İşler karıştı fikir lazım

Derdinederman

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
26
8
16
33
Merhabalar benim 1 yaşında bir bebişim var çalışma derdine bebişe annane ve banane memleketten gelerek sıra ile baksın dedik ama aksilik ya babane bizde hastalandı ameliyat olacak çocuğum ortada kaldı kim bakacak derdi üstüne kayınvalide bende ameliyat olucak oldukca da narin ve nazlı stres aldı başını gidiyor. Eşime kızarmıyorum o da çok yoruldu ama ben çok mutsuzum ve bu baya baya yüzümden belli
Haya mı yapıyorum sizce

Hayatta kimseye güvenerek bi şey yapılmamalının bi örneği olmuş. Her şey olabilir.

Artık başınızın çaresine bakıp kendiniz bakacaksınız

Guvenilir bi bakici veya imkan varsa ucretsiz izin

Geçmiş olsun anneler kv ler genelde hasta olurlar zaten.

Bazen hava değişimi bile hasta eder.

Benim annem de kv de ne zaman gelse hasta olur.

Ben ne zaman onlara gitsem hasta olurlar.

Sağlığın garantisi yok işte insanlar çocuk bakmaya gelmiş ama kendileri hasta olmuş.

Iste bu dertleri yasamamak icin kizimi krese verdim. Cok memnunum. Tavsiye ederim.

Birilerini ayarlayın bu süreçte evde yardımcı gibi hem kv bakar hem bebeğe faydası olur kv toparlanınca gönderirsiniz komşu eş dost gibi

Eşinizin kabahati neki kızacaksınız?
veya kayınvalidenizin kabahati ne ?
hastalık bu herkesin başına gelebilir yahu isteyerek mi oldu sanki. Çocuğa bakarken iyi yoksa narin ve nazlı.

Bakıcı tutsaydiniz keşke..
Niye insanları evlerinden ettiniz ki

çok yorgun ve stresli olduğunuz yazınızdan belli olmuş
zamanın akışına bırakın derim çözümler bulmaya çalışın vardır bunda bir hayır
anneniz müsaitse onu çağırın

keşke kv çağırana kadar bakıcı tutsaydınız çünkü şimdi hem bebeğin hem kayınvalidenin bakıma ihtiyacı olacak. bakmanız gereken kişi sayısı 2 ye çıkmış oldu... Bebek için bakıcı tutmaktan başka çare görünmüyor.

hiçbişey anlaşılmaya konu yine
anladığım kadarıyla eşinize neden kızacaksınız?
ne kadarlık çocuğunuz? bakıcı tutacaksınız mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…