• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ismimin anilmasi eltimi sinir etti:)

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Gecenlerde kayinvalidem birde eltim bir arkadaslarini ziyarete gitmisler. Kayinvalidemde orda eltime surekli benim ismimle seslenmis hitap etmis, insan bzn isimleri karistiriyor fln olur yani herkeste oluyordur mutlaka. Eltim bu duruma iyice sinirp olmus. Bunu bana kayinvalidem anlatti. Kayinvalidemde bunu niye bana anlatti anlamis da degilim ztn.

Dert edindigimden degil, gulucuk isareti yaptim farkindaysaniz. Eltim benden hazlanmaz pek ondan. Bu durumdada sevmedigni benden gicik kaptigni belli ettirmis ztn

kayınvalıden de az değil. bugun ona yapan
yarın sana yapar bilesin :=) onu kıskanın falan mı istiyor çözemedım.
ayrıca sana ıkıdebir başkasının yanında eltinin adıyla seslenseydı, senın tepkın ne olurdu ?

bu arada, başkasının seslenmesı ayrı, kayınvalıdenın seslenmesı ayrı olur.
başkasıyla kıyas yapma bence

kayınvalıden de az değil. bugun ona yapan
yarın sana yapar bilesin :=) onu kıskanın falan mı istiyor çözemedım.
ayrıca sana ıkıdebir başkasının yanında eltinin adıyla seslenseydı, senın tepkın ne olurdu ?
Dedigim gibi ben boyle seyleri mesele etmiyorum ki ztn, kafama takacagim okdr baska seyler varken biri bana baska isimle seslenmis onu mu dert ediyim

Isminizin anılması değil ki mesela, karşındaki insanın ismini hatırlamamak, onu dikkate almamak, önemsememek demektir, sizin yerinize durmadan ayşe, Fatma diye hitap etse yine rahatsız olur eminim ki eltiniz

kayınvalide stratejisi:Böl, parçala, yönet.Aman gaza gelip eltiye sarmayın. Kayınvalidenin yanında da elti hakkında konuşmayın, laf taşır gibi anlatmış.

Back
X