- 3 Kasım 2023
- 1
- -26
- 1
- 21
- Konu Sahibi mikalea711
Müslüman bir ülkede doğduğum için kendimden nefret ediyorum belki anasayada laik olabilir ama halk laik olmadıktan sonra bir hiç maalesef zaten laiklik yavaş yavaş siliniyor islamofaşist hükümet yüzünden ben 11 yaşında aile zoruyla kapatıldım ibadete namaza ve oruça Kur'an okumaya zorlandım 13 yaşında dini araştırıp ateist oldum ailem daha sonra bunu öğrendi babam o gece beni sabaha kadar dövdü saçımdan tutup koridorda beni sürükledi annem telefonla tüm akrabalarımı aradı kızım kafir olmuş dedi babam saçlarımı kesti makyaj yapmamı yasakladı sevgilimin olduğunu da öğrendiler babam çocuğu dövdü beni eve kapattı 2 aydır evden çıkamıyorum eğer çıkarsam babam beni zorla evlendirecek hemde tarikatçının biriyle ahlaksız olmamı istemiyormuş kuranın türkçesine de baktım kadınları dövün kafirleri öldürün falan diyor kimse bana gerçek İslam bu değil demesin ben herşeyi gördüm. ne yapicam ben? Babam beni okuldan aldırdı yurt dışına gitme şansım da yok artık... Kaderime isyan ediyorum ölmek istiyorum ama buna cesaretim yok.