Işleten şahıs

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
Merhaba kızlar. Kuzenim face den bi kizla tanisiyo. Kiz cok guzel ve kendini hemşire olarak tanitiyor. Bulusmaya karar veriyorlar. Kuzenim bulusma yerine gidiyor 1 saat bekliyor. Ve kiz da buna "ilerden sizi gordum ama cok cirkinsin, yakisikli degilsin, berbat gorunuyosun o yuzden bulusmaya gerek görmedim diye asagiliyor, hakaret ediyor ve engelliyo (tel numarasini vermemis bu kiz faceden mesajlasiyorlar) tabi bu olay sonucunda kuzenim bu kizin gercek olmadigini anliyor. Eski sevgilisinden şupheleniyo.(olayli bir sekilde ayrilmislardi 3 ay önce) O adresteki fotograflarin da sahte oldugunu dusunuyor. Kuzenim hukuki yollara basvurmayi dusunuyo. adres dondurulmus savciliga verecek ama adres yok ortada. Ben dondurulan adreslerin de bulunabildigini duymustum. Kendisine hakaretten dolayi savciliga vermek istiyor. Bu islerden anlayan veya avukat olan arkadaslar bakabilir mi? Biz bu isleten kisiyi nasil bulucaz?

Cok takmis durumda. Kız tipiyle dalga gecmis. Hakarete girer mi bilemiyorum onu da

Genclerim birbiri ile flortlesmesini ve arada cekismelerini ciddiye alip savci ilgilenirmi bilmiyorum ama kuzeninde bir tuhafmis.Hakkinda hicbirsey bilmedigi bir kizi niye ciddiye aliyor ki?Belkide delinin teki kiz..
Kuzenim de olsa ayni seyi soyluyorum :erkek milleti.. guzel kiz gorunce dayanamiyorlar. Eski sevgilisinin üslubuna benziyo yazilari falan. Muhtemelen o. Bu arada kuzenim 28 yasinda :))

Kuzenim de olsa ayni seyi soyluyorum :erkek milleti.. guzel kiz gorunce dayanamiyorlar. Eski sevgilisinin üslubuna benziyo yazilari falan. Muhtemelen o. Bu arada kuzenim 28 yasinda :))
Yinede degmez ki ugrasmaya..ustune dustukce kendini bir halt zannedecek.eger cok eminse o oldugundan gordugu yerde alayli bir gulusle gecip gitsin yanindan bu ona yeter.

bence kendısını gulunc duruma dusurmesın
bu konuyu burda kapatsın derım :)

28 yaşında adam , kendisine telefon bile vermek istemeyen bir kızla buluşacak kadar saçma bi davranışta bulunduysa, haketmiş başına gelenleri, yapan eski sevgilisi bile olsa ve bunu ortaya çıkarsa da kendisi rezil olur yine, her salatalığım var diyene tuz alıp koşan birisi imajı oluştu bende.

28 yaşında adam , kendisine telefon bile vermek istemeyen bir kızla buluşacak kadar saçma bi davranışta bulunduysa, haketmiş başına gelenleri, yapan eski sevgilisi bile olsa ve bunu ortaya çıkarsa da kendisi rezil olur yine, her salatalığım var diyene tuz alıp koşan birisi imajı oluştu bende.
Hırslandı bizim ki. Bulucam diyor baska bisey demiyo

en yakın arkadaşım böyle bir şey yaşadı. kızla yaklaşık 3 ay konuştular. bir de numarasını vermişti. başka birinin fotoğraflarını kullanıyordu. maddi hiçbir şey talep etmemiş ama bence kızın ailevi sorunları vardı arkadaşımla teselli buluyordu.

her buluşmadan önce kız hastalanır ya da kavga çıkarırdı. "olum seni fena koparıyolar haberin olsun" dediğimde de bana kızıyordu arkadaşım :KK70:

dedim gel çıkaralım kim bu neymiş avukatımla görüştük hiçbir şey yapamazsınız ortada maddi kazanç yok,dolandırıcılık yok,ben böyle bir davaya bakmam falan demişti.

kız da 16 yaşında bir lise öğrencisi çıkmıştı kendimiz bulmuştuk.:oha:

en yakın arkadaşım böyle bir şey yaşadı. kızla yaklaşık 3 ay konuştular. bir de numarasını vermişti. başka birinin fotoğraflarını kullanıyordu. maddi hiçbir şey talep etmemiş ama bence kızın ailevi sorunları vardı arkadaşımla teselli buluyordu.

her buluşmadan önce kız hastalanır ya da kavga çıkarırdı. "olum seni fena koparıyolar haberin olsun" dediğimde de bana kızıyordu arkadaşım :KK70:

dedim gel çıkaralım kim bu neymiş avukatımla görüştük hiçbir şey yapamazsınız ortada maddi kazanç yok,dolandırıcılık yok,ben böyle bir davaya bakmam falan demişti.

kız da 16 yaşında bir lise öğrencisi çıkmıştı kendimiz bulmuştuk.:oha:
Oo 3 ay cokmus. Bunlar 2 hafta gorustuler. Kiz da bi güzel ki.. bence rus bi kizin fotosunj kullanmis. Bizimkiyle dalga gecmek icin gorusmus ama

hiç bi avukat veya savcı bu işle uğraşmaz. ortada şikayete konu olacak bi davranış yok çünkü.

Back
X