Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MükemmelsinizRabbim bir ömür mutlu olmayı nasip etsin size
![]()
gelinligin müthiş.. dogal ortam fotografları da harika.. Allah mutlu etsin. cokk güzel cok yakısmıssınız ayrıca.
izmirlisin sanırım cekim nerde oldu ? mekan hosuma gitti cok![]()
muhteşemmmmmm
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım :)
Çok teşekkür ederim canım.Fotoğraflarınıza bayıldımmm :) maşallah.. Ömür boyu mutluluklar dilerim..
gelinliğmi kayınvalidem dikti canım. Pronoviasta birkaç modelin karışımıydı benim gelinliğim beğenmene cok sevindim çok teşekkürlerMutluluklar dilerim,gelinliğinizi nerede yaptırdınız?Pronoviasta böyle bir model görmüştüm,üst kısmını çok beğeniyorum.ancak her yer bu kadar benzerini yapamıyor maalesef..
çoookkk tatlısınız ...hep gülün inş...![]()
gelinliğmi kayınvalidem dikti canım. Pronoviasta birkaç modelin karışımıydı benim gelinliğim beğenmene cok sevindim çok teşekkürler![]()
Gelinliğmi kayınvalidem dikti canım. Pronoviasta birkaç modelin karışımıydı benim gelinliğim beğenmene cok sevindim çok teşekkürler![]()
Cne maharetli kayınvalideymiş çok şanslısın valla island
çok da güzel olmuş![]()
kendi işi canım düğüncü mağazası varKayınvaliden terzi mi yoksa,senin için özel olarak mı dikti :26: Ama iki türlü de olsa çok yetenekliymiş,söylemeden geçemeyeceğim :)
amin canım çok teşekkür ederimAllah mutluluk versin. dış çekimler daha hoş, daha güzel, daha doğal ve tabi daha pahalı :)
fotoğrafcının konseptlerinden biriherşey iyi hoşta o ayakkabını tutturup poz vermekde neyin nesi yaa.. dert olurdu içime söylemesem yaa![]()
mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor. Allah daim etsin.
Gelinliğin çok güzelmiş ve çok beğendim.
Mutluluğunuz ilk günkü gibi devam etsin inşallah...![]()