• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Isotrexin yüzümü daha beter yaptı :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Instant Crush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
263
36
48
Merhaba,

Ben dayanamadım tekrar doktora gittim. Baya bir ilaç verdi. Öncelikle yüzüme kapatıcı sürmememi söyledi. Akşamları yüzümü yıkamadan isotrexin sürüp 1 saat sonra yüzümü yıkayıp bepanthol sürmemi ve üzerine de eczanede yaptırdığım bir karışımı sürmemi söyledi.

Sabah yüzümü yıkadıktan sonra da sivilceli bölgeye ketoral sürüyorum. Ayrıca ilk 5 gün boyunca da biteral hap kullandım.

Sorum ise şu : Isotrexini daha önce de kullandım ve sevmediğim bir kremdi. Sivilceleri azdırıyor şimdi bu ilaç yüzünden yüzüm kupkuru, soyuluyor ve yaklaşık 10 tane daha kocaman sivilcem oldu. Mayın tarlasına döndü suratım :(

Daha önce kullanan var mı bu ilacın etkisi bu mudur? Yoksa tekrar gideyim mi doktora?

bende isotrexin kullanıyodum bi ara geçirdi gibi ama dediğin gibi daha çok çıkardı cildin altında çıkmayan ama çıkmaya eğilimli sivilceleri çıkarıp kuruttuğu söyleniyor ama görüntü mütüş oluyor .... :D ben bıraktım onu clindoxly kullanıyorum oda pek etki etmedi napcağımı bilmiyorum sıkıldım artık

kızımda kullanmıştı..çok iyi geliyor..etkisi 2-3 ay sonra başladı..önce deri altında ne kadar sivilce varsa hepsini yeryüzüne çıkarıyor..daha sonra cilt tertemiz oluyor..sabır gerektiriyor..

bende isotrexin kullanıyodum bi ara geçirdi gibi ama dediğin gibi daha çok çıkardı cildin altında çıkmayan ama çıkmaya eğilimli sivilceleri çıkarıp kuruttuğu söyleniyor ama görüntü mütüş oluyor .... :KK70: ben bıraktım onu clindoxly kullanıyorum oda pek etki etmedi napcağımı bilmiyorum sıkıldım artık
Geçen sene de kullanmıştım ben bu ilacı o zaman da irinli sivilceler yapmıştı bende koca koca. Doktora söyledim yok yapmaz bu diye tekrar verdi. Ama hiç sevemedim ben bu ilacı yüzüm soyuluyor inanılmaz hadi soyulması güzel de yanaklarımın tam ortasında kocaman sivilceler çıkardı yine. Bu ilacı kullanmaya başladığımın ilk haftasından beri sivilce sayım pik yapmış durumda. İğrenç bir ilaçmış. İz kalacak diye korkmaya başladım :(

kızımda kullanmıştı..çok iyi geliyor..etkisi 2-3 ay sonra başladı..önce deri altında ne kadar sivilce varsa hepsini yeryüzüne çıkarıyor..daha sonra cilt tertemiz oluyor..sabır gerektiriyor..
Kızınızın cildinde de aynı şekilde yoğun sivilce artışı gördünüz mü? Sonrasında izleri kalmadı mı? Çok büyük sivilceler çıkardı bende irinli bir de. Ve çok soyuldu cildim. Dışarı çıkarken bb krem süreyim diyorum iğrenç duruyor pütür pütür.

Çoğu sivilce ilacının etkisi bu önce ne var ne yoksa çıkartıyor yaklaşık 1-2 ay sonra bir daha çıkmamak üzere geçiyor sivilceler.Bende çıkmaya devam etti gerçi ama izotrexin kullanmadım.:KK12:

Çoğu sivilce ilacının etkisi bu önce ne var ne yoksa çıkartıyor yaklaşık 1-2 ay sonra bir daha çıkmamak üzere geçiyor sivilceler.Bende çıkmaya devam etti gerçi ama izotrexin kullanmadım.:KK12:
Doktoru aradım şimdi isotrexin tahriş yapar ama akne çıkarmaz dedi. Eğer akne çıkarıyorsa etkisi yoktur dedi. Of ya doktorlar mı birşeyden anlamıyor anlamadım ben :( Sayesinde bir sürü sivilcem daha oldu.

