Börekler Ispanaklı Kıtır Börek(fotolu)

tek başıma bir tepsi yiyebilir çok güzel oluyor kıslar
yanınada ayran hııımmmm.bazen yemek yapmadığım zamanlarda hemen bunu yaparım yanınada ayran enfeesss.

Sütlü gayfe inan elimi uzatıp almak ve yemek istedim o kadar canlı ve iştah açıcı duruyorlar ki....Yufkaları ortadan 2ye bölüyoruz.3-3 iki grup yapıyoruz aralarını soslayarak..içi yayıp rulo yapıp parçalara bölüyoruz Doğru anlamış mıyım canım.....................6 yufkadan yapınca ıspanak 1kilo mu olacak acaba....

Son düzenleme:

evet tatlım doğru anlamışsın 6 yufka olunca 1 kg olacak ıspanak:1hug:

Hayatta ıspanak kadar çok sevdiğim başka bişey daha yoktur. Ellerine sağlık . Süper görünüyor.

canıkom ne demek istedin kııss anlamadım vallahdelikafaduldendelikafadulden

1 kahve fincanı süt falan diye ölçü vermişsin ya türk kahvesi fincanında mı ölçücez onu demiş sanırım, karışmak gibi olmasın da a.s.

Ayrıca börek çok hoş olmuş sık kulllanılanlara tariflere attım en yakın zamanda denicem ellerine sağlık...

Son düzenleme:
iştahım kabardı kızlar. bu gece kesin yapacağım. yılbaşı mönümde ıspanaklı börek kesin olmalı. hepinize MUTLU YILLAR kk nın marifetli hanımları... :teytey: :enbuyukkk:

geç oldu canım kuSura bakma lütfen.
kahve fincanı canım.ama 1 fincan koydum.bol olsun sosu diye.
asıl tarifte yarım kahve fincan yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…