İşkurdan gelen davet sms'i

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
arkadaşlar işkurun sitesinden büyük bir fabrikanın ön muhasebe işi için 1 ay önce internetten başvuru yapmıştım o günden beri herhangi bir gelişme yoktu fakat az önce telefonuma msj geldi önümüzdeki pazartesi için davetli olduğum yazıyor.

sorum şu beni o fabrika mı çağırdı yoksa işkur kafasına göre mi gönderdi tam olarak anlayamadım. ben tam umudumu yitirmiştim işte bu msj gelince kafam karıştı...
yani görüşmeye gitsem kesin alıcaklar mı kusura bakmayın ilk kez böle bir msj geldi telefonuma o yüzden şaşırdım yardımcı olursanız çok memmnun olurum :)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah işe alınırsınız,işe kesin alınırsınız diye birşey oldugunu sanmıyorum ama önce firmaya gidersiniz firmayla görüşürsünüz eger her iki tarafın şartlarıda uyuyorsa işe alınırsınız.İşe kesin alacam diye şimdiden kendini buna şartlama hayal kırıklıgına ugramamak için çünkü henüz ne siz onların şartlarını biliyorsunuz ne de onlar sizin şartlarınızı biliyor.

ben önceden iş kurdan direkt bir kağıtla giderdim yüzyüze görüşürdüm ama böle bir sms almazdım şimdi 1 aydan sonra olunca firma çağırmıştır diye düşündüm o yüzden heyecan yaptım galiba :)

teşekkür ederim yorumunuz için.

Dün ben de gittim mesajla davet üzerine. Bana uygun olan işlerin ve işyerlerinin adresleri ve telefonlarıyla birlikte listesini çıktı olarak verdi. Yarın gidip görüşeceğim kısmetse.

bana ilk gelen mesajda benim başvurmadığım büyük bir firma tarafından gelmişti.nasıl sevinip,hazırlandığımı anlatamam ama sistem öyle işlemiyormuş.firma tarafından ön mülakata çağırıldınız diye sms geliyor ama sistem çok daha başka işliyormuş.verilen iş ilanı sonrası sistem şartlara uyan kişilere otomatik olarak mesaj atıyormuş.başvurduğum bir yerden de bir süre sonra aynı mesaj gelmişti.hemen işkura gittim oradaki bayan "ay sanki oraya elaman almışlardı ama" dedi ee o zaman bana niye sms geldi.bana firmanın telefon numarasını verdi sanki ben internetten bulamazmışım gibi ee ben arayacaksam senin orada ne görevin var.her neyse size çıktı kağıdı veriyor ve o kağıtla görüşmeye gidiyorsunuz.sonrası artık firma tarafına kalmış.uzun uzun yazdım ama sistemin çarpıklığı,kalitesizliği beni deli etti.insan işsiz olunca her telefona yüreği hopluyor

Fabrika cağırıyor ama aracı kurum işkur olduğu icin mesajı onlar gönderirler. Genelde alınacak kişi sayısının 3 katı kadar aday gönderirler firmaya, mülakatlardan sonra alınacak kişi belli olur.

Size söylenilen saatte orda olun, Allah yardımcınız olsun.

internette işkur üyeliğin vardır heralde ordan giriş yap msjlarım kısmına gir orda xxxxx nolu iş için yada kurs için davet yazar muhakkak ordan bulabilirsn yada hangi işkura kayıtlıysan orayı arayıp sor...

Çünkü işkur'da seni uygun gördükleri işlerede davet msjı geliyo ama senin kafana yatmıosa boşuna gitmezsin...

hepinize çok teşekkür ederim..yinede pazartesi gidip bir görüşeyim diyorum nasipse olur nasip değilse önümüzdeki maçlara bakarız :)

Benim çalıştığım iş yerine de bu şekilde gelenler oluyor ama maalesef geri gönderiyorlar çünkü işkur yönlendirsede size uygun pozisyon olamayabiliyor. bence siz önce fabrikayı arayın. belki sizden özgeçmiş isterler. biz özgeçmiş istiyoruz ardından randevu veriyoruz adaylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…