eşinizin cimriliğinden mi yoksa maddi açıdan zor bir süreçte olduğundan mı kaynaklı bilemiyorum..cimriliğindense allah size sabır versin ama maddi kriz yaşıyorsa her alınan 1euroda olsa insana batıyor..İnşallah sizde yakın zamanda çalışmakiçin uygun ortam bulursunuz..
nerde yaşıyosunuz canım, görücü usulu mu evlendiniz, sevgiliyken falan hiç belli etmedimi kendini
ailesinden öyle görüp büyüdüyse kolay kolay değişmez malesef
Bende bugunlerde ayni konudan muzdaribim.
Rabbim yardimcin olsun.
Bizimkinin cimriligi ise sdc bana.
Yeni yeni farkediyorum bende bunu.
Evlenirkende param yok param yoktu.
Hala ayni laf donup duruyor evin icinde.
1yillik evliyim, hala bekarken aldiklarimi kullaniyorum.
Yakin zamanda ev duzecegiz ins, mobilya, beyaz esya bakmaya basladim, turlu turlu laf buluyor.
Bunaltiyor bu adam beni, anca anladim.
maddi olarakta zor bi surec sayilir ama eskiden boyle degilmis benle evlendikten sonra oldu abisi bu zamana kadar hep harcadin onu yaptin bunu yaptin demis artik akillan oda diyoki artik akillandim bende dedim abin benimi beklemis demek icin esiminde benimde 2.evliligimiz yani ilk evliliginde her sekilde harcamis simdi akillanmis bide 500euro nafaka oduyo sanki acisida benden cikiyo
bende cok istiyorum calismayi ama suan mumkun degil 15 aylik kizim var arti hamileyim ve kayinvalideye bakiyorum bitarafdanda
firsat olustugunda hemen calismaya baslamak istiyorum hic olmadi burda yarim gunluk isler var onlardan bulmaya calisicam kendime
Adamın içinde cimrilik varsa, yani huyu buysa, isterse milyarları olsun, yine harcamaz, yine harcatmaz....
Ama sadece maddi açıdan sıkıntılı olduğu bi dönemde kısıtlama yapıosa, düzelince eski haline döner..
diğer türlü, böyle gelmiş, böle gider... o sölesin dursun, sen al alacağını... gurur yapıp almıyorum işte diye küser oturursan işin içinden çıkamazsın...
dogru soyluyosunda bide kisilik varya insanlarda ben bikere bile babama baba bana para ver dememisimdir yani isteyemem simdide oyle oyuzden imkanlar duzeldiginde hemen calismak istiyorum
canım kayınvaliden bakıma muhtaç mı, iki bebek ve bakıma muhtaç bi kv ile çalışman zor görünüyor, umarım uygun iş bulabilirsin
amin canim kayinvalidem bakima muhtac seker tansiyon arti simdi alzheimer basladi ilaclarini herseyini unutuyo hepsini ben ayarliyorum tabi yemek artidiger ev isleri
Off bukadar işin arasında ikinciye nasıl hamile kaldın..yanlışlıklamı?
Allah yardımcın olsun ama birde çalışırsan işin çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?