Bildiginiz gibi 1 sene önce olayli ve cok üzücü bir nisanlilik gecirdim ve ayrildim .Suan 27 yasindayim, daha okulum bitmedi.Allaha sükür iyi, karakterli bir insan oldugumu düsünüyorum ve cirkinde sayilmam.
Gönlüm okadar yaraliki bir daha birini sevememekten sevilmemekten korkuyorum evet dogru insani bulamamaktan korkuyorum.Kimsenin beni istemiyeceginden korkuyorum o yasadiklarimdan dolayi.Travma yasadim.
Ben de bir genc kiz/ kadin olarak sevdigimi saygi duyacagim kendime denk gördügüm yakistirdigimi almak isterim. Bu üzüntüler kaygilar icindeyim hayatimda kimse yok zaten begendigim güzel ciftler var kurban oldugum Allah insallah banada nasip eder .
Bunlari atlatip hazmetme süreci derken simdide basima baska seyler cikti.
Bir tane hic tipim olmayan cocuk ayni zamanda uslubunu begenmedigim ve Trden olan bir cocugu basima sarmaya calisiyorlar. Bu cocuk bana Faceden 2 sene önce (daha nisanliyken hemde ayip diye birsey var) arkadaslik teklifi gönderdi slm yazdi kabul etmedim.
Ayrildigimdan 1 ay sonrasi burdaki teyzesi salak gibi numarami vermis tanimiyorum bile kimdir nedir aradi konusmayi bilmiyor baskasindan medet umuyor.Yok teyzem size konuyu acmis! O zamanki israrlara ragmen kabul emedim. Teyzesi her Allahin günü bizdeydi yakisirsin sen bizim gelinimiz olacaksin iyiki ayrilmissin felan filan. Dakka bir aramalar tanis tam birbirinize göresiniz cok iyidir.
1. Tipim degil, itici geliyor bana ( Allah günah yazmasin cok üzülüyorum
2. Uslubu konusmasi tarzim degil, (ben edebiyatla, sanat, din,felsefe cok ilgilenirim)
3. Araya anasini yengesini sokmalar
4. 29 yasina gelmis, hic sevgilisi olmamis, bi kizla nasil konusulur bilmiyor
5. Trden olmasi bir dikis tutturamamis okulda ailevi sorunlari yüzünden psikolojisi bozulmus ve hünüz bu yil üniversiteye baslamis
Yanlis anlasilmasin ben hor görmüyorum kimseyi ama ben de okuyorum, 6 dil biliyorum, cok parlak ve acayip agir bi bölümde okuyorum kendimi gercekten yetistirdim büyük hayallerim var.Ne zorluklarla emeklerle girdim ben burada üniversiteye kendim paraladim bir yabanci olarak.
Zaten kalbim kirilmis sevdigimi alamamisim burda ne yabanci nede Türk olabiliyorsun dinler, mezhepler, diller aile ve kültür farki derken arada kalmis sinirlari cizilmis bir nesiliz biz. Hele okuyan bi kiz olmak tam bir iskence!
Trden birini getirmek dil ögretmek, ona meslek bulmak, alismasina yardim etmek o kadar zor ki hele okuyan bir kadin olarak okadar sorumluluk yük biniyor üstüne. Hem calismadigimdan ve önümüzdeki 3-5 sene meslegimi icra edemiyecegimden sacma bir girisim. Ilerde evliligi gectim cocuklarin da tüm sorumlulugu bana binecek. Makinemiyim ben etim ne budum ne.Ben yük almak degil, zorlu hayatimda azicikta yükümü hafifleten bir es isterim. Sirtimi dayanacak , varligina hayran olacagim gurur duyacagim biri.
Rabbim o cocuga da yardim etsin belki dünyanin en iyi insani bilemem ama benden iyi hayirli birini bulsun ama pesimi biraksin ne olur!
Suan o kadar hayir dememe ragmen Trdeki akrabalarima gidiyor annesi benim teyzelerimi halalarimi ikna etmeye calisiyorlar. Yok yüzük taksinlar internetten görüssünler arada gidip gelsinler! Israrda israr.
Isin kötüsü Annemi etkiliyorlar! Hele bana nasil vicdan yapiyorlar anlatamam. önemli olan ailenin seni istemesi deger vermesi bak istiyorlar seni. Kim yakisikliyla evlenmiski, ne güzeller tipsizlerle evlendi mutlu. Ask yok kendini kandirma kabullen gitsin.
Vay efendim cocugun annesi konusunca kalbimiz huzur buldu, yok cok köklü bir aile maddi olarakta iyiler.Cocugu memlette cok övüyorlar iyi akilli felan filan.
Iste sen büyük konusuyorsun kibirleniyorsun Allah seni sinayacak bakalim kimleri karsimiza getireceksin. Böyle mutsuz olacaksin sevdin dengini buldunda ne oldu, seni istemediler sana cöp kadar deger vermediler .Biz cok iyi hissettik bu ailede cocukta sen niye kendine yakistirmiyorsun sen cok mu güzelsin cok mu akillisinda kendini üstün görüyorsun. Kismetin belki bu kadarmis yüzük takin gidip gel tanisin anlasin vs. vs.
Ya sanki dogru kalbime göre gelen insan oldu da ben begenmedim

Neden anlamiyorlar beni? Gercekten Avrupa köselerinde evde kalip kötü insanlarmi sinayacak beni sirf o cocugu kabul etmedigim icin. Iki senedir istemiyorum anlamiyorlar yok kaderinde varki böyle israr ediyorlar. Yok bi baktinki evlendin vs. vs� O kadar vicdan azabi duyuyorumki o kadar korkuyorum basima gelecek diye.Büyük konusmak istemiyorum ama ölürüm daha iyi demek geliyor icimden!
Ben sülalemin gözbebegiydim örnek gösteriliyorum herkesin nazarinda basmbaskaydim simdi ne durumlara koyuyorlar beni! Aglama krizlerine girdim bi kac gündür sevdiklerim tarafindan ugradigim bu baskilar ve kötü varsayimlar yüzünden!