- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.765
- 248
Ohh devlete yerlestim. Emek verdim sıralamaya girdim cokta guzel hakkimla yerlestim. Maas veta sigortam diye aglamiyorum zaten. Memurun dedigini aynen soyledim. Hekimim raporumu vericek maasim yada sigortam yatmasada olur. Dunyanin en mukemmel insanlari tesekkur ederim aciklayici bilgilerinize. :)
Mune konum kapatilsin lütfen.
Peki doğum izni bittikten sonrası için planınız nedir?Turkiye geneli 9 il acildi bize ben alanda 5. Oldum. Yerlestigim sehir 10 saat uzaklikta. Cok emek verdim hakkimla yerlestim. Burada maas alicaksiniza taktilarda derdim maas degil anltamadim neyse tesekkurler.
Siz ilk yazdiginiz konunuzda cocugunuzdan bahsettiniz mi? -hayirYahu maas degil derdim. Ben cocugumu deert ettim siz maasimi. Gayette hakkimla atandim. Size niye dert ki.
niye mi dert? söyleyimYahu maas degil derdim. Ben cocugumu deert ettim siz maasimi. Gayette hakkimla atandim. Size niye dert ki.
O hastaneye atananlardan yola çıkarak bu sahte raporu yazan doktorun da adı bulunur. Asıl suçlu o benim gözümde.
Rica ederiz, umarım biri seni kayseri develi hatice muammer hastanesine şikayet eder de hak yerini bulur :) (ben sadece önceki konunuzda yazanı iletiyorum) dediğim gibi umarım hak yerini bulur...
üstte birinin de bahsettiği gibi 90 fiili çalışması olmadan maaş alamaz. Sadece hakkını kaybetmez o kadarniye mi dert? söyleyim
o aldığınız maaş var ya hani, devletin kasasından çıkan
heh işte tc vatandaşı herkesin hakkı var
size göre bu kadar basit bir mesele
ama ben şahsen hakkımı helal etmiyorum
2 ay poponuzu dikip yatacaksınız ama devletten maaş alacaksınız bir de utanmadan bunu buraya yazıyorsunuz
pes
Bizim vergilerimizle diye ağlamani bekliyorum.niye mi dert? söyleyim
o aldığınız maaş var ya hani, devletin kasasından çıkan
heh işte tc vatandaşı herkesin hakkı var
size göre bu kadar basit bir mesele
ama ben şahsen hakkımı helal etmiyorum
2 ay poponuzu dikip yatacaksınız ama devletten maaş alacaksınız bir de utanmadan bunu buraya yazıyorsunuz
pes
Devlet odemiyor o maasi ben oduyorum , baban oduyor , annen oduyor
Essek gibi calisiyorum sonra her ay maasimdan vergi kesiliyor ve bunlara odeniyor
Herzaman haram olsun derim ama konu sahibi hamile oldugu icin demeyecegim bu sefer
O hastaneye atananlardan yola çıkarak bu sahte raporu yazan doktorun da adı bulunur. Asıl suçlu o benim gözümde.
vergiyle alakası yokBizim vergilerimizle diye ağlamani bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?