İslam hayatımı mahvetti ölmek istiyorum ama cesaretim yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim memleketlim var Hasan Mezarcı kendisi mehdi kendisine söyliyim aileni afaroz etsin polis çözümünü beğenmediysen. 🥰

Müslüman bir ülkede doğduğum için kendimden nefret ediyorum belki anasayada laik olabilir ama halk laik olmadıktan sonra bir hiç maalesef zaten laiklik yavaş yavaş siliniyor islamofaşist hükümet yüzünden ben 11 yaşında aile zoruyla kapatıldım ibadete namaza ve oruça Kur'an okumaya zorlandım 13 yaşında dini araştırıp ateist oldum ailem daha sonra bunu öğrendi babam o gece beni sabaha kadar dövdü saçımdan tutup koridorda beni sürükledi annem telefonla tüm akrabalarımı aradı kızım kafir olmuş dedi babam saçlarımı kesti makyaj yapmamı yasakladı sevgilimin olduğunu da öğrendiler babam çocuğu dövdü beni eve kapattı 2 aydır evden çıkamıyorum eğer çıkarsam babam beni zorla evlendirecek hemde tarikatçının biriyle ahlaksız olmamı istemiyormuş kuranın türkçesine de baktım kadınları dövün kafirleri öldürün falan diyor kimse bana gerçek İslam bu değil demesin ben herşeyi gördüm. ne yapicam ben? Babam beni okuldan aldırdı yurt dışına gitme şansım da yok artık... Kaderime isyan ediyorum ölmek istiyorum ama buna cesaretim yok.
Serin hikaye. Belli ki dinden yeni çıktınız, travma geçiriyorsunuz şu an. Bi psikolojik yardım alın. Bu süreçler çok zor. Bütün hayatın, fikir dünyan değişiyor. Kolay değil, herkesin kaldıracağı bir şey değil. Daha kötüsü ne biliyor musunuz?
Telefonu almayı unutmuşlar demek,peki.
Yalan söylemeniz. Sırf bir şeylerden nefret ettiniz diye böylesi şeyler yapmanız korkunç. Siz bu yüzden korkulacak birisiniz, başka hiçbir şeyden değil.

Bu konu niye linçlenmiş anlamadım. Konu kesinlikle din değil. Bir şeyi baskı ile yaptırmak. Örnek vereyim. Fen öğretmeniyim öğrencilerime fende mükemmel olacaksiniz diye baskı yapıp şiddet uygulasam ilerde nefret edecekler.

Bu konuyu okuyunca babası tarafından zorla cemaat yurduna verilip intihar eden tıp öğrencisi geldi aklıma. Anne babanı aile ve sosyal politikalar olur polis olur artık aklına ne gelirse şikayet et. Kimse kimseye bu ülkede zorla bir şey yaptıramaz kardeşim

Bu konu niye linçlenmiş anlamadım. Konu kesinlikle din değil. Bir şeyi baskı ile yaptırmak. Örnek vereyim. Fen öğretmeniyim öğrencilerime günde mükemmel olacaksiniz diye baskı yapıp şiddet uygulasam ilerde nefret edecekler.

Bu konuyu okuyunca babası tarafından zorla cemaat yurduna verilip intihar eden tıp öğrencisi geldi aklıma. Anne babanı aile ve sosyal politikalar olur polis olur artık aklına ne gelirse şikayet et. Kimse kimseye bu ülkede zorla bir şey yaptıramaz kardeşim
Sanki ülke böyle gençlerle dolu değil gibi dalga geçmişler.

Hikaye yalan ama gerçekten aile içi şiddet yaşayanlar, evlendirilme tehlikesi olanlar alo 183u arayarak ya da cimer şikayeti olusturarak durumu devlete bildirdigi takdirde aileden alınır
Dinini araştırmış ateist olmaya karar vermiş.
O evden nasıl kurtulacağını araştırmayı akıl edememiş yersen. Google amcaya sorsa öğrenecek halbukisi 🤣
Bazı kadınlar kk da atraksiyonu çook seviyor canı sıkılmış çocuğun 🤣

Yine site kurallari okunmadan açılmış bir konu daha! Vallaha bıhtıh!!!

Bu konu niye linçlenmiş anlamadım. Konu kesinlikle din değil. Bir şeyi baskı ile yaptırmak. Örnek vereyim. Fen öğretmeniyim öğrencilerime fende mükemmel olacaksiniz diye baskı yapıp şiddet uygulasam ilerde nefret edecekler.

Bu konu dogru yalan tartisilir ama maalesef boyle cocuklarla dolu bu ulke

Bu konu dogru yalan tartisilir ama maalesef boyle cocuklarla dolu bu ulke
Yav kaç tane intihar eden oldu. Hemde hiç dalgaya alınacak bir konu değil. Eğer konu yalansa bile belki birilerine ışık olur.

Bizim akrabada biri var, yobazın tekidir. Bırak dinden çıkmayı, kızı pantolon giydi diye evde sopayla dövdü ve okula göndermedi. Dershanede de bir arkadaşım vardı, onun kız arkadaşı tarikatçı bir aileden; ailesinden biri bunları yan yana samimi görmüş, öğrendiklerinde kızın ağzını yüzünü dağıttılar, bir süre insan içine çıkamadı. Böyle aileler dolu.

Ülkede böyle gençler var tabi. Ama bu konu özelinde durum gerçekçi değil.

Çünkü bu kadar öcü olan ailesi telefonu elinden almamış olabilir mi? Ya da o telefon hadi elinde buraya yazana kadar kurtulmaya çalıştığı ailesini arayıp polise şikayet edememiş mi?

Müslüman bir ülkede doğduğum için kendimden nefret ediyorum belki anasayada laik olabilir ama halk laik olmadıktan sonra bir hiç maalesef zaten laiklik yavaş yavaş siliniyor islamofaşist hükümet yüzünden ben 11 yaşında aile zoruyla kapatıldım ibadete namaza ve oruça Kur'an okumaya zorlandım 13 yaşında dini araştırıp ateist oldum ailem daha sonra bunu öğrendi babam o gece beni sabaha kadar dövdü saçımdan tutup koridorda beni sürükledi annem telefonla tüm akrabalarımı aradı kızım kafir olmuş dedi babam saçlarımı kesti makyaj yapmamı yasakladı sevgilimin olduğunu da öğrendiler babam çocuğu dövdü beni eve kapattı 2 aydır evden çıkamıyorum eğer çıkarsam babam beni zorla evlendirecek hemde tarikatçının biriyle ahlaksız olmamı istemiyormuş kuranın türkçesine de baktım kadınları dövün kafirleri öldürün falan diyor kimse bana gerçek İslam bu değil demesin ben herşeyi gördüm. ne yapicam ben? Babam beni okuldan aldırdı yurt dışına gitme şansım da yok artık... Kaderime isyan ediyorum ölmek istiyorum ama buna cesaretim yok.
Tüm tuşlara basmışsın be kardeşiiim

18 yaşından kücüksen polisi ara sosyal hizmetlere yerlestirsinler

Ateizimde cehennem var mı?niye ölmekten korkuyorsun?

Kadınları dövün ayetinin çok merak ettim
Kaç meal okudum bir sürü tefsir dersi aldım hiç duymadım.

Gerçek değilsin bence ama komikte değilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X