- 20 Mayıs 2020
- 26
- 8
- 16
- 33
- Konu Sahibi Derdinederman
-
Hayatta kimseye güvenerek bi şey yapılmamalının bi örneği olmuş. Her şey olabilir.Merhabalar benim 1 yaşında bir bebişim var çalışma derdine bebişe annane ve banane memleketten gelerek sıra ile baksın dedik ama aksilik ya babane bizde hastalandı ameliyat olacak çocuğum ortada kaldı kim bakacak derdi üstüne kayınvalide bende ameliyat olucak oldukca da narin ve nazlı stres aldı başını gidiyor. Eşime kızarmıyorum o da çok yoruldu ama ben çok mutsuzum ve bu baya baya yüzümden belli
Haya mı yapıyorum sizce
Guvenilir bi bakici veya imkan varsa ucretsiz izinMerhabalar benim 1 yaşında bir bebişim var çalışma derdine bebişe annane ve banane memleketten gelerek sıra ile baksın dedik ama aksilik ya babane bizde hastalandı ameliyat olacak çocuğum ortada kaldı kim bakacak derdi üstüne kayınvalide bende ameliyat olucak oldukca da narin ve nazlı stres aldı başını gidiyor. Eşime kızarmıyorum o da çok yoruldu ama ben çok mutsuzum ve bu baya baya yüzümden belli
Haya mı yapıyorum sizce
Iste bu dertleri yasamamak icin kizimi krese verdim. Cok memnunum. Tavsiye ederim.Merhabalar benim 1 yaşında bir bebişim var çalışma derdine bebişe annane ve banane memleketten gelerek sıra ile baksın dedik ama aksilik ya babane bizde hastalandı ameliyat olacak çocuğum ortada kaldı kim bakacak derdi üstüne kayınvalide bende ameliyat olucak oldukca da narin ve nazlı stres aldı başını gidiyor. Eşime kızarmıyorum o da çok yoruldu ama ben çok mutsuzum ve bu baya baya yüzümden belli
Haya mı yapıyorum sizce
Kaç yaşında idi kreşe verdiğiniz deIste bu dertleri yasamamak icin kizimi krese verdim. Cok memnunum. Tavsiye ederim.
18 aylik idiKaç yaşında idi kreşe verdiğiniz de
Eşinizin kabahati neki kızacaksınız?Merhabalar benim 1 yaşında bir bebişim var çalışma derdine bebişe annane ve banane memleketten gelerek sıra ile baksın dedik ama aksilik ya babane bizde hastalandı ameliyat olacak çocuğum ortada kaldı kim bakacak derdi üstüne kayınvalide bende ameliyat olucak oldukca da narin ve nazlı stres aldı başını gidiyor. Eşime kızarmıyorum o da çok yoruldu ama ben çok mutsuzum ve bu baya baya yüzümden belli
Haya mı yapıyorum sizce
Bakıcı tutsaydiniz keşke..Merhabalar benim 1 yaşında bir bebişim var çalışma derdine bebişe annane ve banane memleketten gelerek sıra ile baksın dedik ama aksilik ya babane bizde hastalandı ameliyat olacak çocuğum ortada kaldı kim bakacak derdi üstüne kayınvalide bende ameliyat olucak oldukca da narin ve nazlı stres aldı başını gidiyor. Eşime kızarmıyorum o da çok yoruldu ama ben çok mutsuzum ve bu baya baya yüzümden belli
Haya mı yapıyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?