Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar size bir sorum olacak, tuvalet sonrası yıkamadan dolayı, iç çamaşırım hep ıslak kalır ve kendi kendine kurur ben kurutmuyorum maalesef. Bu durum vajinal akıntıya sebep olur mu? bir bilginiz var mı?
merhaba kızlar size bir sorum olacak, tuvalet sonrası yıkamadan dolayı, iç çamaşırım hep ıslak kalır ve kendi kendine kurur ben kurutmuyorum maalesef. Bu durum vajinal akıntıya sebep olur mu? bir bilginiz var mı?
Kizlara katiliyorum hepimiz bu islemi yapiyoruz tahretten sonra orayi kurutmalisin peceteyle yada kendine bi tahret bezi yapip onunla kurula ama en hijyenigi tuvalet kagidi bencede
sağolun kızlar. Niyeyse kurutma gibi bir alışkanlıgım gelmemiş eskiden beri:)
Ama sanırım artık alışmam lazım çünkü son 2 3 yıldır çok sık akıntı ve kaşıntı oluyor
sağolun kızlar. Niyeyse kurutma gibi bir alışkanlıgım gelmemiş eskiden beri:)
Ama sanırım artık alışmam lazım çünkü son 2 3 yıldır çok sık akıntı ve kaşıntı oluyor
Mrb cnm zaten iç çamaşırınmızın mutlaka kuru kalması lazım ıslak kaldığı sürece bakterilerin üreme oranı çok yüksek zaten ıslak kalırsa hem nem olur koku yapar zamanla değilmi bence cnm böle durumlarda sık sık çamarını değiştir yada tuvalet kağaıtlarıya kurula cnm alışkanlık halina getirmen lazım cnm :=)
genital bölgenin nemli kalması her türlü bakteri ve mantara davetiye çıkarmaktır...ıslak rahatsız olmuyormusunuz?? herkes söylemiş zaten tuvalet kağıdı bunun için var...