• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşleri güçleri arkadan konuşmak

gracie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
432
29
68
Ankara
Selam herkese,
Kısa zaman once bir işe başladım. 6 ay olmamıştır. Belli bir kız grubu var onceden başlamışlar tabi onlar işe
Hadi diyelim yakınlıkları ondan ama sürekli ben gelirken agızları kapalı fısırdamalar, kendi aralarında konuşmak için birbirlerini çagırmalar. Benim bulundugum yerde bile başkaları hakkında konuşuyorlar benim hakkında kimbilir neler diyorlardır. Benim etrafımda hic boyle arkadan konuşan insanlar olmadı... Onun kaşı bunun gozu hayatımda kimseye birsey dediğim olmamıştır. Ayıp cünkü kimsenin kimsenin hakkında kıyafeti sacı başı kilosu osu busu icin konusmaya hakkı yok. Yuzune soyleyemeyecegini arkasından konusmaya hiç hakkı yok. İşi bırakmayı bile düşünüyorum bu insanlar yüzünden. Her an her hareketime saçıma başıma kıyafetime dikkat etmekten bunlar icin yapmaktan bıktım. Ne yapayım sizce?

Son düzenleme:
Selam herkese,
Kısa zaman once bir işe başladım. 6 ay olmamıştır. Belli bir kız grubu var onceden başlamışlar tabi onlar işe
Hadi diyelim yakınlıkları ondan ama sürekli ben gelirken agızları kapalı fısırdamalar, kendi aralarında konuşmak için birbirlerini çagırmalar. Benim bulundugum yerde bile başkaları hakkında konuşuyorlar benim hakkında kimbilir neler diyorlardır. Benim etrafımda hic boyle arkadan konuşan insanlar olmadı... Onun kaşı bunun gozu hayatımda kimseye birsey dediğim olmamıştır. Ayıp cünkü kimsenin kimsenin hakkında kıyafeti sacı başı kilosu osu busu icin konusmaya hakkı yok. Yuzune soyleyemeyecegini arkasından konusmaya hiç hakkı yok. İşi bırakmayı bile düşünüyorum bu insanlar yüzünden. Her an her hareketime saçıma başıma kıyafetime dikkat etmekten bunlar icin yapmaktan bıktım. Ne yapayım sizce?

Ayni ortamda calistiginiz kişiler tabiki önemli ama arkanizdan yok kilolu yok sac yok basi diye konusmalari sizi ne yerer nede yüceltir .
Siz isinizde iyi olun geresi palavra .maasiniz iyi ise bu kizvgrubu dişinda başka sikintiniz yoksa bosverin gitsin takmayin kafaniza heryerde var boyle tipler.....

kaynaşmaya çalış. :KK59:

kaynaşamadıysan işyerinde sadece onlar mı var? :KK14:

sen de kendi grubunu oluştur :KK14:

onları bu kadar takmaya gerek yok diyelim ki sizin hakkınızda da konuşuyorlar 'saçının rengine bak, kilosuna bak gibi...' bu lafların bir önemi var mı? işinizi yapın ve çıkın işyeri olayları işyerinde kalsın hayatınızın geneline yaymayın. aksi halde hem kendinizi hem de çevrenizi kötü etkilemiş olursunuz. yaşam kaliteniz düşer... ayrıca o grup ne zamana kadar birlikte olacak tartışışır. siz merak etmeyin yakında birbirlerine düşerler:KK53: birde belkide bişeyler olur ve onlardan bazıları işten çıkar belli mi olur:KK50:

Bence şunu bilki birileri arkandan konuşmaya başladıysa seni çekemiyorlardır. demekki çok monoton bir hayatları varki başka muhabbet edecek şeyşeri yok seni konuşuyorlar, İnadına güçlü ol inadına üzerine yürü 3-5 dedikoducu yüzünden işmi bırakılır seni sevmiyorlarsa onlar bıraksın gitsin ...

Neden onlar için dikkat ediyorsun ki..
Onların yaptığı tek şey, iş yerindeki can sıkıntılarını bir şekilde gidermek,ortamı renklendirmek..
Ama işte renklendirme kısmını yanlış anlamışlar, dedikodu yaparak, veya arkadan konuşarak hayatlarına renk katacaklarını sanıyorlar ama yanılıyor hepsi..

Sen rahatına bak, keyfine bak.Neyin ne olduğunu biliyorsun sonuçta..
Konuşan konuşsun, niye canını sıkıyorsun ki..

