işlemeli havlu kenarlarım

<div class="bbWrapper"><b>ayy ben en sondakine bayıldım ya......<br /> ben de istiyorum....</b> yerimseniben</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="mavrulam" data-source="post: 2465891" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2465891" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2465891">mavrulam .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>ayy ben en sondakine bayıldım ya......<br /> ben de istiyorum....</b> yerimseniben </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> canım benim saolasın vaktin oluyorsa yapa bileceğin bi işleme seni öpüyorum a.s.</div>

<div class="bbWrapper">a.s.a.s.a.s.<b>çok güzel olmuşlar kardeşinde iyi günlerde kullansın ellerine sağlık</b>Şeniz</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="XAYYUZLUMX" data-source="post: 2509286" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2509286" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2509286">XAYYUZLUMX .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> a.s.a.s.a.s.<b>çok güzel olmuşlar kardeşinde iyi günlerde kullansın ellerine sağlık</b>Şeniz </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><i>tşk ederim canım çok incesin </i></b>a.s.</div>

<div class="bbWrapper">Çok güzel olmuş canım yapılan işin kötüsü olurmu?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="filizim" data-source="post: 2679539" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2679539" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2679539">filizim .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Çok güzel olmuş canım yapılan işin kötüsü olurmu? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><i>tşk ederim canım a.s.</i></b></div>

<div class="bbWrapper">ellerine sağlık canım kardeşinde iyi günlerde kullanması dileğiyle hepsi harika..</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="KöyLü GüzeLi" data-source="post: 2681146" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2681146" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2681146">KöyLü GüzeLi .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ellerine sağlık canım kardeşinde iyi günlerde kullanması dileğiyle hepsi harika.. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><i>Tşkler bitanem yorumun için Şeniz </i></b></div>

<div class="bbWrapper">ılk yaptıgını çok begendım elıne emegıne saglık çok guzel olmus</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="dilegim" data-source="post: 2683390" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2683390" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2683390">dilegim .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ılk yaptıgını çok begendım elıne emegıne saglık çok guzel olmus </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><i>Tşkler evet o ilk yaptığım daha emek li canım yorumun için tşkler a.s.</i></b></div>

<div class="bbWrapper">çok hoş eline sağlık bide şu baştakinin çiçekleri bütünmü yoksa sen yuvalak boncukları yanyanamı getirdin?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="erenimm5" data-source="post: 2685475" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2685475" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2685475">erenimm5 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> çok hoş eline sağlık bide şu baştakinin çiçekleri bütünmü yoksa sen yuvalak boncukları yanyanamı getirdin? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><i>tşk ederim canım bütün değil tek tek diktim sevgiler a.s.</i></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="atıka81" data-source="post: 2687102" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2687102" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2687102">atıka81 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> güzel uygulamışsın boncukları ellerine sağlık canım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><i>tşk ederim canım beğenmene sevindim sevgiler a.s.</i></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="minaaa" data-source="post: 2985426" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=2985426" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-2985426">minaaa .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> çok güzeller..ellerine sağlık </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> tşkler canım seninde yorumuna sağlık a.s.</div>

<div class="bbWrapper">Şu havlular bi ara ne kadar da modaydı :)</div>

Back