Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de İsmail Kurana ameliyat olmuş birilerini arıyorum.. Çok tavsiye edildi , İstanbul Cerrahi Hst. hastalarını ona gönderiyormuş, göz estetiğinde..Ismail Kuran'a goz kapagi ameliyati olan var mi?
canim kime??Merhaba kızlar, ben geçen hafta gözaltı ameliyatı oldum, ama istanbul'da başka doktora.
Merhaba Nergis000, geçen cuma doç dr ibrahim aşkar a ameliyat oldum canım. Merak ettiğin birşey varsa, yardımcı olmaya çalışırım.canim kime??
tam olarak ne ameliyati oldum canim goz torbasi mi alt goz kapagi mi tam detayli anlatabilir misinMerhaba Nergis000, geçen cuma doç dr ibrahim aşkar a ameliyat oldum canım. Merak ettiğin birşey varsa, yardımcı olmaya çalışırım.
tam olarak ne ameliyati oldum canim goz torbasi mi alt goz kapagi mi tam detayli anlatabilir misin
canim memnun kaldin miTabiki canım. Ben göztorbalarımı aldırdım.
Göztorbaları alınınca, gözaltlarımdaki fazla derileride aldırdım yani gerdi doktor bey. Benden öncede yengem hem üst hem alt yaptırdı oda ibrahim beye ameliyat oldu. Ameliyat lokal anestezi ile gerçekleşti.
Canim, cevap yazdım yanlışlıkla aşağıya yazdımcanim memnun kaldin mi