• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞler nasıl bu hale geldi ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
DİPNOT; Aynı ilde değil uzak illerdeyiz....
Bugün saçma sapan bir sebep yüzünden atıştık niye ben dışardaymışım her gün ya 3 gün çıkmadım ufalasa gitmedim merkez yani ya niye haber vermemişim ve neden onca saat geçtikten Sonra aramışım neyse kavga ettik beyefendi dışarı çıkıyor ben konuşayım derdimi anlatayım dedim halde dinlemedi ve bende çileden çıktım arama beni dedim ama sinirim geçince özür diledim mesajla ama kırıldığımı söyledim yalan yere blöf yapmana gerek Yok ama sende abartıyorsun dedim aradan zaman geçti aradım tınlamayıp kapattı ve büyüten ben oldum ama yoruldum her kavgada beni görmezlikten gelip o lanet telefonu açmamasından ve bitti dedim umursamadı bile...
Ya anlamıyorum ya ben onunla kavga ettimde herşeyi bir kenera bırakıp düzeltmeye çalışırım yada beni kızdırsa görmemezliğe vermem açarım gene dinlemek için ama o tam tersi ve umrunda bile değil ayrılmamız ya

Basit bir kıskançlık krizi üzerinde durmaya değmez

Uzak mesafe ilişkileri yürütmek çok zor ve yıpratıcı. Sürekli hesap vermek, telefonla bitişik yaşamak kişinin kendi kendine hakaret etmesi gibi bir şey. Muhtemelen sevgililik adına paylaştığınız şeyler birkaç arama ve mesajdan ibarettir. Sizi yoran birisi ile bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışmaktansa, yol verin ve gerçek bir sevgili bulun kendinize.

Yüzgöz olmuşsunuz.

Her kavgada her ağızınıza geleni söylerseniz böyle olur.

Ağırlığınızı kaybedersiniz.İş ağızı olan konuşuyora döner.

DİPNOT; Aynı ilde değil uzak illerdeyiz....
Bugün saçma sapan bir sebep yüzünden atıştık niye ben dışardaymışım her gün ya 3 gün çıkmadım ufalasa gitmedim merkez yani ya niye haber vermemişim ve neden onca saat geçtikten Sonra aramışım neyse kavga ettik beyefendi dışarı çıkıyor ben konuşayım derdimi anlatayım dedim halde dinlemedi ve bende çileden çıktım arama beni dedim ama sinirim geçince özür diledim mesajla ama kırıldığımı söyledim yalan yere blöf yapmana gerek Yok ama sende abartıyorsun dedim aradan zaman geçti aradım tınlamayıp kapattı ve büyüten ben oldum ama yoruldum her kavgada beni görmezlikten gelip o lanet telefonu açmamasından ve bitti dedim umursamadı bile...
Ya anlamıyorum ya ben onunla kavga ettimde herşeyi bir kenera bırakıp düzeltmeye çalışırım yada beni kızdırsa görmemezliğe vermem açarım gene dinlemek için ama o tam tersi ve umrunda bile değil ayrılmamız ya
Surekli hakliyken özür dinlersen kimse srni tinlamaz

Senin sokaga cikmana karisan adamla sevgili misin merak ettim bu ne güvensizlik bu ne yobazlik bu ne kendini bi sey sanmislik
Ve sana bravo boyun egip sevgilimdir karisir da ederde diyerek ozur diliyorsun

Surekli hakliyken özür dinlersen kimse srni tinlamaz

Senin sokaga cikmana karisan adamla sevgili misin merak ettim bu ne güvensizlik bu ne yobazlik bu ne kendini bi sey sanmislik
Ve sana bravo boyun egip sevgilimdir karisir da ederde diyerek ozur diliyorsun
Kızlar bunun üzerinden beş gün geçti ve ben dün yanlışlıkla aradım sonra gergin bir şekilde mesaj attın ve 5 gün geçti konuşmadık diye sinirli niye ben aramadım yüzsüzmüşüm bugün bunun kavgası etti ısrarla aradım açmadı niye aramadım gezip tozup naptım belli değilmiş umursamamışım onu kendini yanlız hissetmiş 50 defa aradım açmadı bitti dedi gene aradım şimdi mi aklın başına geldi dedi biz evliyiz bu arada bu yaz evlendik ama iş yüzünden ayrıyız 1 yıl daha böyle sürüp onun yanına tahinimi alacaktım Doğuda çalışıyor o neyse gerçekten bunaldım bir insan nasıl böyle öfke dolu olabilir ya bende dedim benim etmem gerek bu lafları suçlu ben değilim aç dedim şimdide Ben tanimadigim insanlarin telefonunu acmiyorum yol al dedi ya ben Napim ya yoruldum Allah görüyor ya neden bu kin öfke ya

Kızlar bunun üzerinden beş gün geçti ve ben dün yanlışlıkla aradım sonra gergin bir şekilde mesaj attın ve 5 gün geçti konuşmadık diye sinirli niye ben aramadım yüzsüzmüşüm bugün bunun kavgası etti ısrarla aradım açmadı niye aramadım gezip tozup naptım belli değilmiş umursamamışım onu kendini yanlız hissetmiş 50 defa aradım açmadı bitti dedi gene aradım şimdi mi aklın başına geldi dedi biz evliyiz bu arada bu yaz evlendik ama iş yüzünden ayrıyız 1 yıl daha böyle sürüp onun yanına tahinimi alacaktım Doğuda çalışıyor o neyse gerçekten bunaldım bir insan nasıl böyle öfke dolu olabilir ya bende dedim benim etmem gerek bu lafları suçlu ben değilim aç dedim şimdide Ben tanimadigim insanlarin telefonunu acmiyorum yol al dedi ya ben Napim ya yoruldum Allah görüyor ya neden bu kin öfke ya
Evli oldugunuzu konuda yazmamissiniz ama Evli olmaniz bu davranışlara bir gerekçe degil. Neden 1 yil ayri yasayacakken evlendiniz peki? Size saygi duymadigi belli ama en onemlisi sizin kendinize sayginiz olsa 50bdefa sizi tinlamayan adami arayip egosunu uzaya firlatmazdiniz.

Her tavır koyduğunda haklı haksız özür dilemeye devam et, değerini git gide düşür. Başka ne bekliyordun ki?

Günde kaç öğün bitti vs yazıosunuz acaba da adam artık he dio ! En ufak bir kavgada bitti gitti deyip deyip dönüyorsanız ertesi gün adamda bağışıklık yapmış olabilir . Tartışmadan sonra özür msjı yazıp kendi haline bırakmayı deneyin bazen . Cevap yazmayana 600 ciltlik kitap yazılacak mesajlar döşemenin anlamı yok . Cevap vermeyene ikinci mesajı atmayacaksınız .neyse barışırsınız çok da şey etmemek lazım

Back
X