islak mendil

• Konu Sahibi Konu Sahibi e3a1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazi insanlar hastalik derecesinde cimri olabiliyor
Esin onceden oyle degilken simdi boyleyse bir sekilde cimriligini hafifletebilirsin diye dusunuyorum
Verdigi nafaka da gozune batiyordur muhtemelen

Baska biryerlerden kismayi planlasan onunla?
Atiyorum disarida cok yiyoruz istersen haftada 1e indirelim cocugumuzun kendimizin ihtiyaclarini daha rahat karsilayalim seklinde?

Ya da sana alma diyorsa azicik kanina girip esime guzel gorunmem lazim ama napayim diye cilve yapsan?

Cok zor olsa gerek. Hele ki gurbette. Allah yardimcin olsun cnm.

Cimri kimselerden nefret ederim :19:
Yakın çevremde de var böyle, laf dürtüp dururum ki bana cimrilik yapmasınlar diye :27:

Eşinize gelincede 'ıslak mendille çocuğun poposunu silip atıyorum, eğer bezi yıkayacaksan bezde ıslatabilirim' diyebilirsiniz :6:

cimri bir erkekle yaşamak zordur hiç çekinme canım
ne gerekiyorsa al iste sana laf söylediğinde altta kalma gerekiyor ki istiyorum de.söz söyledi diye almaktan vazgeçme
böylelikle belki yavaş yavaş cimriliği azalır:31:

500euro nafaka fazla gelmiyorda, hayatı paylaştığı kişinin, harcamış olduğu ıslak mendil mi gözüne batıyor,
yuhh diyorum eşine, k.bakma arkadaşım..

Sinir oldum ya. Tamam tutumlu olmalı insan ama cimrilik hele hele ıslak mendilin hesabını yapacak kadar.. Pes.. Böylesine kullanılan bir tabir vardır kızma ama arkadaşım, B.kunu kurutup tarhana yapacak derler.. Tövbe tövbe

Çözüme gelince de eğer konuştunda dinlemiyor değişme olmuyorsa zorla aldır yada emrivaki yap. Alıp git eve. Tabi eline para veriyorsa

durumunuz cok zor
cimri bir es !!!!
sanirim Almanyadasiniz
bebekler icin hersey cok ucuz aslinda
yazik insanin herseye hevesi kirilir böyle bir esle
calisiyormujsunuz?
esinize calismak istiyorum deyin
kendi parami harcamak istiyorum deyin bakalim ne diyecek

Sinir oldum ya. Tamam tutumlu olmalı insan ama cimrilik hele hele ıslak mendilin hesabını yapacak kadar.. Pes.. Böylesine kullanılan bir tabir vardır kızma ama arkadaşım, B.kunu kurutup tarhana yapacak derler.. Tövbe tövbe

Çözüme gelince de eğer konuştunda dinlemiyor değişme olmuyorsa zorla aldır yada emrivaki yap. Alıp git eve. Tabi eline para veriyorsa

''karnı acıkmasın diye s.ç...myor '' derler
bir de:1::1::1::1:

ama tarhana kurutmayı ilk defa senden duyuyorum :9:

ha birde calisan kadina bile para harcatmayan
herseyi cok gören erkekler var
böylelerini gördükce duydukca esim gözümde dahada büyüyor

Back
X