Tabiki canım. Ben göztorbalarımı aldırdım.
Göztorbaları alınınca, gözaltlarımdaki fazla derileride aldırdım yani gerdi doktor bey. Benden öncede yengem hem üst hem alt yaptırdı oda ibrahim beye ameliyat oldu. Ameliyat lokal anestezi ile gerçekleşti.
Tabiki canım. Ben göztorbalarımı aldırdım.
Göztorbaları alınınca, gözaltlarımdaki fazla derileride aldırdım yani gerdi doktor bey. Benden öncede yengem hem üst hem alt yaptırdı oda ibrahim beye ameliyat oldu. Ameliyat lokal anestezi ile gerçekleşti.
Nasıl anlatsam canım,memnun kelimesi az kalıyor, muhteşem oldu, dün bir hafta oldu, her aynaya bakışımda (doğal olarak tabiki daha morluk hafif şişlik ve ameliyat izi var) inanamıyorum. Hiç ağrım sızım yok, olmadıda hiç. Cuma öğlen ameliyat oldum, Cumartesi kontrol, pazartesi kontrol ve çarşamba dikişlerim alındı, ama dikişleri almanyada aldırdım (ben almanyada yaşıyorum) burdaki doktorum, hayretler içersinde kaldı, mükemmel dikilmiş dedi. O kadar mutluyumki anlatamam iyiki yaptırmışım, iyiki ibrahim aşkar a ameliyat olmuşum, belki biliyorsundur dr bey Femmeplast a, sanırım istanbul dasın, sende.