ismin ne olsun isterdin? : )

Helen olsun isterdim.
Truva savaşına sebep olan dünyanın en güzel kadını diye tabir edilen o Helen'den.

Ben ismimden cok memnunum ama Ruveyda olsun da isterdim. Cok kibar, cok siirsel, cok asil. Bi de siir var zaten. Daha ne olsun. Ama benim adim da cok guzel :KK66:

ben baslayayim, Zeynep olsun isterdim; hem cok zarif bi isim, hem anlami cok guzel, hem de Hz. Zeynep'in ismi diye : )
Zeynep ismini ben de çok seviyorum,hem anlamı hem kulağa hoş gelişi...Kızıma da bu ismi koyamadım,görümcem kendi kızına koymuştu:KK43: Azra ismini de çok seviyorum.Sanırım ben içinde Z harfi olan isimleri seviyorum,neden bilmiyorum (Erkek ismi olarak yavuz ,onda da Z harfi var :KK53:)

Ben adımın küçükken damla veya yağmur olmasını istiyordum şimdi ise afra olmasını istiyom:KK68:

Zeynep ismini ben de çok seviyorum,hem anlamı hem kulağa hoş gelişi...Kızıma da bu ismi koyamadım,görümcem kendi kızına koymuştu:KK43: Azra ismini de çok seviyorum.Sanırım ben içinde Z harfi olan isimleri seviyorum,neden bilmiyorum (Erkek ismi olarak yavuz ,onda da Z harfi var :KK53:)
azra ismi de cok hos.. senin kizinin ismi daha hos :KK66:

X