Sivilceli Ciltler ISOTREXİN JEL KULLANANLAR!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ISOTREXİN JEL KULLANANLAR!!

• ISOTREXİN

OY: 0 0,0%
  • ISOTREXİN

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Esra351

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
22
0
28
Bi şey sormak istiyorum.Yüzümde benim alerji olarak düsündügüm bi seyler cıkmıştı.doktor sivilce dedi ama ısotrexin jel verdi.bi haftadır kullanıyorum ama artık cok fazla yakmaya başladı.Yüzüm kızardı.Geçirip gecirmiycenden emin degilim.Çünkü çok yaktı.Yıkadım hala yanıyor.Ne yapmam gerekli kullanan var mı acaba ?

Bi şey sormak istiyorum.Yüzümde benim alerji olarak düsündügüm bi seyler cıkmıştı.doktor sivilce dedi ama ısotrexin jel verdi.bi haftadır kullanıyorum ama artık cok fazla yakmaya başladı.Yüzüm kızardı.Geçirip gecirmiycenden emin degilim.Çünkü çok yaktı.Yıkadım hala yanıyor.Ne yapmam gerekli kullanan var mı acaba ?
ben 2 kutu kullandım cildi soydugu için cok tahriş ediyor doktor bana bepanten kremle birlikte kullanmamı söylemişti.gece sürüp sabah soyuyordum sonra bepanten kremden sürüyodum bu sekilde dene istersen bide

bnde kullanmıstım evet yakıyordu yakınca bnm sıvılceler ıyı oluyordu.tek kotusu mesela sıvılceyı sıkıp surdugumde yara yapıyo ama onlarda ız kalmadan gecıyordu.bn surup yatıyordum sabah da natty softun sabununu kullanıyordum:)

X