- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Ben isim yerine bebek soy isim yerine de soyadiniz yaziyor diye biliyorumBebeğim doğduktan sonra bir kadın doğum hastanesine sevk edildik, tetkikler yapıldı,şimdi dikkat ettim de
BEBEK MANDALİNA LİMON(BENİM ADIM SOYADIM)
TC:......(BENİMTC M)
Böyle yazılmış da ismi konulmayan bebeklerde hastane yenidoğmuş bebeğin tetkiklerine anne adınımı yazar?Anne kimliğiyle mi işlem yapılır?Diyelim işleme baba götürdü çocuğu, baba ismiyle kadın doğumhastanelerinde bebek adına işlem yapılırmı?
Teşekkür ederim
Ben isim yerine bebek soy isim yerine de soyadiniz yaziyor diye biliyorum
Mesela Adi:bebek Soyadi:evvel gibi
Bebek kimligi çıkmadıgı için anne üzerinden bakılırBebeğim doğduktan sonra bir kadın doğum hastanesine sevk edildik, tetkikler yapıldı,şimdi dikkat ettim de
BEBEK MANDALİNA LİMON(BENİM ADIM SOYADIM)
TC:......(BENİMTC M)
Böyle yazılmış da ismi konulmayan bebeklerde hastane yenidoğmuş bebeğin tetkiklerine anne adınımı yazar?Anne kimliğiyle mi işlem yapılır?Diyelim işleme baba götürdü çocuğu, baba ismiyle kadın doğumhastanelerinde bebek adına işlem yapılırmı?
Teşekkür ederim
baba kimliği ile kesinlikle olmazmıBebek kimligi çıkmadıgı için anne üzerinden bakılır
merak ettimsadece, bebek için kimin kimliğiyle işlem yapıldığınıNe önemi var
Yani bunu neden sordunuz
Genelde bebek ve soyadı yazılır
Bazı yerlerde anne adı da yazılıyor ki aynı soyadlı olunca karışmasın diye
merak ettimsadece, bebek için kimin kimliğiyle işlem yapıldığını
kendi özelimde bazı sıkıntılarımoldu, onunlailgiliAma işte kimse bunu durduk yere merak etmez ki
Bir şey olmuş ki merak etmişsiniz ne oldu zira belki o olay özelinde bir durum vardır
ücret değildi sorduğum, annenin mi babanın mı kimliği ile işlem yapılır, onu merak etmiştimZaten ilk 20 gün bebek muayeneleri ücretsiz diye biliyorum
Özelede gidilse ücret alınmıyor
Annenin kimliği ile yapıldığını söylemiştim bendeücret değildi sorduğum, annenin mi babanın mı kimliği ile işlem yapılır, onu merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?