• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ismimin anilmasi eltimi sinir etti:)

bende sinir oluorum mahallede bi gelin var onu benden çok sevdiğine eminim hep ondan bahsedio çoğu zmanda bana onun adıyla hitap edio ama çoğu kv de var bu arakaşımın kvdesi onada benden bahsediyormuş durmadan ... hani derlerya elin kızı onu yapmış sen niye yapamaıon hep bir kıyas meselesi isim konusuna gelince belkide eltinizin damarına basmaya çalışıo bnm kv anldım kadryla öle ama ben he deyip geçiorum içimden sinir olsamda:KK14:

Benim kvde de daha dün gelen eltimin isimini ezberlemiş ..kaç senelik gelini olan benim ismimi bir günde unutmuştu.benim ismimi birkere bile görümcemin ismiyle karıştırmayan kadın eltim gelince karıştırmaya başlamıştı.bilinçli yaptığını biliyordum ama hiç sesimi çıkarmadım sonunda ettiğini buldu.

sizde eltinizin yerinde olsaydınız aynı tepkiyi verirdiniz.

Sinir olmasi gayet normal bunu malzeme yapip bide size anlatan kv anormal mi ne

Herkes sinir olunacak durum demiş ama benim kayınvalidemin de dili sürçer bana görümcemin adını, eltime benim adımı falan söyler karıştırır isimlerimizi. Yaşlı insan bilerek yapmadığına eminim ben.

Tabi art niyet varsa siz hissedersiniz.

Yasli insanlar yapabilir bunu. Bence ooo nasilda seviliyorum hep benim adim aniliyor diye sevinilecek birsey degil. Benimde anneannem gelinine en baslarda sasirip kedisinin adini bile soylemisligi var. Cok buyutulecek birsey degil

Kaynana bunu size neden söylüyor? Çünkü canı sıkılmış ortalığı karıştırıp biraz renk gelsin istiyor hayatına.

İsminizin anılması değil, eltinizi sürekli başka isimle hitap edilmek sinir etmiş. Kim olsa "yeter la, benin adım filanca" kıvamına gelebilir. Başlık ve konu ego kokuyor resmen. Egonuzu bunlarla tatmin etmeniz acı bir şey aslında. Aşınız.

Kayınvaliden yaşının olgunluğunda değil
Seni de onla çekiştiriyordur muhtemelen
Hiç boşuna gülücüklü başlık yapma bence

Kv bana eltimin adıyla sesleniyor bazen ama onlar yakınlar ben uzak, onalr hemen her hafta sonu gorusurken ben yilda bir iki defa o kadar. Doğal yani.
Kv yi sevmediğim halde bu garip gelmez bana.

Ama kv nizin eltinizin gıcık olduğunu size yetiştirmesi çok ayip. Zaman zaman sizi de ona çrkiştiriyor olabilir

herkes kendisine başkasının ismiyle hitap edilmesine sinir olur. eltinde bu yüzden kızmıştır, özellikle seni ismin olmasınla bi ilgisi yoktur. eltin seni kıskanıyomuş gibi bi havaya girmene grek yok o yüzden :)

kaynanayı iyi niyetli bulmadım
ben zaten hiç bi kaynanayı iyi niyetli bulmuyorum da ...

bunu size anlatması hiç iyi niyetli değil kim ne derse desin

Gecenlerde kayinvalidem birde eltim bir arkadaslarini ziyarete gitmisler. Kayinvalidemde orda eltime surekli benim ismimle seslenmis hitap etmis, insan bzn isimleri karistiriyor fln olur yani herkeste oluyordur mutlaka. Eltim bu duruma iyice sinirp olmus. Bunu bana kayinvalidem anlatti. Kayinvalidemde bunu niye bana anlatti anlamis da degilim ztn.

:KK51: Anladım.

Insan bir karistiri iki karistirir canim.Kv kasitli yapmis pek de hoslanmis ki sana anlatiyor gibi.Elti hakli ama.Sizin degil baska birinin adiyla seslense bile sinirlenebilirdi cokta şaapmamak lazim:KK14:

Back
X