Canım ben aynı tarifteki gibi yaptım rengi böyle oldu.Annem daha fazla kavur dedi de ben acele ettim hemen olsun diye.Suyunu saldımı aldım bir kez karıştırıp.
Senin tarifin de bana daha iyi geldi,kreması bol olur öyle.Onu da denicem bir gün.
şuan 38 derece ateşle hala işyerinde çalışıyorum. malum yıl sonu hesapların kapanması vs. vs. ama o kadar iştahlı göründü ki gözüme bende eve gidince deneyeceğim.-tatlicadiarzu-eşim belki kızacak ama ne yapayım kaydirigubbakcemile ya benim çok az haşlayıp dolapta 2 gündür ağzı kapaklı kapakta beklettiğim ıspanağım var onu kavurmam gerekecekmi tekrar onu bilmiyorummmm.
hiç bişe olmaz,kavurmana da gerek yok direkt rondodan geçirip koyabilirsin..şahsen ben öle yapıyordum ama kavurunca daha koyu yeşil oluyormuş,o yüzden ben kavurcam bi daha ki sefere inş...:lepi:
bekleriz,ben de yapınca resim koycam inş...bakalım sen haşla,ben de kavurarak yapim..bakalım gerçekten fark var mı??
Ben yıkayıp ince doğradım,sonra küçük bir tencerede kavurdum,suyunu salınca biraz karıştırıp aldım ve rondodan geçirdim.Ama ilk kez yaptım,normalde nasıl yapılıyor bilmiyorum açıkçası.ben de bu keki çok severek yapıyorum,ama haşlayıpta rondadan geçiriyordum,aynı resimdeki gibi oluyor,ama daha koyu olmasını isterim tabi..bi de kavurarak deniycem..ıspanağı çiğ haliyle kavuruyoruz di mi??zaten hemen suyunu verir,suyu çekince rondodan geçiriyoruz di mi??çok teşekkür ederim bilgi için...yapınca eklerim..
Ben yıkayıp ince doğradım,sonra küçük bir tencerede kavurdum,suyunu salınca biraz karıştırıp aldım ve rondodan geçirdim.Ama ilk kez yaptım,normalde nasıl yapılıyor bilmiyorum açıkçası.
Yok hemen değil,biraz bekledim altını kısıp ama itiraf edeyim suyunu tekrar çekti mi bilmiyorum,acemiyim de yemek konusunda.Sadece yeme kısmında iyiyim.cokacimcoook :icecream:ıspanak suyunu salınca hemen mi aldın??çekmesini beklemedin yani??o zaman tam pişmemiş olmuyo mu??sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?