• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşle ilgili kararsizlik

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
384
123
Selam kizlar.Ben dört senedir sekreterlik yapıyorum son iki senedir aynı yerdeyim ikinci isyerim burası.Sekreterlige alıştım ama bir yandan da pencere kolu bozulur ben ararim tamirci yemekci abla dörtte çıkıyor ben misafir gelince çay kahve servisi yapmak gümrük müşavirliği firmasında çalışıyorum bu arada kuryeleri evrak burdan alınacak şuraya gidilecek onların takipi telefon kargolar faks evrakları taramak hepsine yetisiyorum.
Ama artık sanki yavaş yavaş sıkıldığımi hissediyorum.Buyuk yerlerde çalışan sekreterler de bu kadar hengame ile uğraşıyorlar mı yani biraz daha rahat daha düzenli işleri neyse onu yapıyorlar gibi geliyor bana.
Şu aralar degil ama belki ilkbahar yaza doğru iş arasam daha büyük yerlere basvursam sizce alırlar mı.
Bir de aranızda büyük yerlerde çalışan sekreterlik yapmış birileri varsa oralarin düzeni nasıl merak ediyorum.

Sekreterlik yapmadım hiç ama üniversitede okurken, parttime bir doktorun asistanlığını yaptım. Tüm angarya gibi gördüğün şeyleri de yaptım. Sekterlerin iş fıtratı bu. Televizyondaki gibi, toplantı saatlerini bildirip, telefon bağlamak değil. Daha büyük yere geçerseniz daha büyük işler yaparsın.

Şartları daha iyidir en azindan böyle eften puften şeyleri yapmak zorunda olmaz insan

18 senedir Üst Düzey Yönetici asistanıyım, dediğiniz işlerin hepsini yaptım. Üç senedir de Ceo sekreterliği yapıyorum ve şirketim alanında ülkedeki en büyük üç şirketten biri ama yaptığım hamallığın haddi hesabı yok. Ben de bıktım bunaldım. Size tavsiyem dil öğrenin, sekreterlik = hamallık, başka sektöre kaymaya bakın.

Eğer tecrübeniz varsa ve kendinizi ifade edebiliyorsanız dil öğrenip daha iyi yerlere geçebilirsiniz. Büyük holding şirket vs.
Hastanede çalışan sekreterler var onlar daha rahat sanki ya da okullarda öyle bşy de deneyebilirsiniz.

Sekreterlik yapmadım ama çalıştığım yerdeki yönetici asistanı ve sekreterler benzer işler yapıyor

Telefon mail hatta bazı yerlerde önmuhasebe

Yönetici asistanı da toplantı uçak vs uğraşır teoride ama ben patrona ayakkabı gömlek siparişi veren giydirip olmuş olmamış geri gönderip yenisini getirteni gördüm

Back
X