Hani şu iki market var ucuz kıyma, dana eti geliyor orası mı?Benim bildiğim şu normalden uygun satan marketler zinciri var ya hani ismini vermeyeyim. Oralarda satılıyor diye biliyorum. En temizi bilindik bir kasap bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani şu iki market var ucuz kıyma, dana eti geliyor orası mı?Benim bildiğim şu normalden uygun satan marketler zinciri var ya hani ismini vermeyeyim. Oralarda satılıyor diye biliyorum. En temizi bilindik bir kasap bence.
Evet. Ay provokatör gibi hissettim kendimi.Hani şu iki market var ucuz kıyma, dana eti geliyor orası mı?
Yok canım ben tahmin ediyordum zaten.Evet. Ay provokatör gibi hissettim kendimi.![]()
Evet. Ay provokatör gibi hissettim kendimi.![]()
Cevre ve sehircilige şikayet edebilirsiniz..Evet başlıkta okuduğunuz üzere iğrenç bir koku var şehrin her yerinde. Bu sıcakta penceremizi açamıyoruz o kadar fena.
Limandaki bir yük gemisinden geliyormuş koku. 20 bin tane mi, ton mu ne angus getiriyorlarmış. (Ucuz et satışı için)
Koku o gemiden geliyor rüzgâr denizden estikçe. Hayvanların sağlık kontrolünden geçip sevk edilmesi falan en az 1 haftayı alıyor.
2 hafta önce koku yine vardı günlerce çektik temiz havaya hasret kaldık. Arkadaşlar ben istemiyorum angus mangus ya. O kadar etçil biriydim ama koku sayesinde vejeteryan olacağım az kaldı. Et yememeye razıyım yeter ki koku gitsin.
Yetkililer buna bir çözüm bulamaz mı ya... Kabus gibi koku yine az önce geldi ve resmen dünyam karardı.
+Bu kokuydan dolayı nereye şikayette bulunabilirim?
Bence angut da kokuyirdur çünkü o da baya fazla:))Anaa izmir de 2 3 seferdir bi degişik kokuyordeniz kokusu ama kötü deniz kokusu denize yakın oturuyorum bu anguslar mı geldi ki
![]()
Hayvancılığı bitirip et ithal etmeyede başladık ya yazıklar olsun. Söyleyeceklerim bu kadar.
Kimi kimi şikayet edecek ki :)Cevre ve sehircilige şikayet edebilirsiniz..
Ben konuyla ilgisini merak ettim?ulkede hayvancilik yok tarim yok ama kredi karti çok ne yazik ki..
Aman dana etiyse gene iyiymis ben at esek kanguru kopektir falan diyordum..Hani şu iki market var ucuz kıyma, dana eti geliyor orası mı?
açık yazdim aslinda uzuntumu dile getirdim bu ulke ithal ete mecbur degil bu ülke cennet ve bereket ...Ben konuyla ilgisini merak ettim?
açık yazdim aslinda uzuntumu dile getirdim bu ulke ithal ete mecbur degil bu ülke cennet ve bereket ...
Kesinlikle haklısınız ...Angus yine iyi Sırbistan olmasın da
Sırbistana verilecek 1 kuruşa dahi hakkımı helal etmiyorum kesinlikle
Avrupa nın ortayerinde her türlü savaş suçunu işlediler ABsi BMsi seyirci kaldı
Bu ülkeye tek kuruş vermemeliyiz