Selam herkese,
şu an hepsinin arkasından yardınrdın yalnız:KK70::KK70:

maalesef insanlar artık böyle saçma bir hal aldı
kimsenin yüzüne bi şey söyleyecek cesareti kalmadı. He sen söylersen onada kabulleri yok. anında denegesiz , patavatsız oluveriyorsun. Bence siz hiç böyle insanlarla muhatap olup seviyenizi bozmayın

Boyle insanlar her yerde var maalesef…isteyerek veya istemeyerek bizlerde belki birilerinin arkasindan konusuyoruzdur belki…ama…

Bazi insanlarda varki aynen dedigin gibi…ortamda olmadigini firsata donusturup kendi aleyhine cevirenler…

Benim is yerimdede var..hemde 2 tane direkt olarak ilesimim olan ve her gun pis suratlarini gordugum…ya gidecen ya gudecen baska caresi yok…

Ben yokken arkamdan neler soyluyorlarmis neler…benim bunlardan haberim yok tabii, cunku yuzume karsi mert degiller…zaten mert olsa o sekilde hareket edemez…ben nasilsam oyum..sevmiyorsam muhattab olmam konusuyorsam konusuyorumdur yani…hem konusup hemde her soylenilenden kendine dedikodu malzemesi cikarmayida onlarda gordum.

Herneyse herseyi ogrendim firsat firsati dogurdu ve olaylari fistekleyen 2 kisiden birini patronumunda bulundugu bir konusmada uyardim…

Eger bir sorunun varsa bana gelip soyle arkamdan konusmandan rahatsiz oluyorum filan dedim…hahaha surat kipkirmizi…inanir misin hic birsey diyemedi..cunku soyleyecek birseyi yokki soylesin…birde farkinda degilmis dedikodu yaptiginin…hahaha boyle insanlardan tiksiniyorum…kendi hayatlari yeterince eglenceli olmadigi icin milletinki hakkinda atip tutuyorlar…kendilerine baksalar aslinda acinacak haldeler belkide…Allah o durumlara dusurmesin bizleri.

Evet haklısınız ama insan icinde olunca daha da can sıkıyor. Hayır bir de hep şunu düşünüyorum demek ki varım dikkatlerini çekiyorum ki çekilemiyorum :) oysa ki baksan kendi halimde, güzel giyinen zevkli ve şık oldugu soylenen biriyim. Belli ki rahatsız ediyorum varlıgımla :)

o ne yaw..
ergen gibi gözüne baka baka fısıldıyolar mı...
lüzumsuzlar.....

o ne yaw..
ergen gibi gözüne baka baka fısıldıyolar mı...
lüzumsuzlar.....
Aynen oyle... Geçen gün günaydın dedim gülümseyerek yaklaşıyorum yanlarına bi tanesi diğerine egilmiş bişey diyodu tam ben gelirken, efendim dedim günaydın dedi :) salak sanıyorlar heralde karşılarındakini

Selam herkese,
Allah Allah birileri dedikodu yapıyor diye iş mi bırakılır.Boşver kim ne yaparsa yapsın sen kendini bildikten sonra.

Ben ilk seminerimi aldığımda okuldaki grup aynı böyle fıs fıstı...Yeri gelir yakın da davranırlardı ama bir fısıldaşma bir şeyler...
2 hafta sonra seminer sonunda her şey ortaya çıktı, meğer beni beğenmişler de bilmem kime düşünüyorlarmış, tanımadıkları için nasıl söyleyeceklerini bilememişler:KK24:

Selam herkese,
boş ver ya kim konuşursa konuşsun arkandan. Konuşmayan kazanır unutma! takmazsan ilahi adalet yerini bulur

Evet haklısınız ama insan icinde olunca daha da can sıkıyor. Hayır bir de hep şunu düşünüyorum demek ki varım dikkatlerini çekiyorum ki çekilemiyorum :) oysa ki baksan kendi halimde, güzel giyinen zevkli ve şık oldugu soylenen biriyim. Belli ki rahatsız ediyorum varlıgımla :)

Arkanizdan konusulmasinin sebebini varliginizi cekememeleri ve dikkat cekmeniz olarak yorumlamisken neden bu kadar rahatsizsiniz?

Yani sizi begendikleri ve cekemedikleri icin konustuklarini dusunuyorsaniz bundan memnun olmaniz lazim, tarzinizla fark yarattiginizi dusunmeniz lazim.

Ustelik boyle dusundugunuzu onlar da hissettirlerse sizin kendini begenmis, soguk vs oldugunuzu konusuyor da olabilirler.

Arkanizdan konusulmasinin sebebini varliginizi cekememeleri ve dikkat cekmeniz olarak yorumlamisken neden bu kadar rahatsizsiniz?

Yani sizi begendikleri ve cekemedikleri icin konustuklarini dusunuyorsaniz bundan memnun olmaniz lazim, tarzinizla fark yarattiginizi dusunmeniz lazim.

Ustelik boyle dusundugunuzu onlar da hissettirlerse sizin kendini begenmis, soguk vs oldugunuzu konusuyor da olabilirler.
Hic o tarz degilim biliyor musun? Gayet samimi sevimliyim. Yapmacık sekilde degil bu ama. Aralarından bazılarıyla aram iyi hatta.. Onların dışında iş ortamjnda da arkadaşlarım var tabi. Ama belli bi kaç kişi bu bahsettiğim. Anlamadım yapı meselesi sanırım

Back
X