ismin ne renk?

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
bu testte isme gerek yok.
benim ismim turuncu. :)
İçi dışı bir olan bir insansın ve herkesin sana güvenebileceğini hissettiği birisin. Bir şeyin iyi bir fikir olup olmadığını içten içe biliyor görünürsün ve her nasılsa her zaman diğer herkesten bir adım önde görünürsün. Sen hep arkadaşlarının biraz tavsiyeye ihtiyacı olduğunda dönüp dolaşıp geldikleri kişisin.
sizin kileride merak ediyorum.

kırmızı
Sen kesinlikle iyi olanlardan birisin - her zaman neşeli ve mütebessim. Her nasılsa olayların yalnızca pozitif tarafını görüyorsun. Sen optimizm ve enerjisin, bu da demek oluyor ki dokunduğun her şey altına dönmüş gibi görünüyor.

İsmin yeşil!
Güvenilir, sabırlı ve dürüst arkadaşsın ve arkadaşlarının ikinci bir görüşe ihtiyacı olduğunda dönüp dolaşıp geleceği kişisin. Kibar doğan ve güvenilirliğin seni hepimizin sahip olmak istediği arkadaş yapıyor.

Sonucun:
İsmin kırmızı!
Sen kesinlikle iyi olanlardan birisin - her zaman neşeli ve mütebessim. Her nasılsa olayların yalnızca pozitif tarafını görüyorsun. Sen optimizm ve enerjisin, bu da demek oluyor ki dokunduğun her şey altına dönmüş gibi görünüyor.

Back_Farbe_Namen_Violett_1.jpg

İsmin mor!
İlginç seni tarif etmek için iyi bir kelime olsa gerek. Olayları diğer herkesten farklı görmeyi başarıyorsun ayrıca yaratıcılığın ve zekan demek oluyor ki her zaman kutunun dış tarafında düşünüyorsun. Diğerleri senin düşünme şeklini anlamazken, sen biliyorsun ki, bir şeyi kafana koyduğunda, başaramayacağın hiçbir şey yok.

İsmin mavi!
Sen kesinlikle türünün tek örneğisin - doğuştan lider. Görev almayı seviyorsun ve sadece insanları organize etmede değil onlara en iyiye ulaşmalarından ilham verme konusunda da doğal bir yeteneğin var. Arkadaşların buna karşı koyamıyor ama seni aynı anda hem seviyor ve hem kıskanıyorlar.

Hımmm.

İsmin turuncu!
İçi dışı bir olan bir insansın ve herkesin sana güvenebileceğini hissettiği birisin. Bir şeyin iyi bir fikir olup olmadığını içten içe biliyor görünürsün ve her nasılsa her zaman diğer herkesten bir adım önde görünürsün. Sen hep arkadaşlarının biraz tavsiyeye ihtiyacı olduğunda dönüp dolaşıp geldikleri kişisin.

İsmin kırmızı!

X