Doktoru aradım şimdi isotrexin tahriş yapar ama akne çıkarmaz dedi. Eğer akne çıkarıyorsa etkisi yoktur dedi. Of ya doktorlar mı birşeyden anlamıyor anlamadım ben :KK43: Sayesinde bir sürü sivilcem daha oldu.
ya bende sivilcelerle ilgili öneri verin falan diyorum ama galiba kimseden çıt yok çok sıkıldım ilaçlar geçirmiyor hapda kullanmak istemiyorum napcam ben bunlarla ya :(

ya bende sivilcelerle ilgili öneri verin falan diyorum ama galiba kimseden çıt yok çok sıkıldım ilaçlar geçirmiyor hapda kullanmak istemiyorum napcam ben bunlarla ya :KK43:
Ben bir senedir bir çok doktora gittim ama yok yani. Hormonlarıma falan da baktırmıştım ama yakın zamanda tekrar herşeye baktırmayı düşünüyorum. Senin yüzünde özellikle nerede çıkıyor mesela? Çene ve yanaklarındaysa yoğun olarak sanırım hormonlardan ve yumurtalık kistlerinden olabiliyor diye biliyorum.

Ben bir senedir bir çok doktora gittim ama yok yani. Hormonlarıma falan da baktırmıştım ama yakın zamanda tekrar herşeye baktırmayı düşünüyorum. Senin yüzünde özellikle nerede çıkıyor mesela? Çene ve yanaklarındaysa yoğun olarak sanırım hormonlardan ve yumurtalık kistlerinden olabiliyor diye biliyorum.
alnımda cok var ve iltihapli degil yani boyle degisik bazen kırmızı izler bırakıyor isilik gibi kötü görünüyor t bolgemde de var biraz yanaklarimda cok yok yani bende doktora gidiyorum ama bir ise yaramiyor galiba napcaz biz bunlarla :(

Kızınızın cildinde de aynı şekilde yoğun sivilce artışı gördünüz mü? Sonrasında izleri kalmadı mı? Çok büyük sivilceler çıkardı bende irinli bir de. Ve çok soyuldu cildim. Dışarı çıkarken bb krem süreyim diyorum iğrenç duruyor pütür pütür.

evet aynen içi beyaz beyazdı..hemde ne yoğun..daha sonra kabuklandı..kremi bıraktı..bir kaç tane var..eski sivilcelerin izi dahi yok..hem alnı hemde yanaklarında boş yer yoktu..ama 1 yıl kadar kullandı..

Bu tür sivilce kremleri once cilt yuzeyinde olan sivilceyi cikariyor ve iyi bir sonuc almak icin uzun sureli kullanmak gerekiyor. Fakat sivilce kremleri sadece distan temizliyor yuzu,birakinca tekrarliyor yani iceriden bir temizleme gerekiyor bence.

Merhaba,

Ben dayanamadım tekrar doktora gittim. Baya bir ilaç verdi. Öncelikle yüzüme kapatıcı sürmememi söyledi. Akşamları yüzümü yıkamadan isotrexin sürüp 1 saat sonra yüzümü yıkayıp bepanthol sürmemi ve üzerine de eczanede yaptırdığım bir karışımı sürmemi söyledi.

Sabah yüzümü yıkadıktan sonra da sivilceli bölgeye ketoral sürüyorum. Ayrıca ilk 5 gün boyunca da biteral hap kullandım.

Sorum ise şu : Isotrexini daha önce de kullandım ve sevmediğim bir kremdi. Sivilceleri azdırıyor şimdi bu ilaç yüzünden yüzüm kupkuru, soyuluyor ve yaklaşık 10 tane daha kocaman sivilcem oldu. Mayın tarlasına döndü suratım :KK43:

Daha önce kullanan var mı bu ilacın etkisi bu mudur? Yoksa tekrar gideyim mi doktora?
Bende bu ısotrexini kullandıktan sonra cildim iyice berbat olmuştu.resmen civilceleri uyarmıştı.sonra dedim ki herhalde kusturuyor önce yok bacım, koca koca olup çıkmaya devam ediyorlardı.roaccutanne hariç bütün ilaçları kullanmış bulunmaktayım ama banamısın demedi.
daha sonra, maden suyu ve elma sirkesini karıştırıp tonik gibi cildime uygulamaya başladım her akşam.
ama senin cildin çok kuru kalmış, hem kurutup nemlendirici sürmezsen daha çok sivilceleniyor.
senin cildine bu sirke karışımı ağır gelebilir gerçi.çünkü çok hassaslaşmış.

Bende bu ısotrexini kullandıktan sonra cildim iyice berbat olmuştu.resmen civilceleri uyarmıştı.sonra dedim ki herhalde kusturuyor önce yok bacım, koca koca olup çıkmaya devam ediyorlardı.roaccutanne hariç bütün ilaçları kullanmış bulunmaktayım ama banamısın demedi.
daha sonra, maden suyu ve elma sirkesini karıştırıp tonik gibi cildime uygulamaya başladım her akşam.
ama senin cildin çok kuru kalmış, hem kurutup nemlendirici sürmezsen daha çok sivilceleniyor.
senin cildine bu sirke karışımı ağır gelebilir gerçi.çünkü çok hassaslaşmış.
Cildim bu ilaçtan sonra hiç olmadığı kadar kötü oldu. Ağrılı irinli koca sivilcelerim çıkarıyor. Bıraktım ben kullanmayı yani olabilir sivilce kusturabilir ama her güne 2 yeni sivilce çıkardı bu krem ya :( Gittiğim doktor tekrar gel dedi ancak şehir dışındayım bilemedim güvensem mi tekrar bu doktora? Zira söylediğine göre bu ilaç kesinlikle öyle kusturma gibi bir şey yapmazmışmış. Roaccutane kullanmaktan ben de çekiniyorum çünkü o da çok kusturuyormuş iyice iz ve delikler kalır diye korkuyorum :( Ama baktım yaz sonuna doğru hala sivilcelerim var başlarım artık Roaccutane'a.

Bu aralar sadece günlük temizleyicimle sabah akşam yıkayıp ardından Bepanthol sürüyorum bari izlerine fayda eder, nemlendirir cildimi diye.

Siz bu karışımı her gün yeniden mi hazırlıyorsunuz bu arada? İyi geldi mi cildinize?

Bu tür sivilce kremleri once cilt yuzeyinde olan sivilceyi cikariyor ve iyi bir sonuc almak icin uzun sureli kullanmak gerekiyor. Fakat sivilce kremleri sadece distan temizliyor yuzu,birakinca tekrarliyor yani iceriden bir temizleme gerekiyor bence.
Karaciğerle ve kandaki bazı değerlerle de alakalı olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum tabi bir gidip baktırmam gerek onlara da :( Doktoru aradım etkilerden bahsettim sivilce çıkarmaz o krem sivilce çıkmasını önlemesi gerek ve varolanları kurutur eğer hala sivilcelerin çıkıyorsa ilaç etki etmemiştir yani sana iyi gelmemiştir bir ara uğra değiştirelim dedi :D Yahu kusturdu işte :KK12::KK12:

Karaciğerle ve kandaki bazı değerlerle de alakalı olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum tabi bir gidip baktırmam gerek onlara da :KK43: Doktoru aradım etkilerden bahsettim sivilce çıkarmaz o krem sivilce çıkmasını önlemesi gerek ve varolanları kurutur eğer hala sivilcelerin çıkıyorsa ilaç etki etmemiştir yani sana iyi gelmemiştir bir ara uğra değiştirelim dedi :KK70: Yahu kusturdu işte :KK12::KK12:
Cogu kisiye yaramiyo o zaman bu krem cunku cogu kiside once kusturuyo ben cildiye doktorlarina pek guvenmiyorum acikcasi tecrubeye bakiyorum.

Cildim bu ilaçtan sonra hiç olmadığı kadar kötü oldu. Ağrılı irinli koca sivilcelerim çıkarıyor. Bıraktım ben kullanmayı yani olabilir sivilce kusturabilir ama her güne 2 yeni sivilce çıkardı bu krem ya :KK43: Gittiğim doktor tekrar gel dedi ancak şehir dışındayım bilemedim güvensem mi tekrar bu doktora? Zira söylediğine göre bu ilaç kesinlikle öyle kusturma gibi bir şey yapmazmışmış. Roaccutane kullanmaktan ben de çekiniyorum çünkü o da çok kusturuyormuş iyice iz ve delikler kalır diye korkuyorum :KK43: Ama baktım yaz sonuna doğru hala sivilcelerim var başlarım artık Roaccutane'a.

Bu aralar sadece günlük temizleyicimle sabah akşam yıkayıp ardından Bepanthol sürüyorum bari izlerine fayda eder, nemlendirir cildimi diye.

Siz bu karışımı her gün yeniden mi hazırlıyorsunuz bu arada? İyi geldi mi cildinize?
Normal maden suyu şisesinin yarısına elma sirkesi ilave ediyorum.kapağını kaptıp her akşam kullanıyorum.yani her gün hazırlamıyorum.şişe bittikten sonra tekrar hazırlıyorum.Ben cildime faydasını gördüm.Öyle aman aman aşırı bir düzelme yok tabi ancak o irinler ve kırmızı lekeler yok artık,yok sa izler duruyor maalesef :KK61:

Back
X