Yüz bölgesine yaptırıyorum. Uyuşturduğu için hiçbir şey hissetmezsin. Benim artık yüzümdeki tüyler bitmek üzere. %80 azaldı.
merhaba ben de bildiğin gibi sembolde yaptırıyorum ve anestezi yaptırmıyorum acıya dayanırsan anesteziden tedirgin oluyorsa yaptırma bence çünkü bana göre dayanılmayacak bir acı değil ben bir günde bacaklarıma 4 saat çalıştırıyorum inan zamanım ve param olsa o sedyeden hiç kalkmadan bütün kıllaımı yaktırırım
kızlar ben hiç duymadım ama fikri olan varsa aydınlatsın lütfen. Ben bikini bölgeme yaptırmayı düşünüyorum iğneli epilasyon ve cesaret edemiyorum açıkçası. Uyuşturucu iğne yaptırsam bi problem olur mu ilerde
kızlar ben hiç duymadım ama fikri olan varsa aydınlatsın lütfen. Ben bikini bölgeme yaptırmayı düşünüyorum iğneli epilasyon ve cesaret edemiyorum açıkçası. Uyuşturucu iğne yaptırsam bi problem olur mu ilerde
canı nerde yaptırıyosun .Yüz bölgesine yaptırıyorum. Uyuşturduğu için hiçbir şey hissetmezsin. Benim artık yüzümdeki tüyler bitmek üzere. %80 azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?