Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep ismini ben de çok seviyorum,hem anlamı hem kulağa hoş gelişi...Kızıma da bu ismi koyamadım,görümcem kendi kızına koymuştu Azra ismini de çok seviyorum.Sanırım ben içinde Z harfi olan isimleri seviyorum,neden bilmiyorum (Erkek ismi olarak yavuz ,onda da Z harfi var )ben baslayayim, Zeynep olsun isterdim; hem cok zarif bi isim, hem anlami cok guzel, hem de Hz. Zeynep'in ismi diye : )
Kulağıma söyleAdimi soyleyemem usuyenprenses
azra ismi de cok hos.. senin kizinin ismi daha hosZeynep ismini ben de çok seviyorum,hem anlamı hem kulağa hoş gelişi...Kızıma da bu ismi koyamadım,görümcem kendi kızına koymuştu Azra ismini de çok seviyorum.Sanırım ben içinde Z harfi olan isimleri seviyorum,neden bilmiyorum (Erkek ismi olarak yavuz ,onda da Z harfi var )
kuzenim cocuguna koymustu, cok hos..Ben adımın küçükken damla veya yağmur olmasını istiyordum şimdi ise afra olmasını istiyom
Sagol canim Ama agir bir isim,pisman olmadik desem yalan olur.Allah saglikli guzel bir hayat nasip etsin ins. Hepimizin evladina. .azra ismi de cok hos.. senin kizinin ismi daha hos
Bencedekuzenim cocuguna koymustu, cok hos..
asil : )Mahperi olmasını isterdim ileride bir kızım olursa koymak istiyorum bu ismi :)