soruları görebiliyiz ? belki biz yardımcı olabiliriz.
Bebegım cok sagol ya elınden gelen herseyı yapmışsın.Allah razı olsun senden cok duamı aldın.Cok tesekurler.Ben yurtdisinda yasiyorum o yüzden ilk sorulari anlamadim bile
5) C
6) C
10) D
13) C
15) A
16) E
umarim dogrudur.
14) aslinda söyle olmali sanki y=60x+2400 ama bu s1k yok
Bebegım cok sagol ya elınden gelen herseyı yapmışsın.Allah razı olsun senden cok duamı aldın.Cok tesekurler.
Bebegım 14.soruda oyle bır secenek yok valla bılmıyorum.
Bebeğim cok saol yıne de bır derdın sıkıntın olursa her zaman burdayım hıc cekınme.rica ederim canim senden de Allah razi olsun :) Elimden geleni yapmaya calistim geri kalan sorulari anliyamadimda cözemedimde o yüzden. sorun varsa sor elimden geleni yapayim ben bu dersi iki yil önce görmüstüm ama dedigim gibi birde yurtdisinda oldugum icin anliyamadim.
Hmm 14 biraz garip cünkü 60 degisik maliyet 2400 sabit maliyet toplam maliyat. 100 fiyati nasil 100x+2400 olur ki onu bende anlamadim insaAllah baska arkadaslarda bi bakarda bende ögrenirim catlarim yoksa
Bebeğim cok saol yıne de bır derdın sıkıntın olursa her zaman burdayım hıc cekınme.
Sen hangı bolum okudun canım matematıgın ıyı sanırım.Bır de anlamadıgım bu soruları normal matematık öğretmenlerı yapamıyor.
Senın de mı askerlık bıtmesıne daha var bebegım :). Bende mezunsun sanmıştım.Neyse ıkımızde hayırlısıyla mezun oluruz ınsallah.Bende turızm ısletmecılıgı ve otelcılık okuyorum.Matematıgı ben sevmıyorum ve anlamıyorum bebegım zaten bu yuzden yapamadım.Gercı matematık öğretmenlerı yapamadı ıktısadı bılgı lazım dedıler.Sen elınden gelenı yaptın bebeğim olsun.daha bitmedi kiben yurtdisinda yasiyorum canim. part-time okuyorum yani hem calisiyor haftasonuda universitem var 5. sömesterdeyim daha 3-4 sömester var önümde. Ben isletme okuyorum evet matematigim iyi ve seviyorumda sayilarla ugrasmayi :) ama iste bazi sorulari anliyamadim malesef
Senın de mı askerlık bıtmesıne daha var bebegım :). Bende mezunsun sanmıştım.Neyse ıkımızde hayırlısıyla mezun oluruz ınsallah.Bende turızm ısletmecılıgı ve otelcılık okuyorum.Matematıgı ben sevmıyorum ve anlamıyorum bebegım zaten bu yuzden yapamadım.Gercı matematık öğretmenlerı yapamadı ıktısadı bılgı lazım dedıler.Sen elınden gelenı yaptın bebeğim olsun.
Yok bebegım yapamamıs bende anlamadım.ahhh keske bitse diye bakiyorum cok yorucu oluyor hem calis hem oku. Bu sorulari bir matematik ögretmeni yapamamismi bence öyle aman aman hic iktisadi bilgi olmadan yapilamayacak seyler degil ki?!
Yok canım bır yanlıslık oldugunu sanmıyorum.Sınav carsamba gunu ve test hoca cozum falan ıstemıyor.soruları tekrar gözden geçirebilir misin acaba arada yanlış yazdıkların olabilir mi?
bu arada sabah aceleyle baktım defterimi bulamadım ama elimden geleni yaparım canım. bir de bu sınav ne zaman ve hocanız çözümlerini de istiyor mu?
Yok canım bır yanlıslık oldugunu sanmıyorum.Sınav carsamba gunu ve test hoca cozum falan ıstemıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?