdur..
yazin cok sicak, kisinda firtinasi vardir sadece ama yinede bir baskadir memleketim=)
askeriye hemen carsida zaten hersey ayaklarinin altinda, pazar günleri tüm telefoncular sirf askerler icin aciklar, telefon kiraliyorlar..
Yemekleri hele ayri bir güzeldir, yemeye doymassiniz dönerini, adanasini, cigköftesini ve dünyanin hicbiryerinde bu kadar lezzetli yapilmayan künefesini=)
Carsi izninde yasadilar yani Iskenderunda askerlik yapanlar..
Benim askim Sivasin beldesine düstü, ne carsi ne birsey=)
ama cok sükür son 14günümüz kaldi=)
gittin mi yemin törenine geçen hafta.
rahat bi yer bende yemin törenine gittim.ben çanakkaleliyim.rüzgarını tören günü yaşadım felaketti sonraki gün bahar gibi herkez dışarılarda.dağıtımda da orada kaldı giriş tarafındaki askeriyede şimdi.künefesini ve yemeklerini yedim güzeldiler.allah herkeze kolaylık versin en güzel yerde olsa askerlk iştene güzel azcık kalmış allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.
umarım rahat bir yerdir benim askerimde oraya gidecek.nasıl bir yermiş askerleriniz rahatmı?
Selam Tatlım
Kader arkadaşıyız, Yarından itibaren şafak başlıycak zaman nasıl geçer bilmiyorum...
Kısa dönem askeri benimki senin askerin ne ?
![]()
Allah sabır versin tatlım, zaman geçer merak etme... Çeyiz hazırlığı yap sende o ara
benm ablamın sözlüsü de iskenderun'a gidicek yarın ne tesadüf amaa![]()
benimkide kısa dönem.evet kader arkadaşıyız.ben çok üzgünüm eminmki sende çok üzgünsündür.birbirimize destek olalım.rahat diyolar ama yinede üzülüyor insan Allah bize sabır versin:2:Selam Tatlım
Kader arkadaşıyız, Yarından itibaren şafak başlıycak zaman nasıl geçer bilmiyorum...
Kısa dönem askeri benimki senin askerin ne ?
![]()
benimkide kısa dönem.evet kader arkadaşıyız.ben çok üzgünüm eminmki sende çok üzgünsündür.birbirimize destek olalım.rahat diyolar ama yinede üzülüyor insan Allah bize sabır versin:2: