• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşler nasıl bu noktaya geldi

govent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
24
0
86
45
Kayseri
Ben kayseride öğretmenim , üniversiteyide burada ailemin yanında okudum ve ilk olarak buraya atandım 3 yıl burada çalıştım. Hep ilemin yanındaydım ve ne üniversitede nede sonrasında sevgilim olmadı. Hep arkadaşlarım birileri ile tanıştırdı onlarda işte olmadı. Sonrasında yine kayserinin bir ilçesine tayinim çıktı ve ailemden ayrıldım bir kız arkadaşımla ev tuttuk ve ailemden ayrı yaşamaya başladım. Yine arkadaşlarım birileri ile tanıştırıyordu ama ben bu kişilere olmaz diyordum.
Sonrasında burada ki okulumdan T adında bir öğretmen ben den hoşlandığını görüşmek istediğini söyledi bende onu beğeniyordum zaman ver dedim. Görüşelim dedi bende MSN adresimi vedim.Ama sessiz içine kapanık birisiydi çok fazla muhabbetimizde olmamıştı bende çekindim ve arkadaş olarak kalalım dedim. Aslında istediğim onu tanımaktı , beni de çok etkilemişti , çok yakışıklı birisiydi ve birlikte olmayıda istiyordum . Ama birden grur yapmaya , saçmalamaya başladı. Bende sildim bir daha görüşmedik ( sadece MSN den görüşüyorduk , zaten burası kapalı bir yer bi yerde buluşsak hemen adımız çıkardı.)
Bu esnada ev arkadaşım F adında beni birisi ile tanıştırdı , onada olmaz dedim ama yinede arkadaşça görüşmeyi sürdürdük. Ve okulumdaki arkadaşım sonraki yıl evinden ayrı kaldığını aslında bana karşı bişey hissetmediğini söyledi , özür diledi ve onlada MSN de konuşmaya yeniden başladık.F adındaki kişi ile arkadaşça görüşüyorduk ve zamanla nasıl olduğunu anlamadan onu sevdim ama mantığım onu kabul etmiyordu bana pek değerde vermiyordu.Hata yaptığımı düşünüyordum ve tam bu ruh halindeyken T adındaki kişi içinde farklı şeyler düşünmeye başladım o sürekli ilgi göteriyor , çok değer veriyordu bana. Biraz azını yokladım oda hala benden hoşlandığını itiraf etti. Pişman olmuştum keşke T yi daha önce tanımaya başlasaydım demiştim.Ona hayatımda başkası olduğunu söyledim ama o yılın sonuna kadar MSN de konuşuyorduk , ilgisinin devam ettiğini anlayabiliyordum. Dönem sonunda görüşmek istediğini söyledi ben kabul etmeyincede bir daha görüşmeyelim diyip kesti attı.
O yaz aileme açıkladım sevgilimi onlar dersahanede çalışıyor ve başka şehirde diye kaul etmediler. Aileme bittiğini söyledim ama yinede sürümcemede devam etti ilişkimiz.
Ama artık olmayacağını düşünüyordum T adındaki kişi bana çok fazla değer veriyordu bende ona yaklaştım.Oda olumlu cevap verdi yine başladık MSN de konuşmaya. Ben umut vermemek adına arkadaşça görüştüğümü söyledim hep F ile olan ilişkimizde sürümcemede devam ederken birden bitirdim tamamen . T yi düşünmeye başladım yemeğe çıkalım dedi ben tamam dedim yine yanlış anlama arkadaşça gidecez dedim. Tamam dedi hadi gidelim dedim o gün için işim var yarın gidelim dedi. Ertesi günde evime arkadaşlarım gelecekti ben olmaz dedim.Sonrasında neyse arkadaşlarım kalkınca gideriz dedim. Ertesi akşam ne o sordu ne de ben bişey dedim. 1 Hafta sonra haftasonu yine açtım konuyu gidelim dedim geç oldu dedi. Sonra bi soğukluk oldu , bende kızmıştım naz yapıyor diye.
Sonrasında bir arkadaşım beni M adlı birisi ile tanıştırdı internetten bana mail attı bende cevap yazdım , öyle MSN den tanıştık. T isimli kişi bu anladı sanırım bana ısararla görüşmek istediğini söyleyince anladım ne diyeceğini , bu konulara girme dedim kapattım. Arkadaşıla konuşmuş ben şansımız olsun isterdim demiş. Bende onu aradım ben seni hep arkadaş olarak gördüm ben 2 yıldır F adlı kişi ile birlikteyim diye yalan söyledim. O da arkadaşımın tanıştırdığı ileride evlenmeyi düşündüğüm M adlı kişiye F adlı kişi ile ilişkim olduğunu cinsel ilişkiye girdiğimizi ( böyle bişey olmadı kesinlikle ) onu unutmadığımı felan yazan bi mail atmış.Şimdi M adlı kişi ilede aramız bozuldu...
T adlı kişiyide görüyorum okulumda beni çok sevmiş , beni kaybetmemek için yapmış öyle diyor kendisi...

İşte bu anlatmak istdim ve ne olur düşündüğünüzü yazın ne olursa. İsteyen bağırsın çağırsın , azarlasın ama mutlaka yazın ne düşündüğünüzü...

M,F,T ,msn de konusmalar :bbo: hersey birbirine karısmıs arkadasım anlamadım acık söyleyeyim kime tamam dedin kime yok arkadasız dedin kim o biriyle cinsel ilişkiye girdi demiş valla anlamadım ama eğitimcisin bilmen lazım ''azını yokladım'' değil ''ağzını yokladım''

Çok karıŞık canım ya
t ıle hoŞanıyprdun nıe f ıle gÖrÜŞtÜn bence hatayı orda yapmıŞsın bu olmazs ao olsun hesabı olmuŞ t Çok dÖnmÜŞsÜn her dÖnÜŞÜn onun ıÇın umut olmuŞ sen arkadaŞız dıye kesıtıp atmıŞsın bılmıyorum canım rabbım hayırlısını versın hakkında

bencede hiç biri ile görüşme birde ben öyle msn üzerinden kurulan ilişkilere sağlam bakmıyorum adamla çıkacaksın ki nasıl biri olduğunu azda olsa anlarsın ama msn çok farklı

ılişkilerinde çok tutarsız ve ne istediğini bilmeyen birisin sanırım. Çok kişiyle tanıştırılmışsın ilk görüşmemiş sonra tekrar görüşmüş sessizce bitirmişsin.Okurken anlamak için açıkcası biraz çaba gösterdim bilmiyorumkismile çok fazla kişiden bahsetmişsin ama burdaki olay bay T deye çıkıyor. Senin hakkında yalan yanlış ortaya atılan iftiralar ve senin çaresizliğin. Bana sorarsan bu kadar çok ve birbirini tanıyan kişilerle çıkma, ve T ye olanları anlat ister inansın, ister inanmasın. Sanada böle iftira eden kişidende uzak kal. Karmaşıksız sakin ve mutlu günler dilerim..

M,F,T ,msn de konusmalar :bbo: hersey birbirine karısmıs arkadasım anlamadım acık söyleyeyim kime tamam dedin kime yok arkadasız dedin kim o biriyle cinsel ilişkiye girdi demiş valla anlamadım ama eğitimcisin bilmen lazım ''azını yokladım'' değil ''ağzını yokladım''

teşekkür ederim dikkatin için işte inan hata yapıyor yanlış yazmışım.

T ye hayır dedim pişman oldum
F ye evet dedim pişman oldum
M yi daha tanımadan T bu olaya müdahele etti. Ona Mail attı

üniverste mezunu olduguna ve mezuniyet sonrası ailenle 3 yıl kaldıgına göre yasın enazından 25 26 vardır diye düsünüyorum bende o yaslardayım ve su yazdıklarını okuyunca lise yıllarında msn muhabbetleriyle vakit gecirenler geldi aklıma sakın yanlıs anlama ama biraz cocukca geldi tavırların bi T yle görüsmüşsün M cıkmıs F varmıs hepsi birbirine karısmıs...

t nin kafasını kırar
f yi tamamen unutur
m ile bir daha görüşmez

yoluma devam ederdim

Ayh bu ne ya F-T-M..
T ye hayır dedim pişman oldum demişsin.. Madem pişman oldun neden her seferinde arkadaşız dedin.. Bence hiç pişman olma zaten sana iftira atmış..
F ye diycek bişey bulamıyorum çünkü bi açıklama yapmamışsın bi süre birlikte olmuşsunuz ama o süre içerisinde de hata olduğunu anlamışsın sen..
M ile yeni tanışmışsın onu T mahfetmiş..
Sen en iyisi hiç birisiyle görüşme..
Bundan sonra görüşceğin insanla da msnden muhabbt etme direk yüz yüze görüş,konuş.
Bire bir tanı. Msnden her zaman söylenmek istenen söylenmek istendiği gibi anlaşılamayabilir..
Bi insanın mimikleri,yüz ifadesi,gözleri,bakışları her zaman önemlidir..
Sadece yazışmayla bi insanı tanıyamazsın..

Ayh bu ne ya F-T-M..
T ye hayır dedim pişman oldum demişsin.. Madem pişman oldun neden her seferinde arkadaşız dedin.. Bence hiç pişman olma zaten sana iftira atmış..
F ye diycek bişey bulamıyorum çünkü bi açıklama yapmamışsın bi süre birlikte olmuşsunuz ama o süre içerisinde de hata olduğunu anlamışsın sen..
M ile yeni tanışmışsın onu T mahfetmiş..
Sen en iyisi hiç birisiyle görüşme..
Bundan sonra görüşceğin insanla da msnden muhabbt etme direk yüz yüze görüş,konuş.
Bire bir tanı. Msnden her zaman söylenmek istenen söylenmek istendiği gibi anlaşılamayabilir..
Bi insanın mimikleri,yüz ifadesi,gözleri,bakışları her zaman önemlidir..
Sadece yazışmayla bi insanı tanıyamazsın..

Canım benim bunları inan bende biliyorum ama mümkün değilse yüzyüze görüşmek nasıl olacak

Bildiğin çorba hesabı olmuş.
Bak şimdi, yapacağın şey basit.
T ler M ler F ler geçmiştir. :1ninca:
Bugünün şimdi yaşadığın zaman.
Yarın ise gelecek. a.s
Geçmişe bir şey yapamayacağına göre düne bugünden itibaren kocaman bir sünger çek.
Bugün ve yarının onlarsız olsun. :lepi:
Gerçekten hoşlanacağın adam karşına çıktığında emin ol karşı koyamayacaksın... kaydirigubbakcemile
Bunlar da zamanla gülümseyeceğin anılar olarak kalacak... olumunekankayizsmile

Canım benim bunları inan bende biliyorum ama mümkün değilse yüzyüze görüşmek nasıl olacak

Mümkün değilse senin söylediğin gibi..
Yani şartlar el vermiyosa yeni şartlar yaratılır..
Çünkü anladığım kadarıyla sen ciddi,evliliğe doğru gidicek olan bi ilişki istiyosun..
Ee bunuda sadece msnden konuşarak tanımaya çalıştığın biriyle yapamazsın..
Kusura bakma gerçekler bu..
Tabikide bir çoğumuz sevgilimiz,sözlümüz,nişanlımızla msnden muhabbet edioruz..
Ama sırf msnden konuşarak tanımaya çalışılmaz..
Sağlıklı bi ilişki istiyosan ilk başta sanalı çıkart hayatından..

Ben onu bunu bılmem
cınsel ılsıkıye gırdım vs dıye sevgısını ıspatlamaya calısırken benım namusuma soz edebılıyorsa ben o adamın alnını karıslarım
bu ısler msn de fılan olacak ısler degıl canım
okumuş, meslegı ınsan yetıstırmek olan bır bırey olarak bırebır ıletısımı tercıh edeceksın
begendıgın senın krıtelrıne uyan bırıyle oturup konusacaksın zamn gecıreceksın kararını vereceksın
yoksa bask turlu ısler hayır getırmez

bence hepsını salla gıtsınnn bunlardan dogruu kıyı bulacanıgını zanetmıyorum bıde nıoye bu kadar kısılerle nette takıldın onu anlam veremedımmmm goruseceksenn yuzyuze gorusup tanımaısın bendce nette bazı seyler tam anlasılamıyor bhattta yanlıs bıle anlasılıyor bundcan dolayıdaa dogru kısıyde bulmamıs olabılırısnm

Arkadaşım ne bu böyle T ler F ler birbirine karıştı, birşey anladıysam arap olayım kafamçokkarıştı
Sen en iyisi hiçbiyle görüşme, sevmem ben böyle çetrefilli işleri kaydirigubbakcemile

Ben de bu yazıdan bişe anladıysam "Ğ " olayım emi.

T kim ,
M nerde
F napmış,

nolmuş yaaaakafamçokkarıştı

Back
X