- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
Kızlar merhaba. allah nasip ederse 5 ay sonra bi oğlum olcak, ultrason yanıltmasaydı kızımızın adı hazırdı,
Aslınd açok sabit isimlerim vardı ve buraya konu açacağımı sanmazdım.Piyangodan isim çıktı desem yeri
Şimdi ben isimlerimizi yazayım.Eşim kesin olarak ilk ismini Meriç istiyor.ben ikinci isimde kararsız kaldım hepsinide ayrı ayrı beğendim.
Birde sizlerin fikrini alayım istedim dışardan duyan bir kulak olarak ...
Meriç İnanç
Meriç Saygı
Meriç İlke
Meriç Karan
Meriç Merttürk
Karan : Veysel Karaniden esinlenerek çıktı ve anlamı yiğit, kahraman, karanlık.
Merttürk, sözünün eri.
ben özellikle Merttürk'ü çok beğendim.Sizede siyasi çağrışımlar yapıyor mu ? çocuğun sıkıntı yaşamasını istemem asli fikrim bu ülkede yaşayan hiç kimse bu isimden rahatsızlık duymamalı sağa sola kaydırmamalı.kesinlikle siyasi görüşümde bu değil ...
Aslınd açok sabit isimlerim vardı ve buraya konu açacağımı sanmazdım.Piyangodan isim çıktı desem yeri

Şimdi ben isimlerimizi yazayım.Eşim kesin olarak ilk ismini Meriç istiyor.ben ikinci isimde kararsız kaldım hepsinide ayrı ayrı beğendim.
Birde sizlerin fikrini alayım istedim dışardan duyan bir kulak olarak ...
Meriç İnanç
Meriç Saygı
Meriç İlke
Meriç Karan
Meriç Merttürk
Karan : Veysel Karaniden esinlenerek çıktı ve anlamı yiğit, kahraman, karanlık.
Merttürk, sözünün eri.
ben özellikle Merttürk'ü çok beğendim.Sizede siyasi çağrışımlar yapıyor mu ? çocuğun sıkıntı yaşamasını istemem asli fikrim bu ülkede yaşayan hiç kimse bu isimden rahatsızlık duymamalı sağa sola kaydırmamalı.kesinlikle siyasi görüşümde bu değil